Fotky Sa vz. 58 a jej tuning
Velmi pekna zbierka.
Ten kolim na tom subkompakte je ako past na oko. Sry ale svojou velkostou sa tam max nehodi.
Ten kolim na tom subkompakte je ako past na oko. Sry ale svojou velkostou sa tam max nehodi.
Zobral som ho na otestovanie, dost sa podoba tomu z WAR. Potom tam prehodim este ten z UNRRA, uvidime, co mu pojde lepsie. Predsa len to nie je na vystavovanie ...ale na hranie sa 
poplietlo ma to upravene nadpazbie a kompik... Ku krasnym hrackam gratulujem. potom daj echo ako sa ten sub sprava pri strelbe.
Supercompact CSA 7,62, sklopná pažba Tactical Spirit, kompenzátor EKO Military 
mam taku otazku - to ma vobec piest?
Ano má
Ale malinkatej... Několik centimetrů. Díra v tělu zbraně je oválná, jinak by vůbec nešel vyndat.
-
inspiring_austin
Velmi pekne spracovane skratenie. Mal som ho v rukach na IWA.
Brenner, to je Tvoje? Dalo by sa to vyskusat?
Brenner, to je Tvoje? Dalo by sa to vyskusat?
Je to kamaráda a vyzkoušet by to šlo. Ale do Prahy bys na vyzkoušení asi přijet nechtěl 
Napisem si ta na zoznam veci, ktore mam v prahe pri najblizsej navsteve stihnut :DDD
Kto chce take nieco vyskusat staci ked sa zatoci cez Nove Mesto nad Vahom. Ale upozornujem, ze je to blbost. 
Ale snad tam zatocit nebude az taka blbost
Prave preto treba skusat, aby sme sa zbytocne neucili na vlastnych chybach.
Enem taká fotečka 
Tak zatiaľ som s 58 dospel niekam sem. http://img.janforman.com/sa581nav1.JPG Pred kúpou som kul plány ako povymieňam pažbu, predpažbie,... Potom som sa však nejak nainfikoval názorom, že 58 má ostať tak ako ju „ stvorili“. Od začiatku ma však sr@la , pre mňa ,krátka pažba a tiež som nemal kam capnúť kolim a zatiaľ to skončilo takto.