AR-15 v 7.62 x 39

Používateľov profilový obrázok
autogen
občasný prispievateľ
Registered for: 13 years 5 months
Kontaktovať používateľa:

AR-15 v 7.62 x 39

Príspevok od používateľa autogen »

Chcem sa panov znalcov spytat ci existuje v nasich koncinach nieco z ergonomiou m-4,m-16 v kalibri 7.62 x 39.
Rohypnol
prispievateľ
Registered for: 16 years 5 months

Príspevok od používateľa Rohypnol »

Ixo
prispievateľ
Registered for: 15 years 7 months

Príspevok od používateľa Ixo »

PAR MK3 v CR. http://www.proarms-armory.com/

Neviem ci ju maju uz v cenniku, ale ked som pisal s p. Hofmanom, spominal ze nie je problem, ze uz su, akurat, ze dlzky hlavni maju iba 16,75 myslim.
autogen
občasný prispievateľ
Registered for: 13 years 5 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa autogen »

huh, dakujem, to su myslim dobre info na ktorych sa da zacat pracovat..
BTV
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 4 months

Príspevok od používateľa BTV »

Skor treba zacat info o zasobnikoch, pretoze cely koncept AR 15 v 7,62x39 zlyhava na nich, resp. na ich nespolahlivosti.
duros
častý prispievateľ
Registered for: 17 years 9 months

Príspevok od používateľa duros »

Zásobníky majú ti čo predávajú tieto flinty ja som ich kedysi dávno zháňal spoza mora. A ešte ich aj mám. Také škaredé banány. Ale tam kde tieto flinty predávajú sa opýtajte , či spoľahlivo odhaľujú zápalky na vojenskom strelive.
duros
častý prispievateľ

Koncept AR vz 43 nemá vôbec problém so zásobníkmi. Ma problém so spustovym mechanizmom , ktorý je slabý na zápalky povodne vojenského streliva. Treba pozrieť Rock river arms. Alebo MGI. Ti to majú zamknuté, ale to uz neni ar spust . To je potom hnus... na ktorom sa vďaka silnej bicej pružine môže opica hojdat
djuri
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 11 months

Príspevok od používateľa djuri »

podla Vosatku bol problem v oboch, hlavne so spustovym, ale aj zo zasobnikov cast funguje a cast nie
duros
častý prispievateľ

mne podavala bez závady , ale neodpalovala niekedy ani na treti krat..
Johnny
občasný prispievateľ
Registered for: 17 years

Príspevok od používateľa Johnny »

Americania na to pravdepodobne nasli celkom slusne riesenie, ktore je zaroven aj esteticke. Ziaden vyzor bananoveho zasobnika trciaci spod peknej pripadne vytunenej AR15.

Ide o zasobnik 6.5 GRENDEL
Nie je maximalne spolahlivy a prave pre to vyrobcovia neodporucaju 6.5 GRENDEL zasobniky pre 7.62x39
Ak ho napaskujete do polky tak by mal fungovat v pohode.
Kvoli samotnemu tvaru 7.62x39 je nutny ten bananovity zahyb zasobnika.
inspiring_boyd

Príspevok od používateľa inspiring_boyd »

Tak to je fakt slusne riesenie take “americke“... ako to video ked “manik“ delaboroval naboje 7,62x54R a za pomoci dotahovacky a smirgla prekalibrovaval na 308-mu .....ved aj to je riesenie :shock:
duros
častý prispievateľ

Vobec nerizumiem co riesite. Ved je zasobnik vlastnim tri kusy, ktore mi fungovali v tomto type AR. 28ran. Teraz tan zasobnik pouziva moj kamarat na Grendel. Ale max 20ks . Bo grendel uz ma valcovitejsi tvar ako vz.43.
Johnny
občasný prispievateľ

Ja som raz uvazoval o kupe AR15 7.62x39 od Proarmsu. V uvahe bolo ARko od Vosatku. No ked som uvidel tie zasobniky tak som uvazoval inak.
Niekomu zalezi, no niekomu nezalezi na sexy origo tvaroch AR15.

LUVO arms donedavna bol orientovany vacsinou na export. Teraz budu predavat aj doma. Oni maju tiez par AR15 v kalibri 7.62x39.

Prikladam este link k tym GRENDEL zasobnikom.
https://www.youtube.com/watch?v=pdSyuBg4sgE
vigorous_cannon

Príspevok od používateľa vigorous_cannon »

zacinam sa stracat preto chcem sa teda spytat ci to Luvo 7.62 x 39 je uz vychytane alebo to s vojemskym nabojom vz 43 nefunguje spolahlivo a nie je to hodne tej sumy v tomto kalibri.
Johnny
občasný prispievateľ

Luvo Arms ma podstatne siroke skusenosti s vyrobou AR-ok.´

To co som cital o nich, hovori o velkej spokojnosti vlastnikov ich zbrani. Boli to vsak vacsinou AR v kalibri .223 rem.
LUVO vyraba zbrane na baze STONER no videl som, ze niektore ich AR mali aj piestovy mechanizmus.
Osobne si myslim, ze 7,62x39 s piestovym mechanizmom je velke velke plus oproti gas tube. Spolahlivejsie a menej cistenia. Zase si obmedzeny tuningovat svoju zbran s inym predpazbim. Musi to byt predpazbie dimenzovane pre piestovy system.

Isty cas som sa pytal na nejake veci a pani Luxikova bola velmi ochotna odpovedat na vsetky moje e-maili, co poukazuje, ze zakaznicky servis maju porieseny celkom slusne.

LUVO je teda dobra volba, ale skus spolahlivy piestovy system ak si akcny strelec. Predpokladam, ze volba kalibru 7,62x39 je kvoli vysokej konzumacii streliva pre akcnu strelbu :wink:

Ak budes strielat 30 ran za 1 hodinu na 50 ci 100 metrov tak v pohode akekolvek AR :-)
Napísať odpoveď

Návrat na "Športové zbrane"