ZP sk A okres GALANTA
ZP sk A okres GALANTA
Zdravím páni.
Máte niekto skúsenosti z rozširovaním ZP v Galante? Ďakujem za info.
Máte niekto skúsenosti z rozširovaním ZP v Galante? Ďakujem za info.
Takze takto:
Bol som si v pondelok prihlasit brokovnicu a hned som si vypytal ziadost o rozsirenie ZP.
Policajt sa ma opytal o aku skupinu by som si chcel ZP rozsirit. Povedal som ze A a F.
Samozrejme z F-kom problemy neboli.
Potom prisla debata o A-cku a jej vysledok by som zhrnul takto:
Povedal, ze on ma odhovarat od toho nebude, ale ze ziadosti schvaluje osobne okresny riaditel a je dost v tejto veci prisny. Zevraj uz unho nestaci ani zivnostensky list, resp. je uz aj to unho problem.
Ked tam bola jeho kolegyna ta sa vyjadrila este jasnejsie: "Musite si to odvovodnit". To bolo vsetko a debata skoncila.
Takze este presne neviem akou cestou sa vyberiem:
1. Podat tresne oznamenie na neznameho pachatela za napadnutie, resp. okradnutie, alebo
2. Podat ziadost "len tak" z dajakym pokecom na A4 ako priloha ku ziadosti. A popripade to riesit v pripade odmietnutia ziadosti formou odvolani na KR PZ, atd...
3. Odstahovat sa do NZ a zobrat si so sebou zvysnych 100€.
Ak by niekto mal nejake skusenosti z A-ckom v nasej madarskej zemi chodi, bol by som vdacny za kazdu.
P.S.: Osobne som proti prvemu sposobu. Ale ked to bude krajne riesenie tak budem musiet prijat asi aj to.
Bol som si v pondelok prihlasit brokovnicu a hned som si vypytal ziadost o rozsirenie ZP.
Policajt sa ma opytal o aku skupinu by som si chcel ZP rozsirit. Povedal som ze A a F.
Samozrejme z F-kom problemy neboli.
Potom prisla debata o A-cku a jej vysledok by som zhrnul takto:
Povedal, ze on ma odhovarat od toho nebude, ale ze ziadosti schvaluje osobne okresny riaditel a je dost v tejto veci prisny. Zevraj uz unho nestaci ani zivnostensky list, resp. je uz aj to unho problem.
Ked tam bola jeho kolegyna ta sa vyjadrila este jasnejsie: "Musite si to odvovodnit". To bolo vsetko a debata skoncila.
Takze este presne neviem akou cestou sa vyberiem:
1. Podat tresne oznamenie na neznameho pachatela za napadnutie, resp. okradnutie, alebo
2. Podat ziadost "len tak" z dajakym pokecom na A4 ako priloha ku ziadosti. A popripade to riesit v pripade odmietnutia ziadosti formou odvolani na KR PZ, atd...
3. Odstahovat sa do NZ a zobrat si so sebou zvysnych 100€.
Ak by niekto mal nejake skusenosti z A-ckom v nasej madarskej zemi chodi, bol by som vdacny za kazdu.
P.S.: Osobne som proti prvemu sposobu. Ale ked to bude krajne riesenie tak budem musiet prijat asi aj to.
Prvý a tretí spôsob je absolútny nezmysel. Vždy to ide len druhým spôsobom, záleží iba od povahy žiadateľa a jeho právneho povedomia. Prístup nekompetentných príslušníkov na okresnom proces nijako závažne neovplyvňuje.
Kelly: tvoj avatar je nehumánny.
Kelly: tvoj avatar je nehumánny.
Ja si nemyslim, ze je to nekompetentnost, je to len svojraznost PPZ/veducich na useku ZaS/alebo inych elementov.
Podla mna ti nic ine neostava, len posluchnut tu sympaticku slecnu, a naozaj to odovodnit co najlepsie. To, ze tam len zivnostensky list neplati je pravda ...
Žiadosť podaná o rozšírenie A a F.
Čaká sa na rozhodnutie okresného riaditela.
Drzte palce.
Čaká sa na rozhodnutie okresného riaditela.
Drzte palce.
Kelly ostala ti aj sk. B?Mne sk. B zrusili ked som dostal sk. A
Tiez som sa cudoval preco mi ju nechali.
Ale zas na druhej strane cim viac skupin, tym viac Ferrari.
Ale zas na druhej strane cim viac skupin, tym viac Ferrari.
No to ma nenapadlo 
Ano, uz 3 hodiny cca 
-
friendly_swanson
Rozsirene o A,F. V podstate potvrdzujem co popisal Kelly. Pristup aj priebeh priblizne rovnaky, ziadne odhovaranie a zbytocne obstrukcie okolo. Ziadost prijata bez slova, az na to ze mi prislusnicka odporucila ( a cakala kym to nedoplnim
) do odovodnenia (ochrana osoby a majetku) dopisat v akych miestach sa zdrzujem ze ziadam o A, pretoze mi to moze pomoct zvysit sance na schvalenie. Tak som tam dopisal vetu navyse. K tomu samozrejme priloha s cestnym prehlasenim. O 9 dni telefonat ze si mam prijst pre novy ZP, takze momentalne som stastny novomajitel ABEF. Thank you webforum.
ABEF ?
Myslel som, že obvykle dávajú buď BEF alebo AEF.
Myslel som, že obvykle dávajú buď BEF alebo AEF.
Ked mas BEF a rozsiris o A, co ti z toho vyjde? Taktiez si vies poziadat o A, B - aj ked vela vyznamu to nema.
Caute chlapi, uz som presiel cele vlakna skoro, tolko som cital, az sa bojim, ze oslepnem. tolko navodov, tolko rozdielov. uz ma to nebavi. proste o tyzden lekar jeden druhy a ide sa na to. idem ziadat v GA, podla tohoto tu snad nebude problem mat A hned na prvy pokus. zial nemam moc casu, kedze chodim na sluzobky do zahranicia nejak stihat nejake 7 ci 15 dnove odvolavacie lehoty, viem dalo by sa to aj tak sa odvolat este aj na nemoznost ale bla bla bla. uvidime. ale asi skusim postup doniest to co ziada zakon a hotovo. budem mat pripraveny nejaky srdcervuci pribeh na A4 ale ak si to vyslovene nevyziadaju, tak im to nedam urcite a ked vyziadaju, uvidime ako zareagujem. ale nechcem aby si zvykali na nejake papiere naviac. o pripadnom (ne)uspechu sa tu pochvalim alebo postazujem. byvam na 3-4 adresach plus zahranicie kde samozrejme zbran uz doniest nemozem. ale i tak. uvidime ako zareaguju. ak su tam fakt ustretovi ludia, tak ked im vysvetlim situaciu, mozno si to tam prerozpravaju a nejak sa to posunie bez zbytocnych problemov.
btw fakt vdaka, ze toto forum existuje.
btw fakt vdaka, ze toto forum existuje.