Pasujú tritiové mieridla z Glock 30 na Glock 17
Pasujú tritiové mieridla z Glock 30 na Glock 17
Ahojte, vie mi niekto poradiť, či tritiové mieridlá z Glock 30 pasujú na Glock 17.
Ďakujem
Ďakujem
Podľa môjho názoru nepasujú, lebo G 30 je podstatne širší.
Nie nepasuju. Kaliber 10mm a 0.45 modely maju ine rozmery.
V tejto tabulke (plati aj pre inych vyrobcov) najdes info o tom ktore modely su kompatibilne.
http://www.ameriglo.net/catalog/sights/ ... ear-sights
V tejto tabulke (plati aj pre inych vyrobcov) najdes info o tom ktore modely su kompatibilne.
http://www.ameriglo.net/catalog/sights/ ... ear-sights
Ďakujem pekne
Ak sú to Glock trítiá tak šírkou budú pasovať, ale štandardná výška mieridiel pre 9x19, .40, .45 G.A.P., .357 SIG a .380 je 6,5 mm, pre .45 a 10mm AUTO je 6.9mm takže treba odmerať výšku.
Pokiaľ viem, je to trocha komplikovanejšie.
Rybina by mala byť rovnaká u veľkých aj malých rámov, takže čisto technicky by mali "pasovať", t.j. dať sa nasadiť na záver.
Sú tam myslím 2 potenciálne problémy:
a/ šírka cieľnika - cieľnik pre veľké rámy (10Auto, 45ACP) môže byť širší, takže na malom ráme (9L a pod.) by mohol prečnievať, hlavne ak po nastrelení zbrane cieľnik nie je v strede záveru. Závisí to ale aj od výrobcu mieridiel, niektorí myslím vôbec nerozlišujú medzi malými a veľkými rámami.
b/ výška cieľnika - niekde som čítal, že cieľniky na veľkých rámoch sú o niečo vyššie než na malých, konkrétne 6.9 vs. 6.5 mm (pri rovnakej výške mušky). Čo môže aj nemusí vadiť, závisí od strelca a nastrelenia konkrétnej zbrane.
<djuri ma predbehol, lebo to napísal stručnejšie
>
Rybina by mala byť rovnaká u veľkých aj malých rámov, takže čisto technicky by mali "pasovať", t.j. dať sa nasadiť na záver.
Sú tam myslím 2 potenciálne problémy:
a/ šírka cieľnika - cieľnik pre veľké rámy (10Auto, 45ACP) môže byť širší, takže na malom ráme (9L a pod.) by mohol prečnievať, hlavne ak po nastrelení zbrane cieľnik nie je v strede záveru. Závisí to ale aj od výrobcu mieridiel, niektorí myslím vôbec nerozlišujú medzi malými a veľkými rámami.
b/ výška cieľnika - niekde som čítal, že cieľniky na veľkých rámoch sú o niečo vyššie než na malých, konkrétne 6.9 vs. 6.5 mm (pri rovnakej výške mušky). Čo môže aj nemusí vadiť, závisí od strelca a nastrelenia konkrétnej zbrane.
<djuri ma predbehol, lebo to napísal stručnejšie
Ďakujem za info