IPSC - liga 2014

cubitko
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 6 months

Príspevok od používateľa cubitko »

Ak nieje specifikovany horny uhol, tak sa zan povazuje 90 stupnovy uhol.
Kedze ale na SR a v CZ su v popise streleckej situacie obmedzenia horne uhla vetsinou v podobe v podobe Vyska valu, tak nemozes mierit zbranou hore pri prebijani.

....Unless otherwise specified, the default maximum muzzle angle is 90
degrees in all directions, measured from the front of the competitor facing directly center downrange.
Violations are subject to Rule 10.5.2.

2.1.2.1 Subject to the direction and approval of the Regional Director, stage(s) or range specific muzzle
angles (reduced or increased) may be permitted. Violations are subject to Rule 10.5.2. Full details
of the applicable angles and any conditional factors (e.g. a reduced vertical muzzle angle only
applies when a finger is inside the trigger guard), must be published in advance of the match and
must be included in the written stage briefings (also see Section 2.3).
inspiring_austin

Príspevok od používateľa inspiring_austin »

Nie ze by som to teraz nejako siel pouzivat ale aspon neumrem hlupy :) Diki cube
cubitko
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 6 months

Príspevok od používateľa cubitko »

Na druhu stranu, ako pocuvam chalanov, tak velmi vela rozhodcov je voci hornemu uhlu pri prebijani, za predpokladu ze prst nieje na spusti velmi tolerantnych. Ja osobne by som tiez chlapa nevyhodil, ak by mi pri prebijani vysiel z horneho uhla a prebijal pritom bezpecne.
Používateľov profilový obrázok
Rasto
expert
Registered for: 16 years 10 months

Príspevok od používateľa Rasto »

keby si im dal do hlavne laser, tak by si zistil, ze 90% miery nad val ak nie viac, ale nikomu to nepride pokial to nevidi z dostatocnej vzdialenosti
Napísať odpoveď

Návrat na "Súťaže"