9 mm Luger
-
inspiring_liskov
budte radi ze nemate RoniG , to sa este len lugre minaju...
inak pri spotrebe 200ks mesacne by som cenu 17 ci 19centov fakt neriesil
inak pri spotrebe 200ks mesacne by som cenu 17 ci 19centov fakt neriesil
mam par obzvlast pazravych dlhych v lugri. pri obcasnom vyvetrani takej vybavicky nie je problem aktivne delaborovat aj 500 lugrov pocas jednej kratkej seansy. nema to ziadny zmysel ale je to zabava!
radim neulakomit sa za kazdu cenu na najlacnejsie strelivo pochybnych kvalit! obvykle to skor alebo neskor konci minimalne pokazenou zabavou.
radim neulakomit sa za kazdu cenu na najlacnejsie strelivo pochybnych kvalit! obvykle to skor alebo neskor konci minimalne pokazenou zabavou.
GP by mohlo rozšíriť svoje portfolio výroby o náboje. Ak by nasadili fajn cenu- prípadne by pružne reagovali na požiadavky zákazníkov- bola by z toho super dlhodobá spolupráca
(už ma to nebaví stále niečo riešiť so zahraničím
)
(už ma to nebaví stále niečo riešiť so zahraničím
Pred casom aj padli uvahy na tuto temu zo strany GP.
Videl som to na nejakom videu na nete ako pan Kuracina hovoril o vyrobe nabojov. Zrejme sa to zatial nerealizovalo, alebo su skratka ine vyrobne priority.
Videl som to na nejakom videu na nete ako pan Kuracina hovoril o vyrobe nabojov. Zrejme sa to zatial nerealizovalo, alebo su skratka ine vyrobne priority.
-
shagvantofi
- občasný prispievateľ
- Dátum registrácie: 12 years 2 months
Trochu netradicna otazka, ale potreboval som vediet rozmery krabicky nabojov (50ks v krabicke):
9mm Luger Geco FMJ 8g/124grn
9mm Luger S&B FMJ Subsonic 147gr/9,7g
Dakujem za namahu a odpoved.
9mm Luger Geco FMJ 8g/124grn
9mm Luger S&B FMJ Subsonic 147gr/9,7g
Dakujem za namahu a odpoved.
S&B 9.0g (ale vsetky S&B ktore mam (SP, FMJ, sub ...) maju rovnaku krabicku)
100x30x50mm
100x30x50mm
GECO ma vacsiu krabicku ako S&B. Rozmery az ked to zmeriam.
PS: Ale ten plast co drzi naboje je v S&B baleni daleko lepsie urobeny a omnoho vhodnejsi na skladovanie streliva ako v GECO krabicke.
PS: Ale ten plast co drzi naboje je v S&B baleni daleko lepsie urobeny a omnoho vhodnejsi na skladovanie streliva ako v GECO krabicke.
S&B 102.7 x 51.8 x 31.8
Geco 110.3 x 55.0 x 32.6
Keď už som mal po ruke šublerru...
Geco 110.3 x 55.0 x 32.6
Keď už som mal po ruke šublerru...
Vdaka. Este nema niekto 20ks krabicku Guard Dogov? Myslim znova rozmery.
Stretol sa niekto s touto krabickou nabojov? Su to nejake ine, alebo sa zmenila len krabicka. Nenasiel som nikde ziadne info.
Novy obal S&B.
-
inspiring_goldwasser
Tak tak, novy obal toho isteho. Pri lugroch sa s nou teda este nestretol, pri .45ACP ale narazam rozne striedavo na tento styl a klasicku staru zelenu, naboje ale rovnake.
Je lepsie 9mm ako .40s&w ? (en)
http://thesurvivalsummit.com/blog/2016/ ... nswer-here
http://thesurvivalsummit.com/blog/2016/ ... nswer-here
GECO naboje.
Vsimli ste si ze klasicke 9mm FMJ Geco 8g su magneticke a podobne Geco Lugre ale navyse s napisom "+P" na dne nabojnice uz magneticke nie su??? Je to len tym ze tie "+P" su inac vyrabane, alebo Geco zmenilo celu vvyrobu???
Vsimli ste si ze klasicke 9mm FMJ Geco 8g su magneticke a podobne Geco Lugre ale navyse s napisom "+P" na dne nabojnice uz magneticke nie su??? Je to len tym ze tie "+P" su inac vyrabane, alebo Geco zmenilo celu vvyrobu???