STI

inspiring_tharp

Príspevok od používateľa inspiring_tharp »

V akom stave nosis zbran? Na obrazku vyzera, ze je v stave 3, mozno aj 2. Toto puzdro nevyzera ako prave najlepsie pre nosenie v stave 1, co sa povazuje za doporucene pre zbrane typu 1911.
friendly_goldberg

Príspevok od používateľa friendly_goldberg »

zbraň nenosím v stave "cocked and locked" zdá sa mi to nebezpečené.... , ale so spusteným kohútom. na takéto nosenie je uvedené púzdro postačujúce. samozrejme to trva neporovnateľne dlhšie kým tasíš a natiahneš. Pokiaľ by som nosil v stave 1, tak jednoznačne púzdro č. 203 od falca.

http://www.falco.sk/e-obchod/1-puzdra-n ... ve-puzdra/
Používateľov profilový obrázok
majac
častý prispievateľ
Registered for: 19 years 3 months

Príspevok od používateľa majac »

takze vnutroopaskove kozene puzdro umoznujuce nosit LSko cocked und locked sa zatial nekona :( , to ste ma nepotesili.
vonkajsie opaskove nechcem, LSko som si kupil kvoli sirke, aby netlacila vo vnutri nohavic a ja som nemusel nosit dlhe tricka a kosele...
Panzer
Administrátor
Registered for: 18 years 10 months

Príspevok od používateľa Panzer »

Luboš napísal:...Pokiaľ by som nosil v stave 1, tak jednoznačne púzdro č. 203 od falca.

http://www.falco.sk/e-obchod/1-puzdra-n ... ve-puzdra/

Na to puzdro 203 treba dať pozor. Mám ho na Makarova a nosím ho zásadne len vtedy, keď nemám rifle. Na rifliach zvyknú totiž bývať na vreckách malé cvočky, o ktoré sa mi z tohto puzdra trčiaca hlaveň Maka pri nosení celkom pekne poškriabala :? . Takže pozor na to!
kriznik
prispievateľ
Registered for: 18 years

Príspevok od používateľa kriznik »

Vnútroopaskové púzdro používam Uncle Mike´s Sidekick. Vonkajší materiál je umelý semiš, vnútorná strana je tiež z umeliny, ktorá dobre drží zbraň. Plastová spona má z vnútornej strany zub, ešte sa mi nepodarilo vytasiť aj púzdro. Rovnaký typ nylonového púzdra od Falca je so zbraňou o 5mm hrubší, takže akurát stratíš to, v čom LS a PPS vynikajú :wink:

http://s339.photobucket.com/albums/n472 ... ickpps.jpg
inspiring_tharp

Príspevok od používateľa inspiring_tharp »

Ja mam puzdro Comp-Tac C-TAC. Je z kydex-u, cize je tenke, lahke a dostatocne pevne. Je formovane presne na zbran a z vnutornej strany zakryva celu dlzku zbrane, ktora sa takto vobec nedotyka tela/oblecenia, co chrani povrchovku a dava 100%-nu istotu ze pohybom puzdra sa zbran neodisti. Nema ziadne istiace popruhy, zbran je v puzdre istena vystupmi, o ktore sa zachyti lucik. Sila "zovretia" je nastavitelna, cize sa da najst subjektivne najlepsi pomer istenia zbrane a pohodlnosti tasenia. Cena nie je najnizsia, ale ani privysoka. Vzhladom na kvalitu je, myslim si, velmi dobra.

Vnutorne puzdra od Comp-Tac:
http://www.comp-tac.com/catalog/index.php?cPath=28

Tu sa da pozriet ako vlastne vyzera (video je cast serie videi o puzdrach, tato cast zacina prave C-TAC-om):
http://www.youtube.com/watch?v=Kv-9jjRF ... annel_page
magical_pike

Príspevok od používateľa magical_pike »

Zdravim STI-čkari

Chcem sa vás opýtať: v Streleckej revue 6/2005 som sa dočítal o vylúčení automatickej funkcie záchytu záveru u STI LS. Je to aj u vašich zbraní (STI LS9, 40), ktoré ste si zakúpili, alebo to výrobca už nepoužíva? Mám záujem o kúpu STI LS, len neviem ako sa chová pri systéme SA, som zvyknutý na CZ 75, CZ 82/83. Neviem či by som si zvykol iba na systém SA
friendly_goldberg

Príspevok od používateľa friendly_goldberg »

STIčko LS-9 som kupoval 10/2008 a zbraň je konštruvaná ako spomínaš, teda tak že po vystrelení posledného náboja záver nezostane v zadnej polohe vysunutý ako je to obvyklé u väčšiny dnešných zbraní, kohút zostane natiahnutý a po stlačení spúčte docvakne do prednej pozície a v nej zostane. je to otázka zvyku podľa mňa rovnako ako jednočinná spúšť, čo však pre niekoho môže byť negatívum, alebo nedokonalosť oproti DA.
gewehr
expert
Registered for: 21 years 4 months

Príspevok od používateľa gewehr »

LS40 - Zachyt zaveru automaticky po poslednom naboji v zasobniku nevyskoci, IMHO je to u zbrane tohto urcenia aj relativne zbytocne...
Puzdro 203 mam, s tymi cvockami som si to vsimol hned na zaciatku. Nosim ho s nabojom v komore ale nie "cocked and locked". Kedze to puzdro nie je zhora istene a zbran je SA, riesim to tak, ze pri taseni, skor ako dostanem zbran do zamernej palcom ju natiahnem - tvarovanie kohuta a uchop v puzdre to pekne umoznuje. Vyhoda je v tom, ze nenosim zbran natiahnutu ale je mozne to v pripade potreby urobit jednou rukou. Chce to ale cvik.
niko
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 11 months

Príspevok od používateľa niko »

Chlapy potrebujem poradit. Dlhsi cas som pokukoval po STI EDGE v cal. 40 S&W a tak to vizera, ze si asi urobim radost. Ved zijeme len raz. Kedze je mi ale jasne, ze major faktor nevyuzijem vsade a samozrejme tiez ze 40tka neje najlacnejsia, zaujimalo by ma ci neexistuje nejaky konverzny kit, ktory by mi umoznoval z 40 S&W jednoducho spravit 9 mm Luger v pripade potreby. Myslel som, ze mozno existuje nieco ako dalsi zaver s hlavnou a dalo by sa to prehodit v pripade potreby. Tym by som dostal univerzalnu zbran na cely zivot. Poculi ste uz o niecom takom ?
Igoca
častý prispievateľ
Registered for: 17 years 11 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Igoca »

Kit na 9 luger nie je, ale kúp si EDGE rovno v 9luger
niko
častý prispievateľ

No to je tiez jedna moznost. No ja by som najradsej aj 9 Luger aj 40 S&W. :lol: Myslienka za tym vsetkym je ta, ze na Level jednotkach strielat Luger a na extralige a inych Level II a vyssie 40 S&W. Tym by som mal jednu univerzalnu zbran v podstate ako som pisal skoro na cely zivot a rozumne naklady na strelbu. A tiez sa mi zda, ze STI v 9 Luger bude v pripade potreby tahsie predatelna ako 40 S&W. Kedze vychadzam z toho, ze ked uz niekto kupuje Edge, chce tam mat major.
inspiring_heisenberg

Príspevok od používateľa inspiring_heisenberg »

Stačí si koupit jen Závěr a hlaveň a napasovat to na 40kový rám. Otázkou je, jestli to u vás v SK někdo umí.... Ale napasovat to není až taková věda..
niko
častý prispievateľ

Co myslis pod tym napasovat to na ram ? Treba nejake väcsie zasahy ? neovplivni to funkcnost styridsiatky ? Robi sa to u vas v Cechach takto uz ?
R
častý prispievateľ
Registered for: 18 years

Príspevok od používateľa R »

ak vie glock v .40sw alebo .357sig strieľať lugre po výmene laufu bez nutnosti meniť záver, nevidím dôvod aby to nezvládlo sti, možno bude stačiť vyrobiť na mieru lauf a predĺžiť vyťahovač...ale možno sa mýlim...
Napísať odpoveď

Návrat na "Colt 1911 a jeho klony"