Asociacia Presnej Strelby SR (APSS)

millos
prispievateľ
Registered for: 14 years 7 months

Príspevok od používateľa millos »

Onevan: Vaclave a preco tragedia? Figurina v magnume nas nejako prekvapila. Tam by som to nazval tragedia. V okamihu par sekund sa zmenil vietor a vsetci sme to mali odfuknute. Aj 338-ckari ste sa cudovali. Raz by to chcelo zo srandy vymenit kategorie...to by bolo zaujimave ako by sme isli v prvej runde v magnume pri bezvetri. Mimochodom, ten vitaz v magnume s tym Blaserom R8 v 6,5x55 to nebol omyl? Body nachytal paradne, gongy ani nehovorim...pekny vysledok...ale pri tej "semi" hlavni, ktora tiez velmi dlha nie je...no neviem, neviem...ci je to na magnum kategoriu.
Používateľov profilový obrázok
TURBIAK
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 4 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TURBIAK »

millos : v normalych krajinach alebo na normalnych sutaziach je delenie : STANDARD - bezne kalibre zavedene vo vyzbroji zloziek tj.napr. .223(+.222 ) , 308 W , 7,62x54 R OPEN : vsetky ostatne kalibre , MAGNUM : kalibre s vykonom nad 4500 J , ale to ako je to podelene na Sovensku .. no nad tym sa musia smiat vsetci zahranicni ucastnici sutazi APSS 8) z dovodu tychto parodickych kategorii som sa aj prestal zucastnovat tychto ,,sutazi,, tie najnovsie pravidla o dlzke hlavne tak to uz je fakt silna kava...treba este podelit kategorie podla B.C. striel , hrubky hlavni , vahy zbrane a tak podobne :roll: a to sa ako nebavme o tom ze dat spolu do jednej kategorie 308w a 6,5x47 + 6BR je .. slusne napisane - subor nezmyslov
onevan
prispievateľ
Registered for: 16 years 9 months

Príspevok od používateľa onevan »

millos napísal:Onevan: Vaclave a preco tragedia? Figurina v magnume nas nejako prekvapila. Tam by som to nazval tragedia. V okamihu par sekund sa zmenil vietor a vsetci sme to mali odfuknute. Aj 338-ckari ste sa cudovali. Raz by to chcelo zo srandy vymenit kategorie...to by bolo zaujimave ako by sme isli v prvej runde v magnume pri bezvetri. Mimochodom, ten vitaz v magnume s tym Blaserom R8 v 6,5x55 to nebol omyl? Body nachytal paradne, gongy ani nehovorim...pekny vysledok...ale pri tej "semi" hlavni, ktora tiez velmi dlha nie je...no neviem, neviem...ci je to na magnum kategoriu.
No s tím asi 20" laufem nás teda pěkně potrápil :-) Ptal jsem se ho jestli to není omyl ta jeho flinta v naší kategorii ale tvrdil, že ne, že má jeho střela v 1000 metrech ještě 400 m/s :-) No v každým případě vyhrál naší kategorii, i když sympatickej mi teda nebyl. Já jsem vyhrál v kategorii "utrženej gong" a to celkem se dvěma zásahy :-) no musím poladit ten francouzskej Vectan sp12 do podzimu. Už se na vás zase těším.
millos
prispievateľ
Registered for: 14 years 7 months

Príspevok od používateľa millos »

Onevan: vysledky a kopec fotiek mi poslal Pavel a Lukas...hodim ti to mailom. A cudujem sa ako neslo Imremu s 7wsm...myslel som, ze nas juzni susedia prevalcuju.
Kall
prispievateľ
Registered for: 22 years 2 months

Príspevok od používateľa Kall »

vzhledem k rozdílným názorům na rozdělení kategorií bych navrhoval ustanovit jen 2 kategorie.

1. ti co střílejí podle pravidel souteže
2. ti co nestřílejí podle pravidel souteže

Na základě výsledkové listiny, kde bude uvedeno jakou kdo střílí ráží si každej může vyhodnotit svou výkonnost.
TURBIAK
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 4 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TURBIAK »

Kall : uplne staci zobrat osnovy z Polskeho LongShotu , maju to rozdelene velmi rozumne a nepocul som zeby sa to ich delenie niekomu nepacilo 8)
Kall
prispievateľ

to jsem měl na mysli, jenže jeden rozhodčí to neuhlídá.
Jde o to, že pokud si budeme vymýšlet jiný pravidla než mají jinde, a ještě je nedodržovat,tak jejich střelci k nám jezdit nebudou.
Myslím, že až cizinci zjistí, co je a jak, tak přestanou jezdit.Přece jen umějí střílet, a prohrávat proti neregulérnímu počínání asi člověky nepotěší.
onevan
prispievateľ

Myslíš jak stanovili ty nový pravidla na poslední 2 longshoty v Senici? Jakože nožičky typu Harris do 25cm a kontrola počtu munice na palebný čáře? :-)
Jo tak na to jsem se taky ptal a ani rozhodčí o tom asi nevěděl :-)
Kall
prispievateľ

vybavení neřešim , ať si střílí každej tím co má,jen kvalitu výsledku devastují nástřely v průběhu položek.
onevan
prispievateľ

Ty nástřely během závodu - to jsem myslel tou kontrolou počtu munice na palebný čáře :-)
onevan
prispievateľ

Co ty kompletní výsledky z kilometru? Zpracuje to někdo?
lovec
častý prispievateľ
Registered for: 20 years 8 months

Príspevok od používateľa lovec »

To je uplne zbytocne.... :mrgreen: Ale nie, len neviem kde je Mr.Hroch, ci nie je kdesi na misii....
AKI
expert
Registered for: 22 years 8 months

Príspevok od používateľa AKI »

Hroch sa dovolenkuje....dovolenkoval.... :roll:
AKI
expert
Registered for: 22 years 8 months

Príspevok od používateľa AKI »

To Kall:
Myslis ze na bedni pravidelne byvaju strelci co davaju kontrolnu ranu pocas poloziek? Mozno len tie lastovicky co zahviezdia a potom dlho nic.

Minimalne na taktike je to domena strelcov co sa umiestnia tak v strede pelotonu. Niektore mena si pocas taktiky odstojim a spocitam... Usaty terc po dopade do piesku neodcitas na to aby si dal bezpecne 15 - ku.

Ja osobne som za minimalne jednoduche pravidla. Strielaj cim chces a kolko chces a ak si mizerny strelec aj tak ti to nepomoze. :mrgreen:
onevan
prispievateľ

lovec napísal:To je uplne zbytocne.... :mrgreen: Ale nie, len neviem kde je Mr.Hroch, ci nie je kdesi na misii....
Jakože zkombinoval dovolenou s misí na Ukrajině? No počkám ještě chvíli :-)))
Napísať odpoveď

Návrat na "Súťaže"