Asociacia Presnej Strelby SR (APSS)
Onevan: Vaclave a preco tragedia? Figurina v magnume nas nejako prekvapila. Tam by som to nazval tragedia. V okamihu par sekund sa zmenil vietor a vsetci sme to mali odfuknute. Aj 338-ckari ste sa cudovali. Raz by to chcelo zo srandy vymenit kategorie...to by bolo zaujimave ako by sme isli v prvej runde v magnume pri bezvetri. Mimochodom, ten vitaz v magnume s tym Blaserom R8 v 6,5x55 to nebol omyl? Body nachytal paradne, gongy ani nehovorim...pekny vysledok...ale pri tej "semi" hlavni, ktora tiez velmi dlha nie je...no neviem, neviem...ci je to na magnum kategoriu.
- TURBIAK
- častý prispievateľ
- Registered for: 18 years 4 months
- Kontaktovať používateľa:
millos : v normalych krajinach alebo na normalnych sutaziach je delenie : STANDARD - bezne kalibre zavedene vo vyzbroji zloziek tj.napr. .223(+.222 ) , 308 W , 7,62x54 R OPEN : vsetky ostatne kalibre , MAGNUM : kalibre s vykonom nad 4500 J , ale to ako je to podelene na Sovensku .. no nad tym sa musia smiat vsetci zahranicni ucastnici sutazi APSS
z dovodu tychto parodickych kategorii som sa aj prestal zucastnovat tychto ,,sutazi,, tie najnovsie pravidla o dlzke hlavne tak to uz je fakt silna kava...treba este podelit kategorie podla B.C. striel , hrubky hlavni , vahy zbrane a tak podobne
a to sa ako nebavme o tom ze dat spolu do jednej kategorie 308w a 6,5x47 + 6BR je .. slusne napisane - subor nezmyslov
No s tím asi 20" laufem nás teda pěkně potrápilmillos napísal:Onevan: Vaclave a preco tragedia? Figurina v magnume nas nejako prekvapila. Tam by som to nazval tragedia. V okamihu par sekund sa zmenil vietor a vsetci sme to mali odfuknute. Aj 338-ckari ste sa cudovali. Raz by to chcelo zo srandy vymenit kategorie...to by bolo zaujimave ako by sme isli v prvej runde v magnume pri bezvetri. Mimochodom, ten vitaz v magnume s tym Blaserom R8 v 6,5x55 to nebol omyl? Body nachytal paradne, gongy ani nehovorim...pekny vysledok...ale pri tej "semi" hlavni, ktora tiez velmi dlha nie je...no neviem, neviem...ci je to na magnum kategoriu.
Onevan: vysledky a kopec fotiek mi poslal Pavel a Lukas...hodim ti to mailom. A cudujem sa ako neslo Imremu s 7wsm...myslel som, ze nas juzni susedia prevalcuju.
vzhledem k rozdílným názorům na rozdělení kategorií bych navrhoval ustanovit jen 2 kategorie.
1. ti co střílejí podle pravidel souteže
2. ti co nestřílejí podle pravidel souteže
Na základě výsledkové listiny, kde bude uvedeno jakou kdo střílí ráží si každej může vyhodnotit svou výkonnost.
1. ti co střílejí podle pravidel souteže
2. ti co nestřílejí podle pravidel souteže
Na základě výsledkové listiny, kde bude uvedeno jakou kdo střílí ráží si každej může vyhodnotit svou výkonnost.
to jsem měl na mysli, jenže jeden rozhodčí to neuhlídá.
Jde o to, že pokud si budeme vymýšlet jiný pravidla než mají jinde, a ještě je nedodržovat,tak jejich střelci k nám jezdit nebudou.
Myslím, že až cizinci zjistí, co je a jak, tak přestanou jezdit.Přece jen umějí střílet, a prohrávat proti neregulérnímu počínání asi člověky nepotěší.
Jde o to, že pokud si budeme vymýšlet jiný pravidla než mají jinde, a ještě je nedodržovat,tak jejich střelci k nám jezdit nebudou.
Myslím, že až cizinci zjistí, co je a jak, tak přestanou jezdit.Přece jen umějí střílet, a prohrávat proti neregulérnímu počínání asi člověky nepotěší.
Myslíš jak stanovili ty nový pravidla na poslední 2 longshoty v Senici? Jakože nožičky typu Harris do 25cm a kontrola počtu munice na palebný čáře? 
Jo tak na to jsem se taky ptal a ani rozhodčí o tom asi nevěděl
Jo tak na to jsem se taky ptal a ani rozhodčí o tom asi nevěděl
vybavení neřešim , ať si střílí každej tím co má,jen kvalitu výsledku devastují nástřely v průběhu položek.
Ty nástřely během závodu - to jsem myslel tou kontrolou počtu munice na palebný čáře 
Co ty kompletní výsledky z kilometru? Zpracuje to někdo?
To je uplne zbytocne....
Ale nie, len neviem kde je Mr.Hroch, ci nie je kdesi na misii....
Hroch sa dovolenkuje....dovolenkoval.... 
To Kall:
Myslis ze na bedni pravidelne byvaju strelci co davaju kontrolnu ranu pocas poloziek? Mozno len tie lastovicky co zahviezdia a potom dlho nic.
Minimalne na taktike je to domena strelcov co sa umiestnia tak v strede pelotonu. Niektore mena si pocas taktiky odstojim a spocitam... Usaty terc po dopade do piesku neodcitas na to aby si dal bezpecne 15 - ku.
Ja osobne som za minimalne jednoduche pravidla. Strielaj cim chces a kolko chces a ak si mizerny strelec aj tak ti to nepomoze.
Myslis ze na bedni pravidelne byvaju strelci co davaju kontrolnu ranu pocas poloziek? Mozno len tie lastovicky co zahviezdia a potom dlho nic.
Minimalne na taktike je to domena strelcov co sa umiestnia tak v strede pelotonu. Niektore mena si pocas taktiky odstojim a spocitam... Usaty terc po dopade do piesku neodcitas na to aby si dal bezpecne 15 - ku.
Ja osobne som za minimalne jednoduche pravidla. Strielaj cim chces a kolko chces a ak si mizerny strelec aj tak ti to nepomoze.
Jakože zkombinoval dovolenou s misí na Ukrajině? No počkám ještě chvílilovec napísal:To je uplne zbytocne....Ale nie, len neviem kde je Mr.Hroch, ci nie je kdesi na misii....