H&K P7
rozhodne zaujimava pistolka… http://youtu.be/qlp7ldIItLI
Toto je imho skôr problém zlého navyku pri používaní ukazovaku a momentu kedy ma ist na spúšť. V nedeľu ju idem prevetrat a uvidím.R napísal:gewehr: zamiesené na prúser bo v strese človek pri napínaní podvedome stlačí aj spúšť ak na nej má prst. Si prepni wiki do nemčiny, je tam kritika.
-
- občasný prispievateľ
- Registered for: 10 years 9 months
Ako dopadla ta P7? Bola spokojnost?
Dopadlo to nejak takto:
Za tie roky co sa zbraniam venujem profesionalne mi ich rukami preslo kvantu. Aj pistoli. A musim povedat ze tato pistol je pre mna ako konstruktera jedna balada a od prveho chytenia do ruk som si k tomu dielu takpovediac vytvoril vztah.
Do ruky mi sadla ukazkovo, bezpecnost spuste na urovni DAO, chod, odpor a reset spuste porovnatelny so SA, os hlavne pomaly na urovni dlane. Vzhladom na brzdenie zaveru plynmi a celokovove prevedenie pri strelbe velmi prijemna.
Prevedenie poctivy Heckle und Koch, ale chapem preco sa neujala plosne. Tak vyrobne narocnu pistol by musel clovek dlho hladat. Revelli drazky, plynovy piest a kvantum inych veci o ktorych bezne pistole ani nepoculi museli normohodiny na vyrobu brutalne navysovat.
V kazdom pripade som rad ze sa mi dostala do ruk a adopcia je rozbehnuta.
P.S.: na cistenie valca piestu na brzdenie zaveru je idealne cistenie na .223 rem
Za tie roky co sa zbraniam venujem profesionalne mi ich rukami preslo kvantu. Aj pistoli. A musim povedat ze tato pistol je pre mna ako konstruktera jedna balada a od prveho chytenia do ruk som si k tomu dielu takpovediac vytvoril vztah.
Do ruky mi sadla ukazkovo, bezpecnost spuste na urovni DAO, chod, odpor a reset spuste porovnatelny so SA, os hlavne pomaly na urovni dlane. Vzhladom na brzdenie zaveru plynmi a celokovove prevedenie pri strelbe velmi prijemna.
Prevedenie poctivy Heckle und Koch, ale chapem preco sa neujala plosne. Tak vyrobne narocnu pistol by musel clovek dlho hladat. Revelli drazky, plynovy piest a kvantum inych veci o ktorych bezne pistole ani nepoculi museli normohodiny na vyrobu brutalne navysovat.
V kazdom pripade som rad ze sa mi dostala do ruk a adopcia je rozbehnuta.
P.S.: na cistenie valca piestu na brzdenie zaveru je idealne cistenie na .223 rem
-
- občasný prispievateľ
- Registered for: 10 years 9 months
Takze uz je doma? Raz sa snad aj mne postasti aspon si z takej puknut.
To gewehr: Tá konštrukcia je naozaj zaujímavá, zaujímala by ma jej cena a to, kde si ju zohnal, ak to teda nie je tajné, pýtam sa len zo zvedavosti... Ako je to s jej spoľahlivosťou v normálnych a sťažených podmienkach, odpozoroval si niečo zvláštne oproti bežným klasikám?
Jednu majú v Proarmse v Prahe za 1200,- eur. Tento "môj" kus mal známy hodeny v skrini a pustil mi ho. O presnej cene sazatiaľ jedná
Spoľahlivosť poskusam dúfam budúci týždeň ak bude čas.
Spoľahlivosť poskusam dúfam budúci týždeň ak bude čas.
ceny idú každým rokom hore odkedy ju tuším v 2008 prestali vyrabat. V USA sú bežné ceny medzi 2000 - 4000 $ v závislosti od modelu
http://www.tehowners.com/info/War,%20We ... Pistol.jpg
http://www.tehowners.com/info/War,%20We ... Pistol.jpg