Spolocny nakup streliva
peterson: tiez si prihodim polienko - krmivo s dovozom az domov, vdaka !!!
Ahojte. Vie mi prosím niekto doviesť 1000ks včielok z Blavy od Peterson-a, alebo z Košíc od Mesi-ho do Popradu?
Zatiaľ ďakujem.
Zatiaľ ďakujem.
Chlapi, skúste ešte preštudovať ponuky "WF kuriéra"
Praveze mabo uz skusil. Zatial bezuspesne. 
Ak by sa náááhodou niekto vedel vzdal 500+ ks zo spoločného nákupu nenahneval by som sa 
Pani kedy sa bude konat dalsi spolocny nakup cca?? Pripadne keby niekto mal na predaj cca do 500 nabojov nech sa mi ozve z okolia LM. Odber ihned! 
dávam tip na spoločný nákup u firmy Lusien v Žiline:
http://eshop.lusien.eu/sk/strelivo/zvs- ... -3269.html
(majú vraj akciu na nejaké naboje od ZVS)
http://eshop.lusien.eu/sk/strelivo/zvs- ... -3269.html
(majú vraj akciu na nejaké naboje od ZVS)
To asi niesu prebijance vsak? Inac ak niesu prebijane tak je to fajna cena nie?.. 
Inac neviem ci je dobra cena: 0,16€/kus, alsa pro ceskej vyroby laborovane prachom S020 gula o hmotnosti 124grs-8gramov .. vas nazor?
Inac neviem ci je dobra cena: 0,16€/kus, alsa pro ceskej vyroby laborovane prachom S020 gula o hmotnosti 124grs-8gramov .. vas nazor?
úprimne povedané- české prebíjané náboje Alsa sú zrejme kvalitnejšie ako továrenské ZVS 
ja nie som expert na strelivo, ale posledne som strelil 300ks ZVS v B kvalite a z toho mi len 1kus nevystrelil (jamka v zápalke a nič)...
teda ak bude dobrá cena ja určite vezmem aj ZVS
teda ak bude dobrá cena ja určite vezmem aj ZVS
Mne prisla ponuka na klub za 0,15 za ks moje zdroje zistili ze je to seria slabsich nabojov,mal som ich a bola to katastrofa,ale treba vyskusat.
No Alsa Pro v tejto cene zatiaľ víťazí! Pomer cena vs. kvalita.
Alsy su vzhladovo ako nove,nebyt roznych nabojnic,testnem napisem.
Ja čo som skúsil, tak alsa od prebíjaných zvs boli na pohlad podstatne lepšie. Ale od nových ZVS by som nepovedal a nové ZVS menej špinili zbraň. Pri prebíjaných to bolo za jedno.
Tak vravite ze alsa prebijane za 0,16/kus je dobra cena / kvalita?? Pojdem dnes do predajne a skusim sa opytat na nejaku zlavu pri vecsom odbere uvidim co mi povedia