Ktorý Glock kúpiť?
-
friendly_kepler
Zial ako sa s nou striela zistim az ked si ju kupim. V mojom okoli niesu ludia velmi kde by som to vedel vyskusat. Kazda so zbrani ma svoje pre a proti a ja sa len nechcem rozhodnut zle aby som to potom nelutoval. cenu streliva az tak nepocitim ako nie az taak ako jednorazovu platbu za zbran. je velmi mozne ze nebudem casto chodit strielat a mozno prave naopak ze ma to chyti a budem vela. Je to asi hlupe viem ze neexistuje univerzalna zbran. asi nic univerzalne nieje...
-
inspiring_liskov
Ides riesit nakup zbrane za 600e a nasledne stoviek E za strelivo ale je ti vela dat 10e za listok na autobus do najblizsieho velkeho mesta kde si mozes Glocky osahat ? v BA ich maju min v 2 obchodoch
ak sa ti dobre drzal G26 , tak G30S by ti mohol sediet
ak sa ti dobre drzal G26 , tak G30S by ti mohol sediet
-
friendly_kepler
Ja som od Bratislavy 350 km daleko ale to nevadi. Skusim sa nejak dopatrat k tomu aby som si tie dve zbrane vedel chytit. Urcite nechcem kupovat bez omakania. Skor som myslel ze si ujasnim co vlastne chcem viac
-
friendly_kepler
Dakujem za nazor ale ja som sa nepytal ci si mam alebo nemam kupit zbran ja som chcel radu aku zbran... Ani pol slovom som nenaznacoval ze by som chcel kratku zbran na lov zvery. Skor ochrana pred pripadnym napadnutim co silno verim ze taka situacia nenastane. Len tak na okraj ak chces radit porad ak pisat blbosti radsej sa zdrz.... Peace 
cau, neviem ci to tu uz volakto spominal, ale vela typkov co som pozeral na youtube by zvolili Glock 23, "ak by si mohli nechat len jedinu zbran". Velkost totozna s G19, kaliber .40 (ma to tak napadlo, mozno sa ti hodi info...)
-
friendly_kepler
Jasne vnuknuta nova skutocnost ze existuje aj kompromis. Diky za info ten kaliber som nepozeral a ani nad tym velmi nerozmyslal. Dakujem
Tvoj pisomny prejav a zdovodnovania velkeho kalibru vykazuju znamky nie uplne zreleho usudku. Zacinam trochu chapat negativny postoj vasho OR PZ. Davas si sam trochu protichodne argumenty..
Naposledy upravil/-a slavmiro v 31 Máj 2015, 21:14, upravené celkom 1 krát.
-
inspiring_liskov
nemas pravdu , tak sa radsej zdrz dalsich analyz a hodnotiacich usudkovslavmiro napísal: Ak sa dobre pamatam pri ZP-B je mozne pouzit zbran v pripade KN/NO jedine v mieste urcenom v ZP.
dakujem
-
friendly_kepler
Protichodne argumenty????Riesi sa tu moj pisomny prejav postoj niekoho ale nie kupa zbrani. Ja si kupujem zbran a chcem vediet radu. Uz viem preco je taky postoj a urcite nie koli mne ale to je ina debata ina tema. Fakt ked mienite poradit prosim zoberem si kazdu radu. No ak nie a pripada vam moja otazka a pomoc o radu tak to ignorujte alebo nech to admin vymaze.....
-
friendly_kepler
Pokial ti pridu moje prispevky ako blbost neodpovedaj
Mozno sa neviem perfektne vyjadrovat aby to vyhovovalo kazdemu ale co uz. Ano dneska zial nic neporiesim zajtra poriesim co sa len bude dat. A tu poslednu vetu co si napisal berem len ako som pisal nemam velmi pristup k zbraniam na skusku. Preto som chcel vediet aj vase nazory na urcite zbrane.
-
inspiring_austin
Ked budes menej osobne brat niektore uvahy, tak sa aj viac dozvies.
Kopes do otvorenych dveri.
Ano aj mne pridu niektore tvoje uvahy ako vzajomne si odporujuce a vylucujuce sa ale neriesim to. Chapem, ze mas plno otazok a sam hladas na ne odpovede, co nemusi byt lahke.
Osobne som nazoru, ze vojna kalibrov nic nezmoze, ked bude kanon v rukach slepeho strelca.
Pises, ze nenosis, neplanujes nosit. Nenapisal si preco zavrhujes plnu velkost ramu, resp. chces pi. velkosti max kompakt. Z mojich skusenosti velkost kompakt nie je vhodna pre zaciatok. Na vypracovanie kazdej rany treba omnoho viac usilia vynalozit s porovnanim s plnou velkostou zbrane.
Osobne by som volil plnu velkost, kaliber bezny t.j. 9mm, vysokokapacitny zasobnik á 32 ran a hendikep mensej raze by som kompenzoval vhodnejsim strelivom(vyriesit v prislusnej teme).
howgh
Kopes do otvorenych dveri.
Ano aj mne pridu niektore tvoje uvahy ako vzajomne si odporujuce a vylucujuce sa ale neriesim to. Chapem, ze mas plno otazok a sam hladas na ne odpovede, co nemusi byt lahke.
Osobne som nazoru, ze vojna kalibrov nic nezmoze, ked bude kanon v rukach slepeho strelca.
Pises, ze nenosis, neplanujes nosit. Nenapisal si preco zavrhujes plnu velkost ramu, resp. chces pi. velkosti max kompakt. Z mojich skusenosti velkost kompakt nie je vhodna pre zaciatok. Na vypracovanie kazdej rany treba omnoho viac usilia vynalozit s porovnanim s plnou velkostou zbrane.
Osobne by som volil plnu velkost, kaliber bezny t.j. 9mm, vysokokapacitny zasobnik á 32 ran a hendikep mensej raze by som kompenzoval vhodnejsim strelivom(vyriesit v prislusnej teme).
howgh
-
friendly_kepler
Hmmm ako mam brat menej osobne radu ze "nekupuj si ziadnu zbran"? Ano mam plno otazok a nemam jasno v uplne vo vsetkom. Prave preto hladam usmernenie a dobre rady. Nic viac nic menej. Vies cital som uz vela veci kde bolo pisane zestrielanie z g17 je take iste ako z g19 atd atd... Preto som sa vydal smerom niecoho mensieho. Preto nakoniec aj moznost takeho rozhodovania. Bolo mi poradene aj inymi ludmi tak som to len potreboval prediskutovat a vyjasnit si veci s ludmi co sa vyznaju...