túto .45 som si požičal na strelnici v KK a môžem povedať že ma oslovila. Ergonómia vynikajúca, 5´palcová hlaveň, fantastická (skutočne fantastická!) spúšť, spätná ráz.
Magtechy trochu kopali ale prebíjané mojej výroby jedna báseň. Rozhodol som sa že si ju asi kúpim ku 1911.
Trocha mám problém s mieridlami. Ako mierenkár by som potreboval aby sa zadné mieridlá dali nastaviť a to je problém. Ako by sa toto dalo vyriešiť ? Volal som do predajne GP. Povedali mi že tam sa dať nedajú, myslím vo fabrike ale ja by som to potreboval a to by rozhodlo o tom že hneď ju kupujem. Inak tie mieridlá čo sú na tej zbrani sú výborné, ľahko čitateľné, kontrastné, v tom problém nieje ale...
Aby to padalo do čierneho musel som na 25 m mieriť na horný okraj čierneho, s oporou to bolo to isté, takže buď nižšiu muchu alebo (najlepšie) nastavitelné zadné mieridlá.
Neviete v GP nejako nahodiť nastaviteľné zadné mieridlá vo fabrike? Alebo aké by boli najvhodnejšie ktoré by tam vedel puškár pri malom zásahu do zbrane osadiť. Určite je tu na fóre niekto z GP, možno rovno šéf
Inak odviedli ste s rámom MK12 aj s menovanou 45-kou perfektnú prácu. A cena je maximálne primeraná, až nižšia než by som očakával. Ešte k povrchovke. Páčila by sa mi niklovaná ale v predajni mi povedali tiež že to nieje možné pre nejaké výrobné procesy a problémy s nimi. Bude možnosť v budúcnosti aj nejaká iné povrchovka alebo iný rám? Myslím farebne.
Poradí mi niekto?
Ďakujem
PS: Skúšal som aj 97B od CZUB a to ma tak neoslovilo, hlavne ergonómia gripu pri GP je lepšia (pre mňa)