Stretnutie východniarov III. /10.10.2015/
Bude to dvojdňová akcia spojená s kultúrne - spoločenským vyžitím večer alebo rekreačné strieľanie na pár hodín a domov ?
-
inspiring_newton
jednodnova akcia,rekreacne strielanie do cca 16 hod
vyborne, vtedy som v KE na sluzobke. ak budem mat predtym kludnu nocnu, tak na gulas sa rad pridam.
Tiez budem po nocnej ale pridem.
termin aj miesto mi vyhovuje, takze ked sa nieco nepokasle, tak som tam...
Všetkých strelcov poprosím, aby nezabudli vziať so sebou zbroják a kartičky ku zbraniam. Ako štátny úradník budem poctivo zapisovať, a kto nebude mať, nebude pripustený. K akcii, nie k teliatku. 
edit electron: rovnako nezabudnut na ochranu sluchu a zraku /plati aj pre ucastnikov /nestrelcov/,ktori sa budu
pohybovat na palebnej ciare
edit electron: rovnako nezabudnut na ochranu sluchu a zraku /plati aj pre ucastnikov /nestrelcov/,ktori sa budu
pohybovat na palebnej ciare
-
inspiring_newton
kludne aj dlhe zbrane,strielat sa bude dat z cca 50m
ak sa strielat nebude,aspon sa clovek inspiruje roznymi doplnkami atd
edit: tak ako minule aj teraz doneste rozne noze,vybavu alebo nieco, co chcete predat
ak sa strielat nebude,aspon sa clovek inspiruje roznymi doplnkami atd
edit: tak ako minule aj teraz doneste rozne noze,vybavu alebo nieco, co chcete predat
Tak aby toho nebolo dost, zabudol som, ze sa slavi na zapade okruhle vyrocie, takze sa tento termin zucastnit nemozem. 
Panzer - to je snáď povinnosť zo zákona na stálo, nie len pre túto akciu.....
ale tuším ako si to myslel......
Rád ťa opäť uvidím.....
ale tuším ako si to myslel......
Rád ťa opäť uvidím.....
Ak je k dispozicii este nejake volne miesto HLASIM SA vsetkymimi desiatimi
Mozu prist aj 2 kolegovia s ktorymi chodime aktivne strielat ale este nemaju karticky (co chvila snad budu) ?
Mozu prist aj 2 kolegovia s ktorymi chodime aktivne strielat ale este nemaju karticky (co chvila snad budu) ?
-
inspiring_liskov
vychodnari, nahláste kolko chcete tercov (LT piskot, balenie 100ks)
PM do stvrtku 8.10 nech to viem nachystat a dorucit
PM do stvrtku 8.10 nech to viem nachystat a dorucit
Ako je toms pristupom s autom? Da sa ist az ku strelnici? Aka je tam cesta. Vdaka za odpoved
-
inspiring_newton
Mirec
pisem si ta + 2
dongo
pristup autom ku strelnici je /strelnica je pod kopcom/ ,akurat ak prsi,je lepsie nechat auto hore,vedla prijazdovej cesty
do prveho prispevku som pridal mapu a suradnice
pisem si ta + 2
dongo
pristup autom ku strelnici je /strelnica je pod kopcom/ ,akurat ak prsi,je lepsie nechat auto hore,vedla prijazdovej cesty
do prveho prispevku som pridal mapu a suradnice
Tesime sa! Podaktori su nazhaveni jak vlakno ziarovky