Spolocny nakup streliva

Používateľov profilový obrázok
nick81
občasný prispievateľ
Registered for: 10 years 3 months

Príspevok od používateľa nick81 »

Tých 68 tis. naložiť / odviezť / vyložiť musel byť pekný zaberák (keď týchto našich posledných 5000 lugrov vážilo ~66kilo). Inak pri pokuse o zľavu (ZVS predajňa) povedal, že mu je jedno či vezmeme 2000 alebo 100tis. Tak potom už sme chceli len rozložiť cestu medzi viacerých.
Steyr_H5
častý prispievateľ
Registered for: 12 years 9 months

Príspevok od používateľa Steyr_H5 »

:lol: ZVS - cisty socik - nexistuje ziaden iny vyrobca/predajca na svete len ZVS! Ani keby si zobral 1 000 000ks tak to s prajcom nepohne. Skoda minat € na takehoto "ochotneho" obchodnika. Otocit a ukazat mu chrbat, nech nepreda ani kus. Viem ze robia pre US trh ale ak si nevazia SK zakaznika, nech za zadrhu smaradi :evil:
nick81
občasný prispievateľ
Registered for: 10 years 3 months

Príspevok od používateľa nick81 »

Ja sa nestazujem. Som rad, ze sa podarilo aspon 20% usetrit na strelive, kedze tu by kazdy len spolocne nakupoval, ale nikto sa k nicomu nemal. Kvalita je v pohode, su "relativne" blizko. A zas radsej nech mi nedaju zlavu, ak by to malo byt na ukor kvality. To by mi vadilo ovela viac.
Steyr_H5
častý prispievateľ
Registered for: 12 years 9 months

Príspevok od používateľa Steyr_H5 »

Tak ako si povedal, jedna vec je zorganizovat spolocny nakup a druha vec je PRIPOJIT sa k spolocnemu nakupu. Dalej to rozvadzat nema vyznam.
peterson
expert
Registered for: 16 years 1 month

Príspevok od používateľa peterson »

ZVS by mohlo mať omnoho väčšie tržby z domáceho trhu, ale zrejme dlhodobo manažment nemá záujem. Priority majú niekde inde. Socík tam je, nakoľko tam sú aj štátne mašiny ako št.hm.rezervy. To sa potom niekomu vyrába, keď sa "postavil rovno k stroju bez nákupu"
Hektor
častý prispievateľ
Registered for: 12 years 1 month

Príspevok od používateľa Hektor »

Zucastnil som sa par spolocnych nakupov a bral som aj svoju objednavku a aj tie ku ktorym sa nikto nehlasil, takze v zavere som mal doma 6-7000 vcielok po 14 centov.
Neviem si ani predstavit co je to za organizaciu dat do kopy ludi, objednavku, peniaze, vyjednat cenu, auto, cestu a dalsi rozvoz alebo odovzdanie tovaru. Ja som len bohapusty uzivatel vyhod spolocneho nakupu.
Machead
častý prispievateľ
Registered for: 10 years 7 months

Príspevok od používateľa Machead »

Ked sme pri tom, v tej ZVS sekaju aj 7,62x39? Ak ano, zistovali ste cenu? Dik.
Mesi
moderátor
Registered for: 17 years 7 months

Príspevok od používateľa Mesi »

sekat ich maju na platky, ci na pruzky? Ci co si tym slovom chcel povedat?
Machead
častý prispievateľ

Sekat - produkovat ako divy. Ked sa nieco robi vo velkom, u nas na severe sa zvykne hovorit "seka vo velkom".
inspiring_liskov

Príspevok od používateľa inspiring_liskov »

no tak ked ste si vyjasnili terminologiu vyroby streliva, odpoved je NIE
z malorazovej municie robia 9luger , kedysi robili aj 9browning , robia brokove 12, 16 a 20ga
delostrelecka municia je asi nad ramec tvojho zaujmu
Machead
častý prispievateľ

Dik za odpoved
peterson
expert
Registered for: 16 years 1 month

Príspevok od používateľa peterson »

možno dozrel čas opäť zvážiť spoločný nákup napr. v Limite.
Ich náboje 9mm luger (CuZn10) majú v eshope za bezkonkurenčných 3,80 Kč /ks. Pri nákupe nad 10tis.kusov dáva p.Koutný zľavu 20 halierov- takže pri cene 3,60 Kč sa bavíme o nákupe okolo 135 eur za 1000ks.
http://shop.limit.cz/kategorie/naboje-cartridges/

Skúsenosti s týmto strelivom nájdú noví prispievatelia tu: http://www.webforum.sk/viewtopic.php?f= ... 5&start=15

(s odstupom času môžem seriozne napísať, že uvedené náboje Limit som všetky (2500ks)úspešne vystrelil bez závad a taktiež som neskôr odkúpil PifPafových 499ks a k spokojnosti použil)

Pokiaľ bude kladná odozva, som ochotný začať písať zoznam na spoločný nákup týchto nábojov. "Troškári", ktorí budú chcieť nakupovať po nesmelých 500ks- nech si nájdu kamoša na druhú 500ku a tak nahlásia svoj záujem.

P.S: prosím, nemiešajte sem zlú skúsenosť s nábojmi 45ACP od tohto výrobcu. Lugery robí Limit vo výbornej kvalite a preto si dovolím znova do toho ísť.

edit: záujem samozrejme písať do SS v tvare: počet a mobil
Naposledy upravil/-a peterson v 19 Feb 2016, 22:57, upravené celkom 1 krát.
sirdo
prispievateľ
Registered for: 15 years 3 months

Príspevok od používateľa sirdo »

pocitaj so mnou...
shot
prispievateľ
Registered for: 18 years 2 months

Príspevok od používateľa shot »

Pridám sa.
Mizulin
občasný prispievateľ
Registered for: 18 years 1 month

Príspevok od používateľa Mizulin »

peterson , prosimta posuchaj krystalovu gulu ,kedy asi budes uzatvarat objednavku ? Ja by som bral asi 4k limitov. Ale bojim sa, ze sa mi ohobluje vyvrt , explozivne rozoberie zbran ,alebo budem karate sek pouzivat na vytiahnutie nafuknutej nabojnice. Na muj glock trosicku na lugrovu seriu frflu.
Napísať odpoveď

Návrat na "Náboje"