Závady zbraní Grand Power

inspiring_liskov

Príspevok od používateľa inspiring_liskov »

Mesi napísal:Chalani, naco je dobre
Nuz pre mna je podstatne ci mi informaciu podsuva zamestnanec, majitel dotycnej firmy, zamestnanec konkurencie alebo zakaznik (popr niekto kto raz cestoval v autobuse s niekym kto o zakaznikovi cital). Z toho si viem vyvodit, aku vaho mam jeho komentarom davat.

Ja sice jednu zbran od GP v trezore mam, ale netrufam si ju hodnotit nakolko z nej s trielam iba sporadicky, prakticky vobec. Napriek tomu, ze som nikdy pre ziadnu firmu podnikajucu na useku zbrani a streliva nepracoval, osobne sa poznam v vacsinou klucovych hracov na trhu a z tohto dovodu by som ani nebol uplne objektivny, preto hodnotenie necham inym.
inspiring_liskov

theplaky napísal:..Roman, Roman .. opat si mimo .....lze si sem opat zavital s umyslom nejak to tu cele skreslit tvojimi fantasmami o tom kto kde pracuje
roman napísal:
Miro389 napísal:Mas pravdu roman. Najlepsie info su ale od byvalych pracovnikov :wink:
a najviac mudruju zamestnanci ZVS ktori K100 v ruke nedrzali
theplaky napísal:Ak mas na mysli mna tak vedz ze nemas pravdu ak tvrdis ze som zamestnancom ZVS :lol:
Nuz, tak ked to nie je tvoj pripad, preco si sa teda OKAMZITE ozval ??
Ako je to s trafenou husou ??
Používateľov profilový obrázok
theplaky
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 6 months

Príspevok od používateľa theplaky »

Roman, opakujem: si na smiech .. snad ma nebudes presviedcat pre koho pracujem :roll:
- a to ze Ti pan Kuracina dychol do tvare vypovednu hodnotu tvojich argumentov nijako nezuslachtuje
inspiring_liskov

tak sa zo srdca zasmej, vraj je to zdrave a prospieva to srdcu, co je pri nadvahe a cholerickej povahe specialne dolezite. Mozno sa vdaka tomu dozijes o nejaky ten piatok viac a este mi budes vdacny.

Opakujem : ak to nie je tvoj pripad, preco si teda reagoval? Alebo ze by predsa mal ten nas spolocny znamy pravdu?

Ja nepotrebujem zuslachtovat ziadne argumenty, pretoze som v tejto teme umyselne ziadne neuvadzal z viacerych dovodov, citaj vyssie.
theplaky
častý prispievateľ

Opakujem: nemas pravdu, si smiesny .. a si OT
.. ak v tejto teme "umyselne" neuvadzas nijake argumenty, naopak "opakovane si OT" tak sem prosim uz nepis - je to proti pravidlam tohto fora.
inspiring_liskov

neuvadzam ziadne (lebo by neboli objektivne a otvorene to priznavam) ale spochybnujem tvoje, ktore povazujem za tendencne.
Ty nie si smiesny, ucili ma ze posmievat sa ludom s hendikepom sa nepatri

howgh, kazdy nech si urobi nazor sam
stil
občasný prispievateľ
Dátum registrácie: 12 years 1 month

Príspevok od používateľa stil »

Chlapci, nemozte si porovnavat prirodzenia v SS? Dakujem.

Admin?
theplaky
častý prispievateľ

Suhlasim: moje argumenty su tendencne. Je to dane tym ze na K100 som si uz nazor urobil = je to nespolahliva zbran, konstrukter/vyrobca to riesi tym ze zbrane ktore mu nosia zakaznici naspat do fabriky repasuje a naspat im ich vracia ako "vytunene", pritom su len opravovane (a mnohokrat ani nie opravene). Ak niekomu K100vka funguje, neberiem mu to - je s tou zbranou spokojny a tak to asi aj zostane. Ak ma niekto v hlavni kruzky, v komore kruzky, odtlacky na pohladovych castiach zaveru, hlaven z ktorej sa vydroluje material, prasknuty lucik ci vyhadzovac, pripadne ak mu efunguje spust v DA rezime (a to su len veci ktore sa tu spominali) tak toho mi je uprimne luto a skus sa takeho chlapa spytat ci by si tu pistol kupil znova. Je to tu vsetko pofotene, ludi ktori na tu zbran nadavaju je stale viac (ano, najdu sa aj taky ktory su spokojni) ale misky vah ukazuju jasne: s tou zbranou je viac problemov nez byva zvykom u inych vyrobcov.

.. k tej invektive ohladom hendikepu sa vyjadrovat nebudem, nepotrebujem to, nepotrebuje to nikto kto cita tieto riadky..potrebujes to asi len Ty.

..napiste sem prosim uz niekto co sa vam na K100vke v poslednom case rozletelo, ohlo, odpadlo alebo zhrdzavelo pretoze ak ma tema pokracovat takto tak to nema zmysel :wink:
theplaky
častý prispievateľ

Stil: ospravedlnujem sa Ti .. co sa mna tyka uz som si domeral
kj
občasný prispievateľ
Dátum registrácie: 13 years 5 months

Príspevok od používateľa kj »

Mam K100 aj X-Cal. Obidve su seria I. K100 vystrelenych ca. 4000, X-Cal ca.1500. Pouzivam len fabricke strelivo SB, MFS, Geco. Doteraz som nemal ziadnu zavadu a obidve slapu k spokojnosti. Cistim po kazdej strelbe...lebo ma to bavi :D
Na strelnicu chodia 4 kolegovia ktori chodia s 1x X-Cal, 1x P11, 2x K100. Nikdy nespominali ze by mali problemy so zbranami, resp. nikdy nenadavali na tieto zbrane.
Nie som ani zamestnanec, ani predajca, ani....nic. Som obycajny strelec a pisem len moju skusenost.
greenie
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 10 years 8 months

Príspevok od používateľa greenie »

theplaky, tvoje az militantne viacere prispevky vytvaraju u nezainteresovanych citatelov presne opacny efekt - dojem, ktory tu prezentujes. Uvedomujes si to ?
Jack
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 10 months

Príspevok od používateľa Jack »

Greenie, prosím ťa, nezačínaj tu hodnotiť diskutérov. Vyjadruj sa k téme, ak k nej máš čo povedať. Ak cítiš nutkanie prehovoriť theplakymu do duše, využi na to PM.
:arrow:
A vy dvaja, Roman a theplaky, ste už, dúfam, tiež skončili. Všetko podstatné o tom, kto je kto (aj kto nie je kto) už bolo hádam povedané.
greenie
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 10 years 8 months

Príspevok od používateľa greenie »

Jack nemusis ma prosit, ja som nezacal a ani nemam vo zvyku pisat diskuterom, ze ti si taky a ty onaky, cize ja tu nehodnotim diskuterov ako takych. Len mi osobne "nesedi" tolko stran popisanych "o nicom". Totiz aj ja si chcem kupit nieco od GP, ale namiesto konkretnych faktov je v tomto vlakne len vela balastu.
Ale uz koncim, aby aj ja som neprispieval prispevkami "o nicom". :)
Jack
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 10 months

Príspevok od používateľa Jack »

Greenie, správne. :wink:
friendly_snyder

Príspevok od používateľa friendly_snyder »

Ahojte mam problen s K100 Dynamic na Mk12 rame. Pri strelbe mi zasekava naboje sa mi sprieci v komore alebo mi nevyhodi nabojnicu a zasekne ju v zavere. Zbran mam tyzden a pri 200 ranach som mal hadam 10 zavad co je podla mna fakt dost. Cim to moze byt?
Napísať odpoveď

Návrat na "Grand Power"