Súťaž LOS 9.4.2016
Mozno by nebol zly napad urobit nejaky maly zavod pre ludi co maju male pistole s jednoradovym zasobnikom (Ruger LCP,LC9, Glock 42,43, Kevin, Diamondback) a revolveristov. Situacie by boli s mensim poctom tercov.
-
friendly_ramanujan
MRBLUE
Nevidím problémov v pocte tercov, preto že s revolverom používam rýchlonabíjače. Do konca každý stage v Čachticach prešiel dvakrát: na začiatok s revolverom ako prvou zbraňou, potom s pištolem.
Tak že ďakujem za odpoveď. Stretnime sa 7. maja na LOSke v Čachticach
.
Nevidím problémov v pocte tercov, preto že s revolverom používam rýchlonabíjače. Do konca každý stage v Čachticach prešiel dvakrát: na začiatok s revolverom ako prvou zbraňou, potom s pištolem.
Tak že ďakujem za odpoveď. Stretnime sa 7. maja na LOSke v Čachticach
Tak trochu máte všetci pravdu. Šikovný strelec ktorý má natrénované s revolverom sa vie dostať dosť vysoko.
Pametám si jeden pretek kde bol chalan s revolverom kratka .44 a skončil tuším na spodku prvej polovici.
Kedže bol sám tak bol hodnotený spolu s pištolami
Pametám si jeden pretek kde bol chalan s revolverom kratka .44 a skončil tuším na spodku prvej polovici.
Kedže bol sám tak bol hodnotený spolu s pištolami
boha krista uz opravte vysledky k tomu Trencinu - clovek plati startovne aby ho nakoniec vynechali 
k startu s obrannymi zbranami - jeden nahradny zasobnik na LCP stoji cez 40 eciek (7 ranovy skoro 60) a neda sa zohnat - kupovat to kvoli jednej LOS kvoli otestovaniu ked by to bolo hodnotene v kategorii pistol asi nema moc zmysel - predpokladam ze kazdy kto by aj mal zaujem si to strelit je limitovany poctom tercov a mnozstvom dostupnych zasobnikov
k startu s obrannymi zbranami - jeden nahradny zasobnik na LCP stoji cez 40 eciek (7 ranovy skoro 60) a neda sa zohnat - kupovat to kvoli jednej LOS kvoli otestovaniu ked by to bolo hodnotene v kategorii pistol asi nema moc zmysel - predpokladam ze kazdy kto by aj mal zaujem si to strelit je limitovany poctom tercov a mnozstvom dostupnych zasobnikov
Mas to tam 
telra si zo mna robis srandu?
ja tam ziadnu zmenu nevidim http://los-sk.sk/results/2016/DM_Army-2016_02_21.pdf
skusal si to zapnut a vypnut?
My bad, optimalizujem stranku a cache a pod blbosti na strane servera a zrejme ti to poslalo nakesovane... skus este raz, popripade full refresh (ctrl+f5)
ale uz to tam na 100% je, teraz pozeram Filesystem aj cez web
My bad, optimalizujem stranku a cache a pod blbosti na strane servera a zrejme ti to poslalo nakesovane... skus este raz, popripade full refresh (ctrl+f5)
ale uz to tam na 100% je, teraz pozeram Filesystem aj cez web
jj uz to ide - dakovala
akurat sa obavam ze je to posledna vysledkova listina kde sa revolver umiestnil vyssie kedze sa zvysil pocet tercov. ale ani v trencine okrem mna asi nikto na druhom stage neprebijal 3x 
juro, porovnavas neporovnatelne...
uznavam tvoje revolverove schopnosti, ale nemozes predsa porovnavat vysledok tajnej situacie, ked do nej ides druhy krat a teda uz nie je pre teba tajna. porovnaj si to s tvojim pistolovym vysledkom. predpokladam, ze s pistolou bez prebijania si podstatne rychlejsi, ako s revolverom s prebijanim. ale vysledok mas horsi, co znamena, ze vacsi vplyv na vysledok ma rychlost riesenia situacie, nez rychlost zbrane.
keby si si dal revolver ako prvu zbran, bolo by to porovnatelne.
uznavam tvoje revolverove schopnosti, ale nemozes predsa porovnavat vysledok tajnej situacie, ked do nej ides druhy krat a teda uz nie je pre teba tajna. porovnaj si to s tvojim pistolovym vysledkom. predpokladam, ze s pistolou bez prebijania si podstatne rychlejsi, ako s revolverom s prebijanim. ale vysledok mas horsi, co znamena, ze vacsi vplyv na vysledok ma rychlost riesenia situacie, nez rychlost zbrane.
keby si si dal revolver ako prvu zbran, bolo by to porovnatelne.
Netvrdim ze sa neda pouzit pistol s jednoradovym zasobnikom ci revolver v klasickom preteku. Clovek sa ovesia kopou puzdier s rychlonabijacmi ci zasobnikmi a bojuje. Ale v reale, ktory vlastnik revolveru ci sebeobrannej pistole nosi viac ako jeden zasobnik ci nabijac? Skor mnohi nenosia ani to a maju len nabitu zbran. Pre takychto ludi by mozno raz za cas sutaz stavana na taketo zbrane bola podla mna vitana. A pritom situacie ako utok narkomanov na suseda pri brane, lupez na benzinke, terorista na trhovisku, pokus o kradez auta na krizovatke a podobne niesu nerealne a nebyva tam viac ako jeden-dvaja utocnici.
roman porovnavam hlavne stage 2 kde nic tajne nebolo - priznavam ze na jednotke som tym ze som isiel druhy krat neobisiel ten schovany terc. ale na rozdiel od pistole som na oboch stageoch 3x prebijal a strielal to cele v DA rezime (prvy cely jednou rukou) pricom cez tu hrubu vestu som nevidel na mieridla. pistol mi v trencine zavadila ako diva takze na konci stageu mi sano rozchadzal DA spustanie kedze som nevedel vystrelit prvu ranu lebo spust isla na prazdno - tam padlo neskutocnych sekund na riesenie zavad a slusne ma to rozhodilo, k tomu sa aspon raz sekla... napocudovanie revolver 100% spolahlivost 
mrblue - ak nestaci valec so siestimi 357 magnum nieco musi byt velmi zle
osobne ak by trnavcania v reale napadli atomovku tak zbranou kryjem vlastnu rodinu a teroristov nech si riesia policajti
na to mi 6 ran staci 
mrblue - ak nestaci valec so siestimi 357 magnum nieco musi byt velmi zle
-
friendly_ramanujan
ketchup
Pôjdeš na súťaž do Čachtic 7.maja s revolverom? Môžem spolu urobiť takú málu klasickú skupinku revolverarov. A keď spolu nájdem dvoch iných revolverarov tak bude normálna divízia REVOLVER. Čo ty na to?
Pôjdeš na súťaž do Čachtic 7.maja s revolverom? Môžem spolu urobiť takú málu klasickú skupinku revolverarov. A keď spolu nájdem dvoch iných revolverarov tak bude normálna divízia REVOLVER. Čo ty na to?
"Nezabijajte ma, mam zenu a deti... Zabite ich..."ketchup napísal: ... ak by trnavcania v reale napadli atomovku tak zbranou kryjem vlastnu rodinu...
Homer Simpson
Juro, este raz - viem, ze vseobecne dobre strielas a si s revolverom dobry aj v manipulacii. Napriek tomu si myslim, ze v tomto specifickom pripade cas ovela viac ovplyvnuju uplne ine faktory, ako su stres, nevedomost a prekvapenie. Ked vykrajujes spoza krytu 90°, zaberie ti to nepomerne viac casu, ako ked vies, ze je tam terc az na konci a bez vykrajovania ho rovno riesis. Pri druhom pokuse uz nemas stres, lebo nesutazis, miesto nevedomosti mas vedomost, prekvapenia sa nekonaju a nemusis opatrne vykrajovat. Toto podla mna rozhoduje...
18.6. LOS s revolverom neplanujes? nech na mna zase nepozeraju ako na jedineho exotaDenis napísal:Chalani,
ide niekto na súťaž v divízie Revolver?
Tentokrat by som Vas poprosil, aby ste nam nestrielali do Banerov Safety Area na strelnici.
Nechavame ich tam aj preto, aby si aj na mensich sutaziach mohli strelci v SA nasusit tasenie na terc a ta rana z brokovnice po poslednej LOS do hlavy na banere vobec nebola mila...
+ dotycny vytecnik "zarobil" tymu LOS 42 Euro, tolko stoji vyrobenie noveho baneru.
Nechavame ich tam aj preto, aby si aj na mensich sutaziach mohli strelci v SA nasusit tasenie na terc a ta rana z brokovnice po poslednej LOS do hlavy na banere vobec nebola mila...
+ dotycny vytecnik "zarobil" tymu LOS 42 Euro, tolko stoji vyrobenie noveho baneru.