Súťaž LOS 9.4.2016

Používateľov profilový obrázok
MRBLUE
častý prispievateľ
Registered for: 16 years 3 months

Príspevok od používateľa MRBLUE »

Mozno by nebol zly napad urobit nejaky maly zavod pre ludi co maju male pistole s jednoradovym zasobnikom (Ruger LCP,LC9, Glock 42,43, Kevin, Diamondback) a revolveristov. Situacie by boli s mensim poctom tercov.
friendly_ramanujan

Príspevok od používateľa friendly_ramanujan »

MRBLUE
Nevidím problémov v pocte tercov, preto že s revolverom používam rýchlonabíjače. Do konca každý stage v Čachticach prešiel dvakrát: na začiatok s revolverom ako prvou zbraňou, potom s pištolem.

Tak že ďakujem za odpoveď. Stretnime sa 7. maja na LOSke v Čachticach :-).
nefo
prispievateľ
Registered for: 13 years 9 months

Príspevok od používateľa nefo »

Tak trochu máte všetci pravdu. Šikovný strelec ktorý má natrénované s revolverom sa vie dostať dosť vysoko.
Pametám si jeden pretek kde bol chalan s revolverom kratka .44 a skončil tuším na spodku prvej polovici.
Kedže bol sám tak bol hodnotený spolu s pištolami
ketchup
prispievateľ
Registered for: 10 years 5 months

Príspevok od používateľa ketchup »

boha krista uz opravte vysledky k tomu Trencinu - clovek plati startovne aby ho nakoniec vynechali :x

k startu s obrannymi zbranami - jeden nahradny zasobnik na LCP stoji cez 40 eciek (7 ranovy skoro 60) a neda sa zohnat - kupovat to kvoli jednej LOS kvoli otestovaniu ked by to bolo hodnotene v kategorii pistol asi nema moc zmysel - predpokladam ze kazdy kto by aj mal zaujem si to strelit je limitovany poctom tercov a mnozstvom dostupnych zasobnikov
telra
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 8 months

Príspevok od používateľa telra »

Mas to tam :oops:
ketchup
prispievateľ

telra si zo mna robis srandu? :) ja tam ziadnu zmenu nevidim http://los-sk.sk/results/2016/DM_Army-2016_02_21.pdf
telra
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 8 months

Príspevok od používateľa telra »

skusal si to zapnut a vypnut? :P :P :P

My bad, optimalizujem stranku a cache a pod blbosti na strane servera a zrejme ti to poslalo nakesovane... skus este raz, popripade full refresh (ctrl+f5)
ale uz to tam na 100% je, teraz pozeram Filesystem aj cez web
ketchup
prispievateľ

jj uz to ide - dakovala :) akurat sa obavam ze je to posledna vysledkova listina kde sa revolver umiestnil vyssie kedze sa zvysil pocet tercov. ale ani v trencine okrem mna asi nikto na druhom stage neprebijal 3x :D
thunder
občasný prispievateľ

Príspevok od používateľa thunder »

juro, porovnavas neporovnatelne...
uznavam tvoje revolverove schopnosti, ale nemozes predsa porovnavat vysledok tajnej situacie, ked do nej ides druhy krat a teda uz nie je pre teba tajna. porovnaj si to s tvojim pistolovym vysledkom. predpokladam, ze s pistolou bez prebijania si podstatne rychlejsi, ako s revolverom s prebijanim. ale vysledok mas horsi, co znamena, ze vacsi vplyv na vysledok ma rychlost riesenia situacie, nez rychlost zbrane.
keby si si dal revolver ako prvu zbran, bolo by to porovnatelne. ;)
MRBLUE
častý prispievateľ
Registered for: 16 years 3 months

Príspevok od používateľa MRBLUE »

Netvrdim ze sa neda pouzit pistol s jednoradovym zasobnikom ci revolver v klasickom preteku. Clovek sa ovesia kopou puzdier s rychlonabijacmi ci zasobnikmi a bojuje. Ale v reale, ktory vlastnik revolveru ci sebeobrannej pistole nosi viac ako jeden zasobnik ci nabijac? Skor mnohi nenosia ani to a maju len nabitu zbran. Pre takychto ludi by mozno raz za cas sutaz stavana na taketo zbrane bola podla mna vitana. A pritom situacie ako utok narkomanov na suseda pri brane, lupez na benzinke, terorista na trhovisku, pokus o kradez auta na krizovatke a podobne niesu nerealne a nebyva tam viac ako jeden-dvaja utocnici.
ketchup
prispievateľ

roman porovnavam hlavne stage 2 kde nic tajne nebolo - priznavam ze na jednotke som tym ze som isiel druhy krat neobisiel ten schovany terc. ale na rozdiel od pistole som na oboch stageoch 3x prebijal a strielal to cele v DA rezime (prvy cely jednou rukou) pricom cez tu hrubu vestu som nevidel na mieridla. pistol mi v trencine zavadila ako diva takze na konci stageu mi sano rozchadzal DA spustanie kedze som nevedel vystrelit prvu ranu lebo spust isla na prazdno - tam padlo neskutocnych sekund na riesenie zavad a slusne ma to rozhodilo, k tomu sa aspon raz sekla... napocudovanie revolver 100% spolahlivost :)

mrblue - ak nestaci valec so siestimi 357 magnum nieco musi byt velmi zle :) osobne ak by trnavcania v reale napadli atomovku tak zbranou kryjem vlastnu rodinu a teroristov nech si riesia policajti :) na to mi 6 ran staci :)
friendly_ramanujan

Príspevok od používateľa friendly_ramanujan »

ketchup
Pôjdeš na súťaž do Čachtic 7.maja s revolverom? Môžem spolu urobiť takú málu klasickú skupinku revolverarov. A keď spolu nájdem dvoch iných revolverarov tak bude normálna divízia REVOLVER. Čo ty na to?
thunder
občasný prispievateľ

Príspevok od používateľa thunder »

ketchup napísal: ... ak by trnavcania v reale napadli atomovku tak zbranou kryjem vlastnu rodinu...
"Nezabijajte ma, mam zenu a deti... Zabite ich..."
Homer Simpson

Juro, este raz - viem, ze vseobecne dobre strielas a si s revolverom dobry aj v manipulacii. Napriek tomu si myslim, ze v tomto specifickom pripade cas ovela viac ovplyvnuju uplne ine faktory, ako su stres, nevedomost a prekvapenie. Ked vykrajujes spoza krytu 90°, zaberie ti to nepomerne viac casu, ako ked vies, ze je tam terc az na konci a bez vykrajovania ho rovno riesis. Pri druhom pokuse uz nemas stres, lebo nesutazis, miesto nevedomosti mas vedomost, prekvapenia sa nekonaju a nemusis opatrne vykrajovat. Toto podla mna rozhoduje...
ketchup
prispievateľ

Denis napísal:Chalani,
ide niekto na súťaž v divízie Revolver?
18.6. LOS s revolverom neplanujes? nech na mna zase nepozeraju ako na jedineho exota :-)
cubitko
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 6 months

Príspevok od používateľa cubitko »

Tentokrat by som Vas poprosil, aby ste nam nestrielali do Banerov Safety Area na strelnici.

Nechavame ich tam aj preto, aby si aj na mensich sutaziach mohli strelci v SA nasusit tasenie na terc a ta rana z brokovnice po poslednej LOS do hlavy na banere vobec nebola mila...

+ dotycny vytecnik "zarobil" tymu LOS 42 Euro, tolko stoji vyrobenie noveho baneru.
Napísať odpoveď

Návrat na "Súťaže"