K22
Som to zistoval u vyrobcu.
Co sa tyka rozmeru zavitu "podla stavu zavitnika" dost fór som presiel na temy (k22, k100,p1,p11...), a z toho usudzujem ze spolocnost Grand Power si buduje uspesnost na inych hodnotach ako 99,99% SK podnikatelov v roznych odvetviach... Slovensko uz davno je o POČTE nie o kvalite a som rad, ze este aj na SK sa najde niekto, pre koho je kvalita alfou a omegou. Mam od nich P11 a K22. Z k22 vysypane asi 3000ks, BEZ ZADRZKY. A to tam davam vsetko co je momentalne skladom... 
Rád by som videl nejaké rukolapné argumenty, ktorými by si svoje ohováranie dokázal podložiť.pif paf napísal:K22 máva na hlavni viacero typov závitov s ohladom na dátum narezania závitu, či požiadavku zákazníka, alebo marketingovú politiku Grand Poweru a môžno aj momentálny psychický stav rezača závitu.
PS : Aj mna by zaujímal momentály psychický stav KIA SKT2100SY . Ak poznáš Psychologa špecializujúceho sa na psychický stav CNC sústruhov, sem s ním
Kuro: Bola tu na fóre otázka ohľadom závitu na hlavni tak som odpovedal pravdivo tak ako to je v skutočnosti na základe mojich šokujúcich skúseností s Grand Powerom. A že ich mám veľa. Napriek tomu že som po vytrápení Grand Powerom ich totálny odporca, nemám potrebu ohovárať(*) Grand Power klamstvami ani ich totálne strápňovať detailnou pravdou. Tie rukolapné argumenty ti teda preto posielam iba v súkromnej správe.
A ospravedlňovať sa my za krivé obvinenie z ohovárania nemusíš.
PS: Ak CNC sústruh KIA SKT2100SY ovláda HAL9000, tak je to plne v kompetencii Grand Poweru aby si našli psychológa špecializujúceho sa na umelú inteligenciu. No ak ale tento CNC sústruh ovláda či programuje iba ľudská bytosť tak určite nebude problém zohnať psychológa.
* Ohováranie = Úmyselné šírenie klamstva za účelom poškodenia dobrého mena.
A ospravedlňovať sa my za krivé obvinenie z ohovárania nemusíš.
PS: Ak CNC sústruh KIA SKT2100SY ovláda HAL9000, tak je to plne v kompetencii Grand Poweru aby si našli psychológa špecializujúceho sa na umelú inteligenciu. No ak ale tento CNC sústruh ovláda či programuje iba ľudská bytosť tak určite nebude problém zohnať psychológa.
* Ohováranie = Úmyselné šírenie klamstva za účelom poškodenia dobrého mena.
Za tie peniaze ani nerozmyslaj nad niecim inym. Mam ju zatial asi rok a 2x vzpriecena nabojnica. A to tam davam cokolvek. Presnost je tiez ok. Aj ked muska je "mohutnejsia" na 50 metrov gong s priemerom cca 15cm bez problemov.
Mam K22 na rame MK12 - beretka. Mozem smelo odporucat. Par tisíc ran uz ma za sebou a zatial bez jedinej zavady. Skusal som rozne druhy streliva.
Tu na rame MK 12. Z tych nad ktorymi rozmyslas, jednoznacne K22.TomasARN napísal:Ktoru verziu presne mas? Okrem ineho som rozmyslal aj na rugerom sr22, issc m22...
Ale keby si uviedol taky Ruger 22/45 tak neviem neviem. Taky kolimator na strelnici je super vec.
len tak narychlo napr.
http://www.branse.sk/usm-univerzalni-pi ... -na-optiku
http://www.branse.sk/usm-univerzalni-pi ... -na-optiku
-
bus driver
- častý prispievateľ
- Registered for: 14 years 5 months
Na ebay napis do vyhladavaca Universal Tactical Pistol Scope Mount, mas tam toho dost a lacnejsie ako FAB.