K22

Budete zvažova? kúpu pištole K22

Hlasovanie ukončené 28 Jan 2009, 20:09

áno
21
45%
nie
13
28%
ešte to zvážim
7
15%
ocenil by som radšej iba adaptér ako celú novú zbra?
6
13%

Celkom hlasov: 47

Pedro662
občasný prispievateľ
Registered for: 13 years 5 months

Príspevok od používateľa Pedro662 »

Som to zistoval u vyrobcu. :wink: Co sa tyka rozmeru zavitu "podla stavu zavitnika" dost fór som presiel na temy (k22, k100,p1,p11...), a z toho usudzujem ze spolocnost Grand Power si buduje uspesnost na inych hodnotach ako 99,99% SK podnikatelov v roznych odvetviach... Slovensko uz davno je o POČTE nie o kvalite a som rad, ze este aj na SK sa najde niekto, pre koho je kvalita alfou a omegou. Mam od nich P11 a K22. Z k22 vysypane asi 3000ks, BEZ ZADRZKY. A to tam davam vsetko co je momentalne skladom... :roll:
Používateľov profilový obrázok
Kuro
expert
Registered for: 22 years 9 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kuro »

pif paf napísal:K22 máva na hlavni viacero typov závitov s ohladom na dátum narezania závitu, či požiadavku zákazníka, alebo marketingovú politiku Grand Poweru a môžno aj momentálny psychický stav rezača závitu.
Rád by som videl nejaké rukolapné argumenty, ktorými by si svoje ohováranie dokázal podložiť.
PS : Aj mna by zaujímal momentály psychický stav KIA SKT2100SY . Ak poznáš Psychologa špecializujúceho sa na psychický stav CNC sústruhov, sem s ním :P
pif paf
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 2 months

Príspevok od používateľa pif paf »

Kuro: Bola tu na fóre otázka ohľadom závitu na hlavni tak som odpovedal pravdivo tak ako to je v skutočnosti na základe mojich šokujúcich skúseností s Grand Powerom. A že ich mám veľa. Napriek tomu že som po vytrápení Grand Powerom ich totálny odporca, nemám potrebu ohovárať(*) Grand Power klamstvami ani ich totálne strápňovať detailnou pravdou. Tie rukolapné argumenty ti teda preto posielam iba v súkromnej správe.
A ospravedlňovať sa my za krivé obvinenie z ohovárania nemusíš.
PS: Ak CNC sústruh KIA SKT2100SY ovláda HAL9000, tak je to plne v kompetencii Grand Poweru aby si našli psychológa špecializujúceho sa na umelú inteligenciu. No ak ale tento CNC sústruh ovláda či programuje iba ľudská bytosť tak určite nebude problém zohnať psychológa.

* Ohováranie = Úmyselné šírenie klamstva za účelom poškodenia dobrého mena.
inspiring_payne

Príspevok od používateľa inspiring_payne »

Viete mi prosim napisat, ako je v sucasnosti kvalita tejto zbrane /GP K22/ verzia mk12 ? Oplati sa to kupit alebo radsej pozriet nieco ine ? Pripadne verzia mk6 je ako na tom ? Dakujem za odpovede
Pedro662
občasný prispievateľ

Za tie peniaze ani nerozmyslaj nad niecim inym. Mam ju zatial asi rok a 2x vzpriecena nabojnica. A to tam davam cokolvek. Presnost je tiez ok. Aj ked muska je "mohutnejsia" na 50 metrov gong s priemerom cca 15cm bez problemov.
inspiring_payne

Ktoru verziu presne mas? Okrem ineho som rozmyslal aj na rugerom sr22, issc m22...
Adrian
častý prispievateľ
Registered for: 13 years
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Adrian »

Mam K22 na rame MK12 - beretka. Mozem smelo odporucat. Par tisíc ran uz ma za sebou a zatial bez jedinej zavady. Skusal som rozne druhy streliva.
Pedro662
občasný prispievateľ

TomasARN napísal:Ktoru verziu presne mas? Okrem ineho som rozmyslal aj na rugerom sr22, issc m22...
Tu na rame MK 12. Z tych nad ktorymi rozmyslas, jednoznacne K22.
Ale keby si uviedol taky Ruger 22/45 tak neviem neviem. Taky kolimator na strelnici je super vec. :wink: Na K22 ho nemas ako nahodit... :roll:
Triarius
prispievateľ
Registered for: 11 years 10 months

Príspevok od používateľa Triarius »

nahodis ho uplne jednoducho, kupis montaz
Pedro662
občasný prispievateľ

Ktoru montaz? Daj link. :shock:
Triarius
prispievateľ
Registered for: 11 years 10 months

Príspevok od používateľa Triarius »

bus driver
častý prispievateľ
Registered for: 14 years 5 months

Príspevok od používateľa bus driver »

Na ebay napis do vyhladavaca Universal Tactical Pistol Scope Mount, mas tam toho dost a lacnejsie ako FAB.
inspiring_payne

zdravim, ma niekto z BA prosim GP K22 mk12 a bol by ochotny mi ju dat skusit na strelnici ?

Edit: pripadne Zeliezovce a okolie
inspiring_payne

Tak padlo rozhodnutie, ze kupim GP K22 mk12, ale najradsej by som ju pred kupou skusil na strelnici
inspiring_payne

Uz je doma GP K22 mk12, idem ju dnes skusit
Napísať odpoveď

Návrat na "Grand Power"