Hawke 3-9x40 je to možné použiť na malorážku?
Zdravím páni no nebol som tu už hodne. co sa tíka toho mojho puskohladu som max spokojní 3-9x42 hawke strielam s ním na 100 metrov brokové nábojnice a perfekt cene výkon.
no s 9x na 100m brokove nabojnice, to mas bud kua dobre oko alebo kua dobre strelivo... alebo mas brokove hilzne velkosti kvetinaca
NO nenapisal, ze kazdou ranou a ked si das za ne biely podklad tak ich uvidis i bez puskohladu
Hlavne ze je spokojny a nech dobre sluzi
Hlavne ze je spokojny a nech dobre sluzi
No nie každú ale cca každá 2 ak chodím častejšie strielať tak ide strelivo federal zbraň zkm 456 + dvojnožka.roman napísal:no s 9x na 100m brokove nabojnice, to mas bud kua dobre oko alebo kua dobre strelivo... alebo mas brokove hilzne velkosti kvetinaca
Strelnica trnava . No ale s 9 násobkom to je fuška rozmýšlam nad až 30x ale to už asi pojde na 308. ak ju doskladám.
takze vyzera to na zaujimavavy puskohlad http://dalekohlady-puskohlady.sk/puskoh ... etail.html, asi si ho tiez dam na malorazku, dik
Zdravím strelci..
toto vlákno sa mi zdalo najvhodnejšie na vloženie mojej otázky,.. aby som nemusel novú zakladať..
tak sorry ak to sem nepatrí
tak 455 Varmint je na ceste , podľa slov dodávateľa.. tak kukám po nejakej optike..
ma niekdo skusenosť s delta optical titanium 6-24x42 mildot..
poprípade odporučili by ste ju na tu maloražku ?
toto vlákno sa mi zdalo najvhodnejšie na vloženie mojej otázky,.. aby som nemusel novú zakladať..
tak sorry ak to sem nepatrí
tak 455 Varmint je na ceste , podľa slov dodávateľa.. tak kukám po nejakej optike..
ma niekdo skusenosť s delta optical titanium 6-24x42 mildot..
poprípade odporučili by ste ju na tu maloražku ?
Mam ju na CZ512. Na malorazku v pohode.
Do kolko metrov na nej naklikáš max ?
Strielam z nej iba do 100 metrov. Maximalku som neskusal.
blbo polozena otazka, kedze je znacny rozdiel v poklese strely podla typu streliva
roman je jasne ze su rozdieli v poklese podla streliva ale otazka bola na Adriana ze kolko naklikal na max on a asi nebude strielat na max vzdialenost s niecim podlaborovanym a hlavne ma zaujima ci to skusal on s malorazkou a danou optikou tak ze Adrianova odpoved ze to neskusal je uzitocnejsia ako tvoja zbytocna poznamka o blbosti mnou polozenej otazky... snad niekto s fora ma skusenost s malorazkou a dotazanou optikou a podeli sa o skusenost.. potom mozeme riesit typ streliva ci dalsie okolnosti
OMFG, este raz si to po sebe precitaj
HADES: Čo tak jednoducho prečítať špecifikáciu?
Technické parametre
Zväčšenie: 6-24x
Priemer objektívu: 42 mm
Zorné pole vo 100m: 5,23-1,45 m
Typ kríža: MilDot
Prevádzkové teploty: -20 .. + 71 ° C
Krok rektifikácie: 3,5 (1 / 8MOA) mm / 100m
Max. energie: 4 000 J
Materiál tubusu: Aluminium -70%, Mosadz - 20%, Oceľ - 10%
Priemer tubusu: 25,4 mm
Najkratšia ostriaca vzdialenosť: 10m
Antireflexná úprava: FMC (Fully Multi Coated)
Regulovateľná paralaxa: Áno
Plnenie dusíkom: Áno
Dĺžka: 358 mm
Rozsah horizontálnej rektifikácie: 26 (13 od stredu) MOA
Rozsah vertikálnej rektifikácie: 26 (13 od stredu) MOA
Hmotnosť: 0,5 kg