strelivo barnaul FMJ 123gr
strieľané zo sedu použité nožičky optika bushnell elite 3200 10x40 "stabilizator hlavne" account strut lt
tie v pravo boli nástrel , mierené na "červenú"
kruh 5,5cm .... keď nerátam tie dve nástrelné
tak na 50% spodná čast je hotová vid ten lesklý bazmeg pod hlavnou ,takže využívam "štandardné" výmenné valčeky na odber plynov ktoré si k tomu dodal ,zatiaľ mi chyba čas na návrh a financie na realizáciu regulovaného odberu plynov alebo hľadania "univerzálneho" priemeru kanálika na odber plynov :/theplaky napísal:Tu prestavbu odberu plynov si uz zrealizoval?
momentálne je tam valček s takým kanálikom ze je z toho opakovačka takže posune ma jedine tréningtheplaky napísal: ak vyradis odber plynov z hlavne mozno Ta to co sa tyka presnosti posunie este o kusok dalej
ako som písal v inej sekcii nebol poriadne čas ani strieľať nieto "laborovať"theplaky napísal:..ten accu strut si aj nejako ladil, alebo si ho len namontoval tak ako sa pise v navode?
- ked mi ta puska este hovorievala Pane, pamatam si ze ak som ho dotiahol viac zvyklo mi to robit problem (tusim bolo nieco spatne s pohybom zaveru - to tiahlo sa vo vnutri v madle/nadpazbi vplyvom toho pnutia asi niecoho dotykalo .. nepamatam si presne)