Náboje do SA58 7,62 x 39

Používateľov profilový obrázok
Michal1
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 9 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michal1 »

NENAZRANOST PREDAJCOV :!: :!: :!: :evil:
TAM JE CHYBA :!:
luke
častý prispievateľ
Registered for: 18 years

Príspevok od používateľa luke »

treba nahlasit robertovi, ze zdrazeli a on s tou burzoaznou pliagou uz narobi poriadky.
Michal1
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 9 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michal1 »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Umiestni ich na ciernu listinu podnikatelov :!: :!: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
duros
častý prispievateľ
Registered for: 17 years 9 months

Príspevok od používateľa duros »

Takze dnes na polici som to preveril. 16.5 eur kolok na zbrojny sprievodny list. K tomu hned predbezny suhlas na dovoz. Kupim pridem a na policii len odovzdam potvrdeny zbrojny sprievodny list. Tod vsjo. Za 5sk sa poloplast oplati!!!
momentalne anonymny
častý prispievateľ
Registered for: 20 years 11 months

Príspevok od používateľa momentalne anonymny »

a samozrejme cesky ZPL za tusim 300 alebo 500 Kc.
vraj preklad nepotrebujes, lebo to maju v zakone Cesi osetrene, ze slov. doklad nemusi byt prelozeny do statneho jazyka.
duros
častý prispievateľ

Nie len toto čo píšem nič viac, na policii mi to potvrdili, že len toto, to jest zbrojny sprievodny list a predbežný suhlas na dovoz" žiadne ďalšie veci od policie ČR !
Tá pani tam robí nejaký ten piatok a vyzná sa a hneď mi povedala, že mám isť skor do rakúska , že z tadiaľ ľudia nosia stelivo, takže to tak praktizujú a asi to tak môže byť bez poplatkov policie na strane krajiny kde kupujem.
Možno kecala ja neviem .. ale idem si to overiť u predajcu kde budem nakupovať.
momentalne anonymny napísal:a samozrejme cesky ZPL za tusim 300 alebo 500 Kc.
vraj preklad nepotrebujes, lebo to maju v zakone Cesi osetrene, ze slov. doklad nemusi byt prelozeny do statneho jazyka.
luke
častý prispievateľ
Registered for: 18 years

Príspevok od používateľa luke »

bohuzial, ludia na odeleni zbrani a streliva casto neovladaju ani ten jeden k ich robote relevantny zakon a tak by som vyhlasenie tety o comkolvek skratka nebral ako dogmu.
nevravim, ze nemoze mat pravdu, len by som to automaticky tak nebral.
arminius
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 2 months

Príspevok od používateľa arminius »

duros
že mám isť skor do rakúska , že z tadiaľ ľudia nosia stelivo , takže to tak praktizujú a asi to tak môže byť bez poplatkov

Oprava príspevku
Naposledy upravil/-a arminius v 05 Mar 2009, 08:51, upravené celkom 2 krát.
momentalne anonymny
častý prispievateľ

nepisem teoreticky, ale na zaklade skusenosti.
tak skus bez ceskeho ZPL a som zvedavy ako sa budes tvarit, ked ta bude kontrolovat ceska policia a obvinia Ta z nedovoleneho ozbrojovania, v lepsom pripade z priestupku na useku zbr. a streliva.
A tiez ci Ti nejaky predajca v CR preda strelico na zaklade slov. ZSL bez obavy o svoju licenciu.
Samozrejme ak Ta nikto nechyti a strelivo Ti predaju, tak si v pohode, ked uz prides na uzemie SR.
duros
častý prispievateľ

armius : pri všetkej úcte k tebe ... mám taký pocit, že ti chýba niekoho buzerovať.. bez urážky ..

nakoľko by som rád strieľal civilné strelivo a nie to lacné vojenské, preto by som rád minimalizoval náklady na jeho zakúpenie, nakoľko to čo pytajú naši slovenskí predajcovia za najlacnejší Barnaul je nemilá cena, od 7,volačo SK /ks niekde aj 9 Sk/ks a pri len 500ks/ja neviem mesiac je to slušná pálka. Toď vsjo.

momentalne anonymny : može byť ja sa nehádam .. možno u nás na polícii mi povedali o tom, čo potrebujú oni z našej strany... neviem neskusil som netvrdím opak toho čo píšeš.. uvidíme čo povie predajca.
C08R4
častý prispievateľ
Registered for: 17 years 10 months

Príspevok od používateľa C08R4 »

Nato, aby si sa mohol pohybovat/nadobudnut strelivo v Rakusku, Cesku potrebujes suhlas toho konkretneho statu, situacia je troska ina, ak mas Europsky zbrojny pas. Ak by ti nasli v CZ strelivo a mas iba slovensky sprievodny list a nas ZP, tak si s nim mozes akurat utret, vies co :lol:.
duros
častý prispievateľ

takze to jedine donesie cesky drzitel zp ked pride k nam na sutaz. aje to vybavene. dakujem za info!
OPRAVA
Je to tak ako chlapci tvrdite! s nasimi papiermi treba ist na policiu v cr a tam dostanem to co pisete.
a stale sa to oplati ak je na to cas.
momentalne anonymny
častý prispievateľ

zakon CR cislo 500/2004 v znení noviel - správní řád

§ 16

Jednací jazyk

(1) V řízení se jedná a písemnosti se vyhotovují v českém jazyce. Účastníci řízení mohou jednat a písemnosti mohou být předkládány i v jazyce slovenském.

ZPL je spravní řízení.
karo82
prispievateľ
Registered for: 17 years 3 months

Príspevok od používateľa karo82 »

Ak by niekto chcel kupovat strelivo (co najlacnejsie 7,62x39) vo velkom množstve rád sa pridám.
marksman2
prispievateľ

Príspevok od používateľa marksman2 »

karo82 napísal:Ak by niekto chcel kupovat strelivo (co najlacnejsie 7,62x39) vo velkom množstve rád sa pridám.
...to sme viacerí. Ak niekto o niečom vie môžete so mnou počítať. Kontakt cez "ss". Zoberiem aj cez 1000ks. Samozrejme len legálne.
Napísať odpoveď

Návrat na "Náboje"