Stavba AR 15

Používateľov profilový obrázok
Mesi
moderátor
Registered for: 17 years 7 months

Príspevok od používateľa Mesi »

co som pocul, tak je 8)
Rohypnol
prispievateľ
Registered for: 16 years 5 months

Príspevok od používateľa Rohypnol »

Iste by tam niekto niečo ubral, alebo pridal, ale paráda. Pekná práca. Ak strieľa, ako vypadá, tak nie je o čom.
duros
častý prispievateľ
Registered for: 17 years 9 months

Príspevok od používateľa duros »

Mala ist na predaj, ale prave ta presnost nebola uplne to prave orechove a preto zostala v trezore, casom dostane novy lauf a bude aj tak dobre strielat ako aj vyzera.
mienkotvorca
občasný prispievateľ
Registered for: 9 years 8 months

Príspevok od používateľa mienkotvorca »

Hooj,dnes som testoval radical 16'' no po 5 vystreloch sa mi zlomila packa bolt_ catchu( vypustac zaveru). Cital som ze pri tejto znacke sa to stava casto kedze je dodavany udajne z ciny ako aj koliky,uplne iny material. Viete niekto kde sa da zohnat nahradny, ocelovy ? Pip.ak sa niekomu povaluje doma?
bus driver
častý prispievateľ
Registered for: 14 years 5 months

Príspevok od používateľa bus driver »

Ak si niekto kupi lacnu AR 15 tak ako ja moju Black Forge ( 999 eur pred 2 rokmi ), tak si hned zozente tie drobne suciastky ako packa catch bolt, koliky, pruzinky a pod. Mne osobne sa zatial este nezlomilo/nepokazilo nic, ale mam v zalohe rozne serepeticky na AR 15. Dovoz z USA cez znameho.
bus driver
častý prispievateľ

Prva malicka referencia tu uz predsa je. Packa catch boltu sa zlomila po 5 ranach :roll:. Na nejake vacsie referencie od slovenskych strelcov je zasielka Radicalov priiilis kratko na SK trhu.
hornet
častý prispievateľ
Registered for: 11 years 8 months

Príspevok od používateľa hornet »

Čo stojí taký základný radical? Hlaveň okolo 18"?
inspiring_liskov

Príspevok od používateľa inspiring_liskov »

Rasto
expert
Registered for: 16 years 10 months

Príspevok od používateľa Rasto »

Bud si nechaj poskladat u durosa, alebo si kup turka na vychodze ;-)
bus driver
častý prispievateľ

Ta hej, ta ňe ? :lol:
inspiring_liskov

Príspevok od používateľa inspiring_liskov »

Made in Texas, USA!
Štefan252
prispievateľ
Registered for: 10 years 2 months

Príspevok od používateľa Štefan252 »

mienkotvorca napísal:Hooj,dnes som testoval radical 16'' no po 5 vystreloch sa mi zlomila packa bolt_ catchu( vypustac zaveru). Cital som ze pri tejto znacke sa to stava casto kedze je dodavany udajne z ciny ako aj koliky,uplne iny material. Viete niekto kde sa da zohnat nahradny, ocelovy ? Pip.ak sa niekomu povaluje doma?
To sa na to nevzťahuje záruka? Č to nie je nová zbraň?
mienkotvorca
občasný prispievateľ

Stefan252 - Je to nova zbran kupovana v piatok v Presove . Zaruka by sa mala vztahovat .No bojim sa ze ak to dojde do emeriky a naspat tak ubehne minimalne polstorocie :D. Uvidim ako solidne sa zachova predajca a snad najdeme rozumne riesenie , urcite dam vediet
Kyblik
prispievateľ
Registered for: 13 years 1 month
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kyblik »

No super. Ja idem akurát pre nákupko na Radical s 18 palcovou hlavňou. Hneď mám aj po chuti. Ale aspoň sa viem dohodnúť s predajcom hneď vopred ohľadom náhradných dielov.
Čo všetko mu mám povedať, aby radšej naskladnil? :evil:
mienkotvorca
občasný prispievateľ

Kyblik , tak zbran nieje spatna , ma potencial navyse barrel je udavany ako 5,56 s boltcarierom fullauto , aj opracovanie sa zda byt dobre . Suciastky ako boltcatch , hammer ,magazine catch , pin(koliky ktore drzia lower a upper) tie su uplne z ineho materialu ako aj u konkurencnych znaciek a na pohlad su lacne cinske. Samozrejme nemalo by sa to stavat pri novej zbrani , no vieme aka je kvalita preto necakajme zazraky ale na plinkanie obstojna, preto jej davam sancu :)
na margo : bolt catch v tomto zaklade sa mi zda byt ako zliatina niecoho hnusneho,,, urcite to chce vymenit za poriadnu steel :))
Napísať odpoveď

Návrat na "Športové zbrane"