7,62x39
CIPovane Norinco 7,62x39, volne sypane v povodnych bednickach po 1440ks
Cena:0,19€/ks (vratane DPH).
Len osobny odber v MSM Martin - prevadzka Novaky (Duklianska 60)
- kontakt: ondrej.zigray@msm.sk
Ako to lieta? Porovnateľné s bxn alebo len na také "domáce žuvanie" ako napr. maďarské strelivo?
.. to su na mna prilis komplikovane otazky
cubitko napísal:Este sa chcem vyjadrit k Cinskym tombakovanym, absolutne neodporucam kupovat. Prvy a posledny naboj nepoda do komory, zaver ostane na polceste, naolejovanie nabojov trosku pomaha, ale aj tak to sem-tam nepoda + ten smrad z nich je vyrazne vetsi.
Ostatne "normalne" CIP-ovane a lakovane naboje ziadne podobne problemy aspon v mojej 58-me nerobia.
Na take to domace zuvanie postacuju
Mne ich podava v pohode, ale nevylucujem tieto problemy. Kvalitu ceskoslovenskych vsak nedosahuju, ani vykon. No a sem tam som na terci videl zasahy na plocho.
Za tu cenu ale neber to.
Mne ich podava v pohode, ale nevylucujem tieto problemy. Kvalitu ceskoslovenskych vsak nedosahuju, ani vykon. No a sem tam som na terci videl zasahy na plocho.
Za tu cenu ale neber to.
No ja sice asi nemam nastrielane tolko co cubitko, ale z toho co pise mi vypliva ze zavady mu nesposobuje strelivo, ale skor zbran/zasobnik..
Ak by totiz tie 2 "problemove naboje" boli v zasobniku na akejkolvek inej pozicii, malo by podla toho co pise dojst k ich spolahlivemu odpalu..
Ak by totiz tie 2 "problemove naboje" boli v zasobniku na akejkolvek inej pozicii, malo by podla toho co pise dojst k ich spolahlivemu odpalu..
Nikde som nevidel komplexne porovnanie nabojov podla vyrobcu toboz podla serie ci roku vyroby
Ked odpaluju, tak na 25m co striela vacsina strelcov na SK koli obmedzeniu strelnice nebude rozdiel.
Za taku cenu to treba vykupit
Ked odpaluju, tak na 25m co striela vacsina strelcov na SK koli obmedzeniu strelnice nebude rozdiel.
Za taku cenu to treba vykupit
V GDU (Kosice):
Prímam objednávky na nákup streliva 7,62x39 FMJ. Cena 0,22.-€/ks
Minimálny odber 1440ks
S nábojmi Norinco 7,62 x 39 kupované pred pár dňami v Novákoch od firmy MSM som úplne spokojný.
Žiadne zasekávanie pri strelbe.
Dobrá cena, ústretový prístup pri predaji, absolútna spokojnosť u mňa..
Žiadne zasekávanie pri strelbe.
Dobrá cena, ústretový prístup pri predaji, absolútna spokojnosť u mňa..
nebol by niekto nahodou ochotny tieto dopravit do BA?theplaky napísal:CIPovane Norinco 7,62x39, volne sypane v povodnych bednickach po 1440ks
- michal1983
- prispievateľ
- Registered for: 8 years 7 months
Odpoveď od obchodníka:
" Sypane strelivo 7,62x39 s CIP znackou o ktore mate zaujem mame momentalne vypredane.
- dalsia varka ktoru budeme preznacovat bude distribuovana prostrednictvom nasej dcerskej spolocnosti ZVS (Dubnica n. Vahom) - avizuju vlastnu cenovu politiku, takze tych 19centov Vam v tejto chvili potvrdit nemozem.
S pozdravom
Mgr. Ondrej Žigray
Obchodno-projektový manažér
Obchod
MSM Martin s.r.o. "
So ZVS som to riešil pred týždňom, oni predávajú po 0,25€/ks. Too late, škoda
" Sypane strelivo 7,62x39 s CIP znackou o ktore mate zaujem mame momentalne vypredane.
- dalsia varka ktoru budeme preznacovat bude distribuovana prostrednictvom nasej dcerskej spolocnosti ZVS (Dubnica n. Vahom) - avizuju vlastnu cenovu politiku, takze tych 19centov Vam v tejto chvili potvrdit nemozem.
S pozdravom
Mgr. Ondrej Žigray
Obchodno-projektový manažér
Obchod
MSM Martin s.r.o. "
So ZVS som to riešil pred týždňom, oni predávajú po 0,25€/ks. Too late, škoda
V Martine ich maju po 0,23 €/ks. Volaj 0905/218343. Je to instruktor zo strelnice-on to predava. Pokial viem ma ich este vela.
- michal1983
- prispievateľ
- Registered for: 8 years 7 months
Vďaka za tip, ešte vyskúšam jeden zdroj a keď sa nezadarí, brnknem do MT.
Len na okraj, moja (aj veľa kolegom) kosy na Čínu šlapú našťastie aj presne
Samozrejme že nie všetkým fóristom to berú bez kecov..
t.j. z 13rán na 100m na P-135 "zelenú nekrytú" 6x10 a najhoršia 8sma ale sú aj lepší kapri
Samozrejme že nie všetkým fóristom to berú bez kecov..
t.j. z 13rán na 100m na P-135 "zelenú nekrytú" 6x10 a najhoršia 8sma ale sú aj lepší kapri
Neviete kto sem teraz vozi Barnaul? Mal by som zaujem o vacsie mnozstvo, ale nie za cenu za ktoru je to ponukane na bazosi..
dik
dik