Po zvážení spolu s predsedom ŠKP Luger Žilina sme sa ako klub rozhodli posunúť pretek o týždeň skôr a vyhovieť vám v tom aby ste si odstrieľali pušku u nás v Žiline a potom v Maďarskupretorian napísal:Opravujem zmenili termín na Eger na sobotu 3.september 2016 a v nedeľu má byť pistol.
Škoda že aj Zilina vypísala termín pušky na 4.9 mohlo by to byť týždeň pred maďarskou puskou aby sme kus potrenovali a isto by prišlo aj viac ľudí. Iba taký môj napad, viem že aj oni majú termíny isté obsadené a puska nie je až taká priorita.
ipsc puska
-
inspiring_taussig
Tak tento rok začína ipsc puška V Debrecene 12.3. registrácia na 3guneurope.eu 100 rán 6 parkurov, bude to bez pomocníkov také otvorenie sezóny, treba pomáhať lepiť ale za priateľskú cenu. Je to kus ďalej ale vidieť tu strelnicu stojí za to, vzdialenosti keď som tam bol ja max 100 metrov.
No cestovat za 6 parkurmi 500km sa mi zda trosku na hlavu postavene.
Samozrejme keby to bolo +- 300km tak by to bolo este ako tak, ale ked uz niekde vycestovat tak radsej priplatit strelit si za dva dni 12 parkurov a prespat na mieste.
I ked Debrecen je dobra srelnica a minimalna konkurencia
Samozrejme keby to bolo +- 300km tak by to bolo este ako tak, ale ked uz niekde vycestovat tak radsej priplatit strelit si za dva dni 12 parkurov a prespat na mieste.
I ked Debrecen je dobra srelnica a minimalna konkurencia
Ja to nemám tak ďaleko tak som nad tým uvažoval, asi ako do Ziliny.18.6 na Budapešť si už napísaný 12 parkurov a asi 200 rán štartovné predom 40 eur. Ideš aj na 3gun Rasto?
Na tvojom mieste by som nevahal, bol som tam raz a bolo dobre!
Do Budapesti sme uz z klubu nahlaseny a pokial do toho nic neskoci urcite ideme.
3GUN je otazny, lebo mam momentalne ine financne priority, ale jeden nikdy nevie
Do Budapesti sme uz z klubu nahlaseny a pokial do toho nic neskoci urcite ideme.
3GUN je otazny, lebo mam momentalne ine financne priority, ale jeden nikdy nevie
12 strel. situácií za 35 euroríšskych inflačných mariek
Parádička ktorá sa neodmieta
http://www.shootingarea.eu/sk/match-are ... /785/Puska
Vdaka MS tam bude velmi slusna konkurencia.
Uz sa tesim.
Pokecame
Uz sa tesim.
Pokecame
-
bus driver
- častý prispievateľ
- Registered for: 14 years 5 months
Hodil by sa nejaky casovy rozpis, zaciatok registracie a samotneho preteku.
mame postavenych par stages na komplet este musime par doladit, casovy plan .. Ako asi vzdy, myslim ze o deviatej to zacne. Registracia od 8mej.. Teda aspon vzdy to tak bolo.
Co ale pripomeniem je , ze zriadujeme kategoriu PCC ! To znamena pusky pistoloveho kalibru budu hodnotene zvlast. Neni nutne pri nich nahanat faktor 150 .
Co ale pripomeniem je , ze zriadujeme kategoriu PCC ! To znamena pusky pistoloveho kalibru budu hodnotene zvlast. Neni nutne pri nich nahanat faktor 150 .
Takze kto dopluje skor vyhrava 
Navrhujem pre nich postavit do situacie i par kovov ako bonus a ked pojdu strelci s puskami, tak ich nechat lezat
Nic to nestoji a o zabavu viac!
Navrhujem pre nich postavit do situacie i par kovov ako bonus a ked pojdu strelci s puskami, tak ich nechat lezat
Nic to nestoji a o zabavu viac!
Presne to som mal na mysli, ale ... Aby sme sa nahodou nezabudli, a inak bolo by to fajn , aspon by nam 223 jkary zavideli
. V tom je PCC fantasticka... Vela zeleza aj v kratkych parkuroch.
-
bus driver
- častý prispievateľ
- Registered for: 14 years 5 months
Ak by chcel niekto strielat aj s AR aj s lugrovou karabinou, ma sa registrovat 2x ? Kategoria PCC na shootingarea.eu chyba. Ma takyto strelec zvyhodnene startovne "a la Hunter Club" alebo plati 2x35 eur ?
Ak tak 2x startovne, zvyhodnede startovne v tomto pripade nebude. A nie je iste ci vobec dokazeme umoznit strielat dve divizie, ak dojdu vsetci prihlaseni, tak asi nie. Nebudeme to stihat.
kto by to kedy povedal, ze na slovensku ti ludia nukaju eurace za sutaz v puske a ty im povies nie, lebo je plna 
super pocit!
super pocit!
Rasto moj, to je vsetko pekne, ale organizacny tym tejto sutaze tvori velmi malo ludi, je to sutaz , ktoru sme neodolali neurobit na popud strelcov , ktori idu na MS. Sutaz kde vytvorime samostatnu diviziu PPC. Je nas velmi malo a sme vsetci velmi vytazeni pracovne, nehovoriac o tom ,ze pred tym bolo moskyto a poniektori uz treti vikend netravili doma. Takze budeme radi ak umoznime co najviac ludom aby si strelili pretek, kde vsetko bude fungovat, kde sa vsetko stihne ako ma a bude to viest k spokojnosti zucastnenych, ak to situacia na mieste dovoli ja sa budem velmi tesit ak si to ludia budu moct strelit v dvoch diviziach.. To by bola ta najlepsia varianta.