HK P30 - prakticke skusenosti

Používateľov profilový obrázok
BALISTIK
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 4 months

Príspevok od používateľa BALISTIK »

Jason-kym maš HK-noveho davaj mu len kvalitne a nove strelivo,aspon prvych 500ran,potom už bude zabehany.Ale ak mas problem zo zabehom tak ti pomožeme :twisted:
duros
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 9 months

Príspevok od používateľa duros »

Kde sa dá zaradiť HKP30 čo sa týka kultivovanosti zbrane ? Co tu čítam tak ju velmi chválite mam malé pracky a nerad by som niečo čo sa správa divoko..
kriznik
prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years

Príspevok od používateľa kriznik »

duros, nebudem sa zase opakovať a vychvalovať, ale divokosti sa nemusíš obávať :wink: Je to fajn devina, ktorá prirastie ku každej pracke.
Zo začiatku mi trochu trvalo, kým som si zvykol na dlhší chod spúšte.
inspiring_euclid

Príspevok od používateľa inspiring_euclid »

dlhsi chod spuste ?? ved hk30l v3 (sa/da= 14/7mm) :wink:
eager_zhukovsky

Príspevok od používateľa eager_zhukovsky »

ahojte, dlhsie som tu nebol, bol som mimo SR. Na svojom USPecku som zmenil strelivo a problem je prec. Tento vikend som vystrelil 200 nabojov bez akehokolvek problemu so zaseknutim alebo vyhodenim nabojnice. Este som sa chcel spytat...co pouzivate na cistenie? Supravy s kefkami alebo ciastiace snury? Dik.
Jack
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 5 months

Príspevok od používateľa Jack »

Ja osobne kefky. Kvôli extra sajrajtu občas nastriekam do hlavne aj Tetra gun. Inak na mazanie aj konzerváciu olej (Break Free CLP).
kriznik
prispievateľ

Tiež kefky, medenné aj zubné :D . Šnúru používam len pred strelnicou, aby som odstranil prípadné nečistoty z nosenia, prípadne po strelbe, keď sa nechystám zbraň hneď čistiť. Break Free CLP je dobrý aj na čistenie, len musí cca 15 min na zbrani odstáť aby nečistoty pustili.
yarco
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 7 months

Príspevok od používateľa yarco »

Ved preto ho aj volaju CLP - Clean, Lubricate, Preserve (ak si dobre pamatam).
Nie je lepsi nez top pripravky specializovane na Cistenie, Mazanie alebo Ochranu, ale je to podla mna velmi dobry univerzalny olej.

Moje cistenie - Boresnake pred a po strelbe, niekedy aj pri cisteni, inak kefky. Z kvapalin B-F CLP, niekedy Ballistol, na mazanie Hoppe's mazadlo (oznacenie si nepamatam). Hoppe's Borecleaner na hlavne som este nepouzil, caka na svoju premieru :wink:

Ale to sme tu v H&K teme znacne Off Topic ... :oops:
inspiring_ramanujan

Príspevok od používateľa inspiring_ramanujan »

AKE POUZIVATE POZDRO NA HK P 30KU
Jack
moderátor

Nemám P30, ale USP a najradšej používam Sickinger Lightning. Mám s ním len tie najlepšie skúsenosti, preto vrelo odporúčam aj na P30.
kriznik
prispievateľ

Mam L verziu, pouzivam Sickinger YAQUI. Vyborne drzi zbran, puzdro je otvorene, treba si dat pozor na cvocky na riflach, aby neposkriabali zbran. Puzdro je nenapadne, netreba ho davat dole z opasku ked mam zbran odlozenu, pretoze nazavadza ako prazdne zatvorene puzdro. Idealne je pouzit co najsirsi opasok, vtedy zbran dobre prilieha.
inspiring_ramanujan

Príspevok od používateľa inspiring_ramanujan »

ako ste spokojny z presnostou hk p30
kriznik
prispievateľ

Celkovo som so zbranou spokojny, kvoli presnosti som si vybral verziu s dlhsou hlavnou. Ale nie som natolko skuseny strelec, aby som mohol seriozne porovnavat presnost s ostatnymi devinami. Prejdi si aj zahranicne fora a recenzie na temu P30, je tam toho kopec.
aris
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 1 month

Príspevok od používateľa aris »

ze vraj HK2 od fobusu sedi na p30

ma niekto nejaku skusenost?
Jack
moderátor

Aris, nemám skúsenosť, ale vo všeobecnosti: P30 aj P2000 perfektne sedia (asi) vo všetkých púzdrach určených pre model USP Compact. Pozor na púzdra určené pre full-size USP! Tam je problém najmä s odlišným tvarom lúčika.
:arrow:
Kriznik, Yaqui mám na dve rôzne zbrane a názor v princípe rovnaký ako ty. A na tie cvočky som si nedal pozor. Našťastie boli z mäkkého farebného kovu a tak neprišlo k poškrabaniu, ale iba k oteru povrchu cvočkov na záver. Pár minúť poctivého gumovania to chvalabohu napravilo.
8)
Napísať odpoveď

Návrat na "Heckler & Koch"