Zbroják, skúšky a literatúra
-
inspiring_jackson
-
friendly_hopper
romanon,ja som skusky robil nedavno a je pravda,ze vela otazok sa tam opakuje,dokonca som sa na jednej otazke dost pobavil,pretoze na odpoved si pouzil tie iste slova,ktore boli formulovane v otazke,akurat si zmenil slovosled.
No,nebral by som to na lahku vahu,pretoze mne bolo pred skuskou oznamene,ak na jednu z tych otazok nezodpoviem,tak som ju neabsolvoval. Bol som sice dobre pripraveny,ale aj tak som mal tremu. Inak to co sa tam naucis,je dobre vediet. Nikdy nevies,kedy to budes potrebovat
Ja si to priebezne opakujem. Nie som ziadny blaznivy biflos,ale chcem mat v hlave jasno

Romanon, keď sa do toho trochu dostaneš, pôjde to už ľahko. Výnimkou je prvých 20 otázok, kde je najlepším riešením asi poriadna biflovačka. Na skúške sa uspokoja, keď im to povieš vlastnými slovami, ale základ treba mať, nech nie si za debila a nie si vystavený na ich milosť či nemilosť. Prajem veľa síl do učenia a držím palce!

diky diky hosi, uz to studujem... Inak neni odvaha pre takeho zajaca ako ja pytat "A"? Som uvazoval ze najpv si spravim "E" a potom az ak sa bude dat tak "A". Je to dobra strategia? Lebo ako som uz pisal PM s Arminiusom, dostal som avizo, ze teda o "A" sa ani snazit nemusim ze to mi nedaju ak som neni podnikatel a ze uz dopredu bude jasne ze ma potopia nejakou otazkou co isto nebudem vediet...
Inak este jedna vec...
§19 Bezúhonnosť a spoľahlivosť (1) Za bezúhonnú osobu sa na účely tohto zákona nepovažuje ten, kto bol :
.
.
.
c) kto preukázateľne nadmerne požíva alkoholické nápoje
co sa tym mysli? Lebo tak nehovorim ze obcas si nekydnem
Inak este jedna vec...
§19 Bezúhonnosť a spoľahlivosť (1) Za bezúhonnú osobu sa na účely tohto zákona nepovažuje ten, kto bol :
.
.
.
c) kto preukázateľne nadmerne požíva alkoholické nápoje
-
inspiring_jackson
myslím že to v tvojom prípade nie je prílišná odvaha, pretože sa pýtať, zaujímaš sa, máš záujem študovať... prílišná odvaha je to pre také exempláre, ktoré prehlásia niečo v duchu "načo skúška? ja si to zaplatím.. ja mám kamoša, on mi to vybaví bez skúšky" a podobné perly ducha. Pre takého *o*ota je to prílišná odvaha, nie pre rozumného človeka, ktorý má záujem poznať svoje povinnosti ako držiteľa ZPromanon napísal:diky diky hosi, uz to studujem... Inak neni odvaha pre takeho zajaca ako ja pytat "A"? Som uvazoval ze najpv si spravim "E" a potom az ak sa bude dat tak "A". Je to dobra strategia? Lebo ako som uz pisal PM s Arminiusom, dostal som avizo, ze teda o "A" sa ani snazit nemusim ze to mi nedaju ak som neni podnikatel a ze uz dopredu bude jasne ze ma potopia nejakou otazkou co isto nebudem vediet...
keď nie si podnikateľ budeš to mať ťažšie, resp. budú kladené väčšie nároky na rozumné odôvodnenie žiadosti, ale nie je to určite beznádejné... požiadaj si o A, E prinajhoršom Ti ho nedajú a dajú Ti B, E.
ale no tak... ak nie si vychýrený alkoholik, ktorý po večeroch mláti ženu a pyskuje do susedov, tak nebudeš mať problém. Nie je pokiaľ viem nutnosť absolútna zdržanlivosť od alkoholu. Ja tiež nie som cnosť sama, a keby sa policajti pýtali nášho krčmára, asi by nemohol tvrdiť že ma nepozná, ale nie som ani žiadna norka, takže som nemal problém.romanon napísal: c) kto preukázateľne nadmerne požíva alkoholické nápoje![]()
... že nesmieš pod vplyvom manipulovať so zbraňou, to Ti je asi jasné...
nie, podla mna to nie je dobra strategia.
ak ti to nedaju teraz, preco by ti to mali dat potom?
nehovoriac, ze ta to bude stat kolok navyse ked budes zaiadat o rozsirenie.
preukazatelne je podla mna to, ze si alkoholik a su o tom zaznamy, alebo ked sa na teba pridu pytat policajti susedov, tak im povedia, ze si v jednom kuse naliaty alebo nieco na ten sposob.
ak ti to nedaju teraz, preco by ti to mali dat potom?
nehovoriac, ze ta to bude stat kolok navyse ked budes zaiadat o rozsirenie.
preukazatelne je podla mna to, ze si alkoholik a su o tom zaznamy, alebo ked sa na teba pridu pytat policajti susedov, tak im povedia, ze si v jednom kuse naliaty alebo nieco na ten sposob.