Súťaž 8. mája Horáreň Nový Tekov
Vcera som Vás čakal z Tekova na IDPA. Myslel som si že radi uvidíte ako organizujeme ligu IDOPA. A NIČ! Boli to len reči na fóre?
Ešte niečo. Chcete robiť pretek na spôsob IDPA. Mám pocit, že chcete ísť svojou cestou, a nie cestou spolupráce. Inak by ste sa prišli pozrieť akým smerom sa uberáme. Našich súťažiacich som oboznámil, že robíte niečo na spôsob IDPA, ale to bolo s prepáčením asi tak všetko. Píšete o pojme SPOLUPRÁCA a nik sa od Vás neukáže. Neviem , kde vznikol problém, ale dúfam, že sa časom všetko urovná a vyrozprávame si kde je problém a ako to dať spolu dokopy.
-
inspiring_bassi
-
inspiring_hermann
Neviem prečo si nasratý????RisoP napísal:Ešte niečo. Chcete robiť pretek na spôsob IDPA. Mám pocit, že chcete ísť svojou cestou, a nie cestou spolupráce. Inak by ste sa prišli pozrieť akým smerom sa uberáme. Našich súťažiacich som oboznámil, že robíte niečo na spôsob IDPA, ale to bolo s prepáčením asi tak všetko. Píšete o pojme SPOLUPRÁCA a nik sa od Vás neukáže. Neviem , kde vznikol problém, ale dúfam, že sa časom všetko urovná a vyrozprávame si kde je problém a ako to dať spolu dokopy.
Jednoducho nám to nevyšlo a preto sme neprišli!!!
A o pojme spolupráca sa môžeme spolu porozprávať!!!
Ak si dobre pamätám bol si to ty čo si mi minule napísal, že si nevieš predstaviť našu spoluprácu!!!!!!!!!!!
Alebo sa mýlim???????
Nie som nasratý, ale keď som to písal veľmi ma mrzelo. Nič sa nedeje uvidíme sa neskôr. Škoda, že neprídete aspoň túto sobotu. Vraj si sa už bavil s naším predsedom, tuším v Komárne, alebo vo ZV. Čo sa týka spolupráce každý má na to iný názor. Spomínal som len, že ako asociácia máme málo členov na to, aby sme robili preteky ako je to u IPSC. Nie sú možné žiadne dotácie na pretek a keďže sa pretekov zúčastňuje malý počet ľudí je zatiaľ nemožné pre nás organizovať pretek mimo ZA. V podstate ide len o to aby sme mali rovnaký smer pri stavaní streleckých situácií, a hl. aby boli odlišné od situácií ako IPSC. Tiež ten vývoj u nás trval dlho a všetko sa upravovalo postupne podľa pripomienok strelcov samotných.
-
inspiring_bassi