WEBFORUM Cup

Používateľov profilový obrázok
Igoca
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Igoca »

balistik+glock34 a ostatní čo do mňa rýpli majú po vtááááááákoch. Toto je skutočne vážne mienená hrozba :!: "... keď sa naseriem aj ten plot im podpálim" PHZ
Igoca
častý prispievateľ
Kontaktovať používateľa:

to werty: nerob si starosti so zháňaním XXL pre BALISTIKA, stačí keď zoženieš buduínsky stan ! Je modrý a je dóóóósť veľký. :D :D :D
BALISTIK
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 4 months

Príspevok od používateľa BALISTIK »

Igoca-ako uz si poladil Kacenu :twisted: ratame zavady :twisted:kua to bude tych cisel kym to pojde :wink: F,G,MOZNO H. :lol:
Igoca
častý prispievateľ
Kontaktovať používateľa:

Balistik - nijak, a načo??? Kačena predsa nezávadí, to len ten paskus čo ju drží robí chyby.hehehe. Tak ako som prišiel z RS práskol do trezoru a dnes ju idem vyčisiť a namazať Castrol SAE 0W40. Keď nebude makať darujem Ti ju aj s venovaním zlatom na ručnom papieri.
BALISTIK
moderátor

Nemas slaby uchop ako na Glockoch sa to stava zenam :roll: ake naboje si mal Aresy :?: ked tam das hocico to tiež neni dobre :!: mne vcera aj limit zablbol :wink:
Igoca
častý prispievateľ
Kontaktovať používateľa:

Škoda že nebol čas stretnúť sa. V nedeľu uvidíš, poradíš a bude. Prebíjance 124grs,olovo factor 140,skrátená vratná spružina o 7mm.
scar
prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 3 months

Príspevok od používateľa scar »

igoca dik...nemohol som to najst :oops:
inspiring_tereshkova

Príspevok od používateľa inspiring_tereshkova »

igoca - prečo nepoužívaš ťažké strely...ja mám 154 gr gule a faktor 127 a potom mi to tak nekope...
Igoca
častý prispievateľ
Kontaktovať používateľa:

dal som si spraviť 800 ks 147grs. ale tie budu asi az o tyzden
BALISTIK
moderátor

Ale ak potrebuješ minut stare zasoby dokozem to dost rychlo :twisted: Určite sa najdu aj dobrovolnici :wink: Igoca -tak ta bere noacoak s partou,idu asi cez Donovaly :wink:
inspiring_tereshkova

igoca - ani ja nemám ešte náboje a keď som volal, tak asi ani prebíjané nebudem mať do ŽA, budem musieť použiť originál...a to ma sere.
Tiež som skúšal čarovať s pružinami a keď som vratnú skrátil, ani neviem o koľko, tak po 2 rokoch som začínal mať jednoranovku...jednoducho mi v istej streleckej pozícii nechcelo obťahovať a tak som ju vymenil za originál a mám pokoj.
Igoca
častý prispievateľ
Kontaktovať používateľa:

glock34 - zoberiem z každého rožku trošku a keď budete mať chuť a čas mi poradiť ako na to - budem rád. Doteraz som testoval sám a stojí to za hovno. Spružiny mám ešte 2 navyše od Jara. Vďaka
inspiring_tereshkova

Tak v tomto ti ozaj viem poradiť! Už som menil skoro všetko a vyladil som ju tak, že keď som obtiahol záver a pustil...bolo to tam...ale našťastie len miss a strelecká taška v prdeli. Ale už som mal spúšť aj 0,3 kg, strielanie bolo síce fajn...ale bezpečnosť?! Musel som to vrátiť naspäť, lebo som si kýchol a už to kropilo.
Igoca
častý prispievateľ
Kontaktovať používateľa:

Máš K100 dúfam!
inspiring_tereshkova

Mám plastik fantastik - glock 34 - ale nesmúť, musel som ho vymeniť po tom, ako zhrdzavela CZ a PS :lol:
Ale i tak ti viem poradiť ako na to. Stačí len dobrý pilník a kliešte...neboj, nebudem ťa nahovárať, aby si menil kačenu :roll:
Zamknuté

Návrat na "Webforum CUP"