WEBFORUM Cup
- Michal1
- častý prispievateľ
- Dátum registrácie: 19 years 1 month
- Kontaktovať používateľa:
Michal-to musiš mat pekne bokovky ked das na startovne 80eur,moj lev by sa rozvadzal,dost co mi toleruje castu obmenu zbrani.
Tento rok je to asi naposledy.
Potom sa budem tulat uz len po regionalkach.
Ide to dost do penez a blazni zo SAPS dali kazde ligove koloako level 3 a tam platis ako blazon 30-40-80Euro.
Moze sa na celu ligu akurak tak vykaslat.
-
inspiring_tereshkova
-
inspiring_tereshkova
Musím znova nastoliť tému, ktorú sme preberali v ŽA ohľadne registrovaných a neregistrovaných. Presnejšie ide o to, že ja nemôžem byť hodnotený medzi vami, ktorí nie ste registrovaní. Urobil som to jednoducho.
Tí, ktorí sa budú chcieť zúčastniť WFC 2009 a budú registrovaní v SAPS, budú v divízii STANDARD a originál neregistrovaní budú v divízii PRODUCTION.
Pripomienky??? Žiadne...to je ono.
Tí, ktorí sa budú chcieť zúčastniť WFC 2009 a budú registrovaní v SAPS, budú v divízii STANDARD a originál neregistrovaní budú v divízii PRODUCTION.
-
inspiring_saha
jj to som ja! nepomohol som? tak to nechapem?BALISTIK napísal:Tak to si ty ten co nas pozna ale neprizna sakoudelka napísal:koudelka - 8, F.B.mas glocka 19
krasne opalene telo skoro ako ja len mensi pupok
kua a nepomohol,len sa rehotal :twisted:ale splity som mal dobre
pockaj idem ich cibrit
Ty si mi pozeral vraj0.07,keby to bolo zvedla mam cas ako hrom,niekto si streli a mne cas nabehne
-
inspiring_hermann
Webforum cup je pre nás obyčajných ludí. Pridaj sa a nebudeš platiť 80eur!Michal1 napísal:Michal-to musiš mat pekne bokovky ked das na startovne 80eur,moj lev by sa rozvadzal,dost co mi toleruje castu obmenu zbrani.
Tento rok je to asi naposledy.![]()
Potom sa budem tulat uz len po regionalkach.![]()
Ide to dost do penez a blazni zo SAPS dali kazde ligove koloako level 3 a tam platis ako blazon 30-40-80Euro.
Moze sa na celu ligu akurak tak vykaslat.
-
inspiring_hermann
-
inspiring_hermann
Tým pádom budeme mať dve divízie. Kua chlapi poriadne to rozbiehame!glock34 napísal:Musím znova nastoliť tému, ktorú sme preberali v ŽA ohľadne registrovaných a neregistrovaných. Presnejšie ide o to, že ja nemôžem byť hodnotený medzi vami, ktorí nie ste registrovaní. Urobil som to jednoducho.
O chvílu pedbehneme saps
-
inspiring_hermann