Epidémie - karantény

...alebo tiež rady ako na to, keď sa všetko poser..
tomas120
častý prispievateľ
Registered for: 10 years

Príspevok od používateľa tomas120 »

https://www.facebook.com/peter.lacho1/v ... 5494408228
Ariminius: Veď práve to je ako u debilov.. Ako niekto stotožní údaje / na tom modrom zdrape papiera ktorý je ilustrovaný ako omalovánka zo špecialných pomôcok pre osobitnú školu dákymi zelenými fľakmi/, "nahliadnutím" bez toho aby pánko pre supermarketom "nenahliadol" aj do OP???? Einsteini niekde spravili chybičku. V opačnom prípade môže na jeden papier chodiť v pohode celý panelák do obchodu ...
Používateľov profilový obrázok
arminius
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 6 months

Príspevok od používateľa arminius »

Ale no táááák...slovač je síce vynaliezavá, ale nechoďme až do takých extrémov. Ty by si dal takýto papier (nemyslím ten modrý, ale potvrdenie od lekára) z rúk ? Lebo ja nie.
Nomed
prispievateľ
Registered for: 6 years 9 months

Príspevok od používateľa Nomed »

lovec
častý prispievateľ
Registered for: 21 years 1 month

Príspevok od používateľa lovec »

Nulitné... :mrgreen:
Ďalšia nablblá píča, ktorej vypláchli ten slepačí mozoček zrejme na FB. Krásny, čítankový príklad yebnutosti dnešných dní. Dúfam, že tí policajti aj prišli a ako prvé jej dali pokutu za to, že tam pravdepodobne smrdela bez rúška.
Ubik
častý prispievateľ
Registered for: 11 years 7 months

Príspevok od používateľa Ubik »

Nuz hypoteka nepusti,tak som siel. Akurat ma vytierali ked dosiel Nad. Skoda, ze sa nepristavil na kus reci :)
arminius
častý prispievateľ

lovec napísal:Nulitné... :mrgreen:
pravdepodobne smrdela bez rúška.
Nemala rúško, hneď na začiatku videa ju poliš vyzval, aby si ho dala.

Pár prísloví :
- Kto do teba kameňom, ty doň covidom
- Nie každý ja sväty, čo chodí kontrolovať odberné miesto.
- Dovtedy sa chodí s mikrofónom bez rúška, pokiaľ covid nedostaneš.
peterson
expert
Registered for: 16 years 5 months

Príspevok od používateľa peterson »

tak tak a už to vykričal aj R.Bránik. Zosnulý lekár Melek na Orave je obeťou nedostatočnej ochrany ako samotného lekára, tak aj chorých pacientov, ktorí mali na háku.

Takže, nech len kľudne ohrozená skupina ponáhla na cintorín- ja im v tom brániť nebudem
dantes
častý prispievateľ
Registered for: 14 years 4 months

Príspevok od používateľa dantes »

Ja som bol na teste v BA, celkom pohoda, ludia disciplinovane cakali, nikto z toho nerobil divadlo. Za hodinu a desat minut bolo vsetko hotovo. Myslim, ze zajtra to bude este lepsie. Nakoniec vraj otvorili 99% odberných miest (aj ked niekde s problemami) a uz je pretestovanych cez 1 milion ludi.

Drive in asi nebol dobry napad, lebo ked sa vo vacsom meste vyberu ludia niekam hromadne autami, vzdy to skonci chaosom. To malo ostat asi pre starsich, ZTP a pod.
vydriduch
častý prispievateľ
Registered for: 7 years 10 months

Príspevok od používateľa vydriduch »

Z dnešnej druhej a tretej obchádzky po odberných miestach:
- poniektori ludia su uplní debili. To nie je urazka, to je konstatovanie. Bezny jav bolo: "Aha, som negativny, mozem chodit kam chcem!" Gratulujem k takemu pristupu. Idem si nakupit na tvrdy lockdown.
- k tomu ako bonus, presne podla ocakavani: ludia namackani v rade na sebe. Ak tam nikto neochorel, tak som pápež. Takže zachytili sme pár tisíc nakazených (vzhľadom na kvalitu testov pár tisíc zas nie, ale neva), a tak za chýbajúcich zachytených sme si vyrobili náhradných.
- v mojom regione sa rozhodne 99% odbernych neotvorilo, rusili sa aj na dedinach aj v mestach sa redukoval pocet na jednej adrese. Dovod bol bud nedodanie materialu, alebo nedostatok zdravotnikov. V jednej skole s planovanymi 4mi odbernymi este vcera vecer mali len jedného zdravotnika, vojaci obvolavali neskoro v noci ludi z vlastnych mobilov a pokojne prosili, aby im ludia pomohli. Nakoniec sa nazbieralo na otvorenie troch, no za cenu, ze clovek sluzil nocnu v nemocnici, cely vikend bude testovat a v nedelu vecer zas do nocnej.. No des. Ludia tu potia krv kvoli neefektivnym manevrom na ukor svojho zdravia a spanku. Som zvedavy, za aky svoj fenomenalny uspech to Kral Slnko zajtra vecer oznaci.
arminius
častý prispievateľ

Som zvedavy, za aky svoj fenomenalny uspech to Kral Slnko zajtra vecer oznaci.
Dnes som čiastočne pozeral tie rečičky, taká generálka. Samozrejme, že mikrofón dostali pod nos hlavne dvaja - Kráľ a blázon. Baptista si urobil prestávočku počas vybarania šušňov, no zasa len splietal to svoje o karanténe.
Zajtra ani tak veľmi nie, skôr až v pondelok (utorok), keď budú dávať komplet resumé.
emkac
prispievateľ
Registered for: 12 years 5 months

Príspevok od používateľa emkac »

cize zasa sa ide riesit, co zle bude? aby som vedel

lebo pred tyzdnom sa tu riesilo, ze testovanie na orave bude fiasko
a dopadlo celkom fajn

lebo pred par dnami sa tu riesilo, ze testovanie na SK bude mega fiasko
a az na zly zaciatok dopadlo zatial fajn

ale kludne si tu zasa piste, ze sa kopes ludi nakazilo, ja sa fakt tak strasne tesim na cisla na orave o tyzden, kedy sa prejavi tych stiahnutych 5000 ludi, ale to si tu nikto nikdy neprizna, ze sa mylil, radsej si najde novy dovod na nadavanie, lebo to je popularne

a kto co v buducnosti vyhlasi, ze to mate potrebu dopredu rozoberat.... Nad dal prave vyhlasenie na FB, tusim to neprezentoval ako fenomalny uspech a priznal chyby a podakoval sa vsetkym okolo

ale veselo si nadavajte, ak vam to urobi radost
tomas120
častý prispievateľ
Registered for: 10 years

Príspevok od používateľa tomas120 »

Emkac. Pozri si hore video čo nahral pán z Dvorov nad Žitavou.. Čo je na tom úspech? že debili prinútili národ pretestovať sa "dobrovoľne" len aby mohli ísť ľudia do roboty v pondelok v kľude, kvôli tomu boli prinútení tú šaškáreň podstúpiť. Včera zachytili z necelého milióna otestovaných 7,5tis pozitívov to je cca 1% Štýlom akým to prebiehalo prakticky asi všade, vyrobili tisíce ak nie desať tisíce nových pozitívov.. Gratulujem :roll: Môžme sa staviť že o týždeň tá krivka pôjde hore. Už vidím tlačovky pošahanca ako za to budú môcť ľudia takí ako ja, ktorí radšej ostali doma a odmietli vystaviť seba a svoje rodiny hromadnému nakazeniu.. VIVÁT STUPIDITA
arminius
častý prispievateľ

emkač
Takže chceš povedať, že bude lepšie ? No ja neviem, že kedy, ale už aby to bolo, teda aspoň čo sa korony týka. Čo Slovensko čaká do najbližšiech volieb, to sa nechám/e prekvapiť.

Sorry, ale porovnávať testovanie Oravy s celou republikou je solídne od veci. Prirovnal by som Potemkinovej dedine.
Na Orave plno odberných miest s plným počtom zdravotníkov, na zvyšku Slovenska to bolo o iných číslach a aj problémoch.

Keď sme už pri tom testovaní, tak ja nevravím, že nie. No nie takto nepripravený, nie pod nátlakom, nie pod vyhrážkami v súčinnosti so zamestnávateľmi, atď.
Čo sa bude diať ďalej ? Bude lockdown ? Bude sa znova a znova pretestovávať, lebo na jar príde tretia vlna ?
Ozaj, teraz som započul, že v Čechách čísla padajú dole.

Dokedy sa bude prispôsobovať zdravotníctvo len a len korone ? Operácie v prdely, na obyčajné vyšetrenie ku všeobecnému sa pomaly treba objednať, atď.

P.S.:
Naďa (vraj "bezpečnostný analytik ") ja ti mám v teplej diere a jeho vyhlásenia u zlatej žily. Fenomenálny úspech ? Chlapec by si mal doplniť vzdelanie. Pod tým pojmom si predstavujem niečo iné a nie tento výsledok.
Kua, čím to bude, že ministerstvo obrany má v čele furt nejakého exota, jeden lepší (hajzel) ako druhý.

Prečo by sme si trochu neponadávali ??? 8)
augustin
občasný prispievateľ
Registered for: 10 years 3 months

Príspevok od používateľa augustin »

emkac: ja chápem, že veríš, že testovanie pomôže. Na viere predsa nie je nič zlé. :wink:

Na testovaní mi prekáža viacero vecí. Ale najviac to, že ma štát núti, aby som sa x hodín nachádzal v rizikovom prostredí. (na testovanie som nešiel, snáď to môj zamestnávateľ pochopí :) )

Edit: A viete o tom, že nosenie respirátorov s výdychovým ventilom je zakázané. Takže štát pošle občana do prostredia, kde sa nachádzali pozitívni na covid a ešte mu zakáže účinnú ochranu.
mondo
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 4 months

Príspevok od používateľa mondo »

Pravda, ten Matovič je zmätok. Ale plošné testovanie možno pomôže možno nie. To vieme odskúšať. Nič nerobenie určite nepomôže. Lockdown určite pomôže. A ak by urobili plošné testovanie nepovinné, tak už by nebolo plošné. Byť v dnešnej dobe predposratý sa tam ísť postaviť, že sa nakazím, tak to už radšej nebudem chodiť nikam. Strelci :oops: FB hadr . UFF UFF Čim horšie tým lepšie, Blaha s E. Tomašom na vás musia byť hrdí.
Napísať odpoveď

Návrat na "When the shit hits the fan"