Epidémie - karantény

...alebo tiež rady ako na to, keď sa všetko poser..
Používateľov profilový obrázok
Jack
moderátor
Registered for: 18 years 9 months

Príspevok od používateľa Jack »

Ubik, múdro. Presne ako vravíš. Len individuálna zodpovednosť a zdravý rozum nám pomôže. A overené informácie. Dezinformácie sotva a mrkotanie a poukazovanie na druhých úplne najmenej. Jasne, ľahko by som si teraz mohol začať utierať ústa o tých, ktorí tu pár mesiacov nazad popierali nielen rozsah ale aj samotnú existenciu problému, ktorému čelíme. Lebo veď vtedy sa obete počítali na kusy a takmer žiadna nemala pod 65. A boli by to “výživné” traktáty. Ale načo? Pre mňa zabitý čas. Ak je niekto z vtedajších autorov schopný sebareflexie, sám si to dávno uvedomil a snáď sa podľa toho aj zariadi. A ak toho schopný nie je, zbytočné sa namáhať a robiť tu dusno.
tomas120
častý prispievateľ
Registered for: 9 years 11 months

Príspevok od používateľa tomas120 »

Ok jack, od dnes budem prispôsobovať moju realitu tebe aby si bol spokojný.. neskutočné.. Pekný deň ti prajem
Ubik
častý prispievateľ
Registered for: 11 years 7 months

Príspevok od používateľa Ubik »

Toz som zvedavy:
https://www.teraz.sk/slovensko/mz-sr-sc ... lanok.html

Inak v Anglicku seniori dostavali suplementovany vitamin D. Netusim, ci niekto urobil studiu ,aky efekt to malo.

Medzicasom u nas poistovne prestali preplacat Vigantol a ludia si ho musia dat pisat so 100% doplatkom.

Devit je praktickejsi, lahsie sa davkuje a ma podobnu koncentraciu ako predpisovy Vigantol.
Treba dat pozor na 10000 IU sprej, tam hrozi predavkovanie.
Misos
prispievateľ
Registered for: 9 years 4 months

Príspevok od používateľa Misos »

Áno, uvidíme... Len pár poznámok k ivermektínu a pred tým aj k iným "liekom na Covid" ako isoprinosin, kolchicin a iné... Tieto lieky majú jeden základný problém. Neboli testované na tento účel a nemajú za sebou štúdie potrebných parametrov. Na jednej strane chápem, že nieto času na seriózne štúdie ale práve pre to je tu stav, že odborná verejnosť má k tomuto cirkusu tak rezervovaný postoj. Je tu tlak verejnosti, zaručené informácie z Facebooku vs politická budúcnosť mocných alebo bežná zodpovednosť lekára, ktorý sa rozhodne ho použiť... A po tom je tu tichý hlas váhavej odbornej verejnosti, ktorá nabáda aspoň na opatrnosť. Lebo ak sa dakto bude aj liečiť sám a pomôže to (ako viem, že keby sa neliečil tak sa nevylieči ? ), tak super, ale ak bude problém - aj vďaka / alebo iba vďaka samoliečeniu, zase ho budú liečiť a zachraňovať len z verejných zdrojov. Zároveň je to aj osobná a profesná zodpovednosť lekára. Nie je to také jednoduché a priamočiare ako to predostierajú páni z internetov.

Malá poznámka... Vigantol je liek a DeVit výživový doplnok. Ono je to dosť rozdiel čo sa týka kontroly a procesu výroby. Či aj kvality to nie je také jednoduché zistiť, lebo výrobca DeVitu má život výrazne ľahší ako výrobca Vigantolu. Vďaka reguláciám a cenotvorbe však Vigantol stojí 1,57 a DeVit stoji násobne viac, ale je voľnopredajný. Vignatol je inak nehradený už hádam aj pol roka. V dnešnej dobe nie je problém si dať predpísať erecept ak vám to v lekárni nedajú. Otázne je skôr to, či Vigantol zoženiete... :-( Jeho použitie je praktickejšie skôr pre deti ako u dospelých. Pre dospelých sú praktickejšie kapsle.
Jack
moderátor

Tomas120, covid-19 je horší ako politika, ešte rýchlejšie rozdeľuje ľudí. Tu pokračovať nebudem...
Ubik
častý prispievateľ

Vigantol sa zohnat da, aj ked to niekedy trva. Doplatok je tusim 3 Eura. Devit stoji rovnako, 22 ml balenie (2x vigantol) stoji cca 6-7 Eur.
bbfh
prispievateľ
Registered for: 8 years 8 months

Príspevok od používateľa bbfh »

Stery na koronavirus z konecnika su vraj presnejsie. Snad si to nas premier nevsimne ;-)
inspiring_cori

Príspevok od používateľa inspiring_cori »

Štúdií ivermektínu je kopa, komu sa chce nech študuje.
https://clinicaltrials.gov/ct2/results? ... rch=Search

vystihli to...

Lékař: Chcete vakcínu?
Angličan:Ne.
Lékař: Ale gentlemani se očkují.
Angličan: No tak jo.

Lékař: Chcete vakcínu
Němec: Ne.
Lékař: Je to rozkaz!
Němec: V tom případě ano.

Američan: Ne.
Lékař: Ale váš soused ji má.
Američan: Fakt? Tak jo.

Lékař: Chcete vakcínu
Francouz: Ne.
Lékař: Ale gentlemani se očkují...
Francouz: No a?
Lékař: Je to rozkaz!
Francouz: Na to kašlu.
Lékař: Ale váš soused ji má
Francouz: Co je mi potom?
Lékař: Počkejte, vy jste Francouz, že jo? Tak to na ni vlastně nemá nárok.
Francouz: Jak, nemám nárok? Koukněte mi ji píchnout!

Čech: Ne. A nemusíte se namáhat, i když s tím Anglánem, Němčourem, Amíkem a Frantíkem to
bylo fakt dobrý, slyšel jsem ty vaše frky.
Lékař (šeptá): Víte já jim píchnul ruskou vakcínu. Ale mám tu ještě jednu americkou, je
jen pro lékaře, vlastně bych vám ji vůbec neměl nabízet, je to dokonce
trestný. Ta tedy není zadarmo jako ta ruská, stojí 900 Kč
Čech (vytahuje z peněženky 1000 Kč a šeptá): Tady máte, pane doktore. To je v pořádku.
Gunslinger
moderátor
Registered for: 18 years 3 months

Príspevok od používateľa Gunslinger »

bbfh: Tak teraz si nas myslim vystrasil vsetkych... :shock:

Sorry za offtopic, ale to bol koment za 100 bodov :lol:

Gunslinger
bbfh
prispievateľ
Registered for: 8 years 8 months

Príspevok od používateľa bbfh »

Guns, nemam pre teba dobre spravy. Prave som pozeral tlacovku a tam v case 59:45 padla od novinara otazka na tie analne stery. Uz o tom vie.
aparapi
častý prispievateľ
Registered for: 12 years 6 months

Príspevok od používateľa aparapi »

bbfh napísal:Stery na koronavirus z konecnika su vraj presnejsie. Snad si to nas premier nevsimne ;-)
Ani nech vás nenapadne mu to ukázať, lebo sa máme po.... :twisted:
EDit niéééééé :twisted:
Jack
moderátor

Chlapi, ja neviem, ale po poslednom stere z nosa, ktorý mi robil nejaký nemlehét... Nechcem tým povedať nič iné, iba to, že nosné dierky by si aspoň oddýchli, nie?
:mrgreen: :mrgreen:
Igrlik
častý prispievateľ
Registered for: 22 years 11 months

Príspevok od používateľa Igrlik »

Dofrasa neprovokujte, lebo na tie testy nakoniec aj pôjdem!!! :roll:
fotograf
častý prispievateľ
Registered for: 11 years 8 months

Príspevok od používateľa fotograf »

Dnes ráno v telke už o tom bola debata..., že doteraz sa pri odbere pýtali: "Do ktorej dierky to chcete - do ľavej, či pravej...?" :lol: :P
A že ako sa asi budú pýtať odteraz...? :oops: :idea: :mrgreen:
Ubik
častý prispievateľ

Tato dierka nieje dierka...
Napísať odpoveď

Návrat na "When the shit hits the fan"