Naboje Western 22LR

inspiring_ganguly

Naboje Western 22LR

Príspevok od používateľa inspiring_ganguly »

...
Naposledy upravil/-a inspiring_ganguly v 19 Jan 2011, 12:34, upravené celkom 1 krát.
Xader
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 5 months

Príspevok od používateľa Xader »

vystrielal som ich asi 1000 kusov a v pohodicke...ked bola zbran cista, tak ani jeden nebol zaseknuty, proste pohodka. lacne strielanie :wink:
strielal som s nimi sice len na 25 v krytej strelnici a na tuto vzdialenost jedna diera v druhej...na 50m a viac neviem povedat.
inspiring_ganguly

...
Naposledy upravil/-a inspiring_ganguly v 19 Jan 2011, 12:33, upravené celkom 1 krát.
R
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years

Príspevok od používateľa R »

Bum: tú značku vlastní winchester, ak sa nemýlim, kde si ich kúpil ? Majú ich ešte na sklade dosť ? Inak dávaš HVčkami svojej margoline dobrý záhul :)
inspiring_ganguly

...
Naposledy upravil/-a inspiring_ganguly v 19 Jan 2011, 12:32, upravené celkom 1 krát.
Používateľov profilový obrázok
suigan
prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 9 months

Príspevok od používateľa suigan »

Na tej krabici vidim napísané hollow point, takže to bude asi to subsonické strelivo - kde je rychlosť streli nižšia oproti štandardnému strelivu tesne nad 300 m/s - takže asi preto to nesie o trošku nižšie. Mne osobne Blazery zase nadnášajú oproti štandardnému strelivu.
inspiring_ganguly

...
Naposledy upravil/-a inspiring_ganguly v 19 Jan 2011, 12:31, upravené celkom 1 krát.
inspiring_ganguly

....
Naposledy upravil/-a inspiring_ganguly v 19 Jan 2011, 12:31, upravené celkom 1 krát.
R
častý prispievateľ

mne vychádza že 1220fps je 371 m/s. Tak by to hvčka mali byť, ale možno iba z dlhej ako je v poslednej dobe zvykom od výrobcov uvádzať... Jeden známy margolinu hvčkami (cci stinger) odrovnal, prdla hilzňa a utrhlo komoru v mieste kde je zoslabená kôli vyťahovaču. Tie nové blasery mi pocitovo z rugra kopú trochu viac ako sv. Zajtra zbehnem na alejovú po škatulu westernov na skúšku. Potom dám report.
Používateľov profilový obrázok
suigan
prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 9 months

Príspevok od používateľa suigan »

Aha - díky konečne mám ujasnené čo je hollow point. Ku mne sa tie staré Blazery ani nedostali, ale len nové a boli to tie krabičky, ktoré nemajú anilen napísané CCI a tiež som sa tam nedočítal, že sú HV, ale po prvom výstrele mi došlo, že to je o niečom inom ako štandardné strelivo - oveľa viac to búchalo a vyrazne nadnášalo ako napr. sellier & bellot standard.
inspiring_ganguly

...
inspiring_vaughan

Príspevok od používateľa inspiring_vaughan »

Mne tieto westerny robili vyrazne vecsi roptyl na 50m ako napr federaly alebo teras som mal posledne geco a tiez ovela lepsie ako tieto westerny. Podla mna niesu nic moc ale zasa na 25m s kratkej uplne budu stacit.
R
častý prispievateľ

Bum: nakoniec som to nestihol, skús sa ho opýtať na množstevné zlavy :) Možno by sme sa tu viacerí mohli poskladať na večší nákup, ak by ich dal po korune ta še oplaci...
Napísať odpoveď

Návrat na "Náboje"