Aké strelivo do Glocku 17 alebo 19

Používateľov profilový obrázok
NASTY
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 11 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa NASTY »

maros15 ale tu nehovorime o prebijani a nato aby sa ti tam ta nabojnica priplietla ti poviem tolko moze sa ti iba vtedy ak nekupujes nabojnice ale zbieras na strelnici a neviem ako ty ale ja rozoznam nabojnicu 9 luger a 9 makarov, ten co prebija to vie rozoznat
maros15
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 10 months

Príspevok od používateľa maros15 »

Presne to som myslel.Pozbierane nabojnice na strelnici.A mak. od lugeru rozoznam,len som ti chcel priblizit ako sa to moze stat.
NASTY
častý prispievateľ
Kontaktovať používateľa:

ale precitaj si co pisal podla mna je nerealne co i len omylom nabit iny naboj ako ten co mas mat do zbrane a on sa pytal ci ich moze strielat nie ze sa pomylil
inspiring_ganguly

Príspevok od používateľa inspiring_ganguly »

...
Naposledy upravil/-a inspiring_ganguly v 19 Jan 2011, 12:22, upravené celkom 1 krát.
maros15
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 10 months

Príspevok od používateľa maros15 »

dan12 napísal:Len tak pre srandu :

Pri preberani nabojnic 9 luger som si nevsimol, ze mam medzi nimi 9 makarov a prebil som vsetky . Vybuchal som bez problemov vsetky :D
Samozrejme, ze boli ,,zehlene,, v matrici 9 luger. OAl bol standartny 28,5mm pre 124 gr strelu.

Ale neberte to ako navod na strelbu 9 makarov do G17.
Takto to myslim zacalo.
NASTY
častý prispievateľ
Kontaktovať používateľa:

no mozno pre teba su rovnake pre mna nie a ak prebijas aj ty nechcel by som byt v tvojej pritomnosti na strelnici
inspiring_ganguly

---
Naposledy upravil/-a inspiring_ganguly v 19 Jan 2011, 21:03, upravené celkom 1 krát.
NASTY
častý prispievateľ
Kontaktovať používateľa:

nejdem ti brat tvoj nazor ale urcite si sikovny a skuseny strelec
inspiring_ganguly

...
Naposledy upravil/-a inspiring_ganguly v 19 Jan 2011, 12:22, upravené celkom 1 krát.
inspiring_kepler

Príspevok od používateľa inspiring_kepler »

inspiring_ganguly

...
Naposledy upravil/-a inspiring_ganguly v 19 Jan 2011, 12:21, upravené celkom 1 krát.
inspiring_kepler

Ano ARES, ale bohvie kolko som uz takych vystrelil, tento som si vsimol nahodou. Ja strielam uz len ARES 9mm Luger a Browning. Za tie peniaze su to bezkonkurencne naboje.
friendly_beaver

Príspevok od používateľa friendly_beaver »

ano ARESY su dobre to mozem potvrdit, ale glock ten spapa vsetko to hovorim podla mojich skusenosti a skusenosti druhych
NASTY
častý prispievateľ
Kontaktovať používateľa:

crocop545 no to ta trosku musim opravit pretoze ak mas nalborovane strelivo na CZ a je tam menej prachu glock ti bude sekat to mame zase skusenost ja a moji dalsi dvaja kolegovia
inspiring_kepler

Je pravda, ze hrat sa s navazkami v dolnej hranici hmotnosti je cesta k nespolahlivosti korektneho obtiahnutia zbrane ale su tu aj ine ovplyvnujuce faktory, ktore sa niekedy podcenuju.

1. Pevny uchop
2. Brzdenie zaveru palcom
3. Velmi netesna komora - nedostatocne vyuzita energia pusneho prachu
4. Velmi tesna komora - velka strata energie zaveru na vytiahnutie nabojnice z komory
5. Kriva nabojnica - podfuknutie a nedostatocne vyuzita energia pusneho prachu a zaroven velka strata energie zaveru na vytiahnutie krivej nabojnice z komory
6. Zle tesniaca strela - nedostatocne vyuzita energia pusneho prachu
7. Material z akeho je nabojnica - trenie a rozmerova nestabilita
8. Rychlost horenia pusneho prachu (rychlost narastu tlaku v hlavni a s tym kvantum premennych pravda sano2 :-) )

A napiste aj vy co to moze este sposobovat, nech vieme viac.
(hmotnost zaveru a hlavne a charakter vratnej pruziny zaveru som nepisal, lebo to uz je podla mna samotny charakter zbrane, aspon si teda myslim)
Napísať odpoveď

Návrat na "Glock"