Aké strelivo do Glocku 17 alebo 19
-
inspiring_ganguly
Takto to myslim zacalo.dan12 napísal:Len tak pre srandu :
Pri preberani nabojnic 9 luger som si nevsimol, ze mam medzi nimi 9 makarov a prebil som vsetky . Vybuchal som bez problemov vsetky![]()
Samozrejme, ze boli ,,zehlene,, v matrici 9 luger. OAl bol standartny 28,5mm pre 124 gr strelu.
Ale neberte to ako navod na strelbu 9 makarov do G17.
-
inspiring_ganguly
-
inspiring_ganguly
-
inspiring_ganguly
-
inspiring_kepler
-
friendly_beaver
-
inspiring_kepler
Je pravda, ze hrat sa s navazkami v dolnej hranici hmotnosti je cesta k nespolahlivosti korektneho obtiahnutia zbrane ale su tu aj ine ovplyvnujuce faktory, ktore sa niekedy podcenuju.
1. Pevny uchop
2. Brzdenie zaveru palcom
3. Velmi netesna komora - nedostatocne vyuzita energia pusneho prachu
4. Velmi tesna komora - velka strata energie zaveru na vytiahnutie nabojnice z komory
5. Kriva nabojnica - podfuknutie a nedostatocne vyuzita energia pusneho prachu a zaroven velka strata energie zaveru na vytiahnutie krivej nabojnice z komory
6. Zle tesniaca strela - nedostatocne vyuzita energia pusneho prachu
7. Material z akeho je nabojnica - trenie a rozmerova nestabilita
8. Rychlost horenia pusneho prachu (rychlost narastu tlaku v hlavni a s tym kvantum premennych pravda sano2
)
A napiste aj vy co to moze este sposobovat, nech vieme viac.
(hmotnost zaveru a hlavne a charakter vratnej pruziny zaveru som nepisal, lebo to uz je podla mna samotny charakter zbrane, aspon si teda myslim)
1. Pevny uchop
2. Brzdenie zaveru palcom
3. Velmi netesna komora - nedostatocne vyuzita energia pusneho prachu
4. Velmi tesna komora - velka strata energie zaveru na vytiahnutie nabojnice z komory
5. Kriva nabojnica - podfuknutie a nedostatocne vyuzita energia pusneho prachu a zaroven velka strata energie zaveru na vytiahnutie krivej nabojnice z komory
6. Zle tesniaca strela - nedostatocne vyuzita energia pusneho prachu
7. Material z akeho je nabojnica - trenie a rozmerova nestabilita
8. Rychlost horenia pusneho prachu (rychlost narastu tlaku v hlavni a s tym kvantum premennych pravda sano2
A napiste aj vy co to moze este sposobovat, nech vieme viac.
(hmotnost zaveru a hlavne a charakter vratnej pruziny zaveru som nepisal, lebo to uz je podla mna samotny charakter zbrane, aspon si teda myslim)