Streľba na premiera
Ja vam do toho trochu tiez kecnem.
Ja hlavny problem tu na fore vidim v tom že kedysi skvele "zbraňove" forum sa zmenilo na forum o trepani o všetkom možnom. Si všimnite, ked tu niekto da otazku ohladne zbraní, nabojov, prebíjania, kolko ludi sa zapoji do diskusie?
Po akom čase je vo vlakne mrtvo?
Borci forum sa zmenilo a je to velká škoda...
Ja hlavny problem tu na fore vidim v tom že kedysi skvele "zbraňove" forum sa zmenilo na forum o trepani o všetkom možnom. Si všimnite, ked tu niekto da otazku ohladne zbraní, nabojov, prebíjania, kolko ludi sa zapoji do diskusie?
Po akom čase je vo vlakne mrtvo?
Borci forum sa zmenilo a je to velká škoda...
Ak chceš kecať o zbraniach, treba ísť na FB. Fšetcia už sú tam... 

Aoaia, lenže píše sa rok 2024 a takto sa zmenili skoro všetky fóra a niektoré to už medzičasom zabalili. Vývoj nezastavíš.
A teda, ja sa vždy radšej spýtam tu, lebo približne viem, who is who a viem predpokladať kvalitu rád, ktoré tu dostanem. Prípadne cez PM oslovím konkrétneho človeka. Zato na FB, tam sa človek dozvie také veci, že koniec…
Ale teraz tu riešime celkom konkrétnu vec. A to je, že Mr. Blue obvinil Dantesa a označil ho za kreténa, lebo… a modom/adminom adresoval poznámku, že tu tolerujú niekoho, kto… No a teda následne sme potrebovali dosadiť od Mr. Blue slová miesto tých troch bodiek, aby sme vedeli, o čo ide a čo s tým.

Pre Mr. Blue v tomto momente len jeden odkaz, že WF nie je žiadna verejnoprávna platforma, ale súkromná stránka, ktorá má konkrétneho vlastníka.

A teda, ja sa vždy radšej spýtam tu, lebo približne viem, who is who a viem predpokladať kvalitu rád, ktoré tu dostanem. Prípadne cez PM oslovím konkrétneho človeka. Zato na FB, tam sa človek dozvie také veci, že koniec…

Ale teraz tu riešime celkom konkrétnu vec. A to je, že Mr. Blue obvinil Dantesa a označil ho za kreténa, lebo… a modom/adminom adresoval poznámku, že tu tolerujú niekoho, kto… No a teda následne sme potrebovali dosadiť od Mr. Blue slová miesto tých troch bodiek, aby sme vedeli, o čo ide a čo s tým.

Pre Mr. Blue v tomto momente len jeden odkaz, že WF nie je žiadna verejnoprávna platforma, ale súkromná stránka, ktorá má konkrétneho vlastníka.
Vlastnik len podotkne ze stale nechape wo co go, a to som teda ten Dantesov prispevok precital tak 10x a aj si overil ci nebol editovany ^^; Diskusiu tu ale cistit nebudem, nech si kazdy uvazi sam nakolko je tato odbocka relevantna k comukolvek inemu.
K teme samotnej -
Vyzera, ze kvoli tomu, ze literarny klub zmazal par prispevkov a fotiek z facebooku na ktorych sa nachadzal utocnik (uprimne sa im necudujem, su na nich aj ini clenovia, ktori urcite nechcu svoje fotky hore-dole v mediach), sa uz vysetruje aj verzia ze pachatel nekonal osamote. Bud pan minister nechape ako funguje facebook a internet, alebo je v tej sprave nieco ine ako to v jeho podani vyznelo. Viete to prosim niekto potvrdit/vyvratit/upresnit?
edit: vysvetlene nizsie (bola zmazana jeho komunikacia, nenarazali na "prispevky o nom"), dakujem
K teme samotnej -
Vyzera, ze kvoli tomu, ze literarny klub zmazal par prispevkov a fotiek z facebooku na ktorych sa nachadzal utocnik (uprimne sa im necudujem, su na nich aj ini clenovia, ktori urcite nechcu svoje fotky hore-dole v mediach), sa uz vysetruje aj verzia ze pachatel nekonal osamote. Bud pan minister nechape ako funguje facebook a internet, alebo je v tej sprave nieco ine ako to v jeho podani vyznelo. Viete to prosim niekto potvrdit/vyvratit/upresnit?
edit: vysvetlene nizsie (bola zmazana jeho komunikacia, nenarazali na "prispevky o nom"), dakujem
19. 5. 2024, večerné správy na STV 1, v príspevku rozprávali o tom, že strelec strieľal z CZ 75 a pritom tam vkuse ukazovali Glock, dokonca na ňom predajca predviedol rozborku. A ľudia opäť budú múdrejší ako Šalamún ...
Podľa toho to vyzerá, že bola vymazaná komunikácia z jeho FB profilu. Manželku vylúčili, ale prvé čo mi napadlo, že to mohol vymazať syn. To je najlogickejšie vysvetlenie, tak uvidíme čo vyšetria.Minister vnútra Matúš Šutaj Eštok vysvetlil, že polícia vychádza z operatívnej informácie vrátane tej, že dve hodiny po atentáte niekto vymazal facebookovú a komunikačnú históriu útočníka.
Syn mi napadol ako prvý, prípadne to mohol pachoš zmazať sám pred činom a čas je lognutý z inej časovej zóny ?
https://www.facebook.com/jozef.satek.14 ... ogmziWjFnl
Zaujímavý príspevok p. Šáteka o poškodení práv atentátnika a o mega faux pas policajtov.
Zaujímavý príspevok p. Šáteka o poškodení práv atentátnika a o mega faux pas policajtov.
Pietro, toto je vec, ktorá je úplne flagrantná. Nechcel som to písať tu a ani nikde inde, ale prvá otázka, keď som to videjko videl, bola, či im už načisto dr… hrabe. Tak veľmi sa teškali, že si kopnú do opozície, až nedomysleli alebo odignorovali prípadné škody.
Nie som pravnik, ale aka je tu sanca, ze by museli vyhlasit cely proces za zmetocny resp ze by na zaklade toho odisiel bez odsudenia?
Ja tiez nie som pravnik, ale dovolim si tvrdit, ze ziadna ...
Telra, nedovolím si špekulovať na túto tému. Nemyslím si ale, že práve pre toto by mal/mohol páchateľ obísť bez trestu. Bude tu masívny tlak odsúdiť ho a napariť mu čo najvyšší trest. Či nám potom niečo nepekné odkáže ESĽP, si nedovolím prejudikovať.
V každom prípade, uniknuté videjko je zlá vizitka prepolitizovaných a neprofesionálnych OČTK a tí politici, ktorí sa na to krátke zmanipulované a nezákonne vyhotovené videjko odvolávajú, by sa mali hanbiť. Plus, dokážeme už dnes s istotou povedať, že páchateľ nie je mimo a že dôvody, ktoré tam uviedol, ho skutočne pohli k činu a nie sú súčasťou jeho plánu destabilizovať spoločnosť?

V každom prípade, uniknuté videjko je zlá vizitka prepolitizovaných a neprofesionálnych OČTK a tí politici, ktorí sa na to krátke zmanipulované a nezákonne vyhotovené videjko odvolávajú, by sa mali hanbiť. Plus, dokážeme už dnes s istotou povedať, že páchateľ nie je mimo a že dôvody, ktoré tam uviedol, ho skutočne pohli k činu a nie sú súčasťou jeho plánu destabilizovať spoločnosť?
1) ma eslp pravo zrusit nas rozsudok? Ide mi o to ze u nas ho odsudia, odvola sa na eslp, tam mu dsju za pravdu plus mu za cas straveny vo väzení daju odskodne.
To by bola voda na mlyn Slovexitakov.
2) hej, tiez sa ma fascinuje ako hned vsetci ochotne veria cloveku co sa pokusil na kamerach o ukladnu vrazdu. Lebo on by nikdy neklamal
To by bola voda na mlyn Slovexitakov.
2) hej, tiez sa ma fascinuje ako hned vsetci ochotne veria cloveku co sa pokusil na kamerach o ukladnu vrazdu. Lebo on by nikdy neklamal
Bývalý policajt Žaťko: Šéf Ficovej ochranky je zrelý na trestné stíhanie
https://youtu.be/ZEqCtXF4lNw?si=wkPnfe0dU9Z59bHp

Nezabúdajte na § 363