Strely si odlievam a kalibrujem, ale aj tak niektoré sú moc "nafúknuté" a záver nedovre...
Závady zbraní Grand Power
Tento problém mám aj u 45 1911 a v podstate bude treba prebitú strelu ešte prežehliť.
Strely si odlievam a kalibrujem, ale aj tak niektoré sú moc "nafúknuté" a záver nedovre...
Chalani ja som si kupil K100 mk12 "jazdenku" (udajne do 400ran vypalenych) len tak ako sekundarnu pistol, a co mozem povedat je naozaj presna, dobre sedi v ruke.... ale z nepochopitelnych dovodov mi vyhadzuje nabojnice rovno na hlavu alebo na rameno, je toto normalne ? 
Mne K100 vyhadzovala dobre, no moja žena to drzala ako panna ... oné....a tej to padalo na hlavu. Inštruktor na strelnici sa smial a hovoril, že to je slabým úchopom.
No pride mi to viac nez cudne, s mojou prvou HK P30 mam odstrielanych tak 2000 ran ani jeden krat mi nepadla nabojnica na hlavu ci rameno. Dalej som strielal z kolegovej K100 ale mk23 a tak isto mi to nerobilo, tak som z toho jelen.