HK P30 - prakticke skusenosti
-
inspiring_rhodes
-
inspiring_rhodes
-
friendly_grothendieck
- Yuri the GUN NUT
- prispievateľ
- Dátum registrácie: 17 years 1 month
Zvažujem kúpu tejto bezpochyby výbornej pištole, len ma ešte trochu znepokojuje to čo som sa dočítal o tom pravom záchyte záveru - naozaj je to pravda, že sa môže odchýliť od rámu až natoľko ako ukazuje jeden chlapík na tých fotkách s tým špáratkom? Prosím napíšte niekto, že to nie je pravda a že sa to nestáva každej P30tke, lebo mne sa naozaj páči a považujem ju za najlepšiu pištol na nosenie/streľbu na strelnici s najlepším možným úchopom a ovládacími prvkami akú si môže bežný človek ako ja dovoliť. Tak vás naozaj prosím o príspevok a vyvrátenie mojich obáv
-
elegant_shaw
Yuri, ja osobne tiež vlastním P30 a nemám s ňou žiaden problém, ani problém, ktorý opisuješ. je pravda, že uvedený záchyt je trošku voľnejší, ale to je asi tak všetko, povedal by som, že je to len chybička krásy. ináč je to 100% pištoľ, ktorá sa peckovo nosí a bomba sa s nej strieľa. Odporúčam ti ju.
- Yuri the GUN NUT
- prispievateľ
- Yuri the GUN NUT
- prispievateľ
Zdravím všetkých HK positive, konečne som už aj ja medzi vami!
V pondelok som sa stal šťastným majiteľom HK P30L - nakoniec som sa rozhodol pre dlhšiu variantu, keďže som sa do nej na prvý pohľad zamiloval - hoci nevylučujem, že si niekedy nekúpim aj klasickú HK P30
Len toľko som vám chcel oznámiť. It's good to have an HK
V pondelok som sa stal šťastným majiteľom HK P30L - nakoniec som sa rozhodol pre dlhšiu variantu, keďže som sa do nej na prvý pohľad zamiloval - hoci nevylučujem, že si niekedy nekúpim aj klasickú HK P30
Len toľko som vám chcel oznámiť. It's good to have an HK
- Yuri the GUN NUT
- prispievateľ
No práve som si uvedomil, že HK P30L je naozaj pre mňa na nosenie priveľká aj keď ako všetky ostatné vlastnosti lepšie ani nemôže mať podľa mňa. Takže naozaj začínam rozmýšľať nad nejakým kompaktom na "letné mesiace". Keď tak rozmýšľam, zisťujem, že kupovať si HK P30 so štandardnou dĺžkou hlavne, by bola asi momentálne blbosť, lebo ten 1 cm na hlavni z nej rozhodne nespraví najmenšiu pištoľ na skryté nosenie. Takže sa rozhodujem či kúpiť revolver alebo ďalšiu pištoľ - mám dvoch hlavných kandidátov (možno ma niekto teraz zavrhne, ale dúfam, že ma pochopíte) - Glock 19 (9x19mm) a Smith & Wesson 60 Pro (.357 magnum). Hoci je Smith & Wesson asi tak o 300 € drahší veľmi ma láka, lebo je to oproti Glocku naozaj PEKNÁ zbraň. Čo by ste si vybrali vy z týchto dvoch možností? Poradíte mi opäť ako ste mi poradili pri kúpe mojej prvej zbrane? - zatiaľ ste poradili veľmi dobre