WEBFORUM Cup
Hedo konecne si tu bez toho aby som ta musel zastupovat
noacoak-mam na plane aj knizne vydanie,spomeniem ako pred cca 4rokmi zacal ku nam chodit jeden maly ustrachany chlapec s glockom
Jaj igoca ma Norinco-teraz Majko cum ako slape cina nie STI :lol:HEDO-chces povedat co som pisalnieje pravda si u nas v klube od vzniku,dalej ked sme robili akciu pre veteranov tak si vyhral
Tak sa chyt ja ti pomozem a zorganizujeme dalsiu 
-
inspiring_tereshkova
BALISTIK - čo sa týka organizovania pretekov máš pravdu. werty si to tiež vyskúšal. Nie je to med lízať, lebo ak niečo zorganizuješ, venuješ tomu veľa času, energie, svoje peniaze a príde deň D, potom zistíš, kto má len kopu rečí že ti pomôže a nakoniec to musíš urobiť sám.
Každý organizátor preteku sa drží nejakých pravidiel, ktoré zároveň musí rešpektovať i strelec. Pred samotným pretekom organizátor napíše propozície, v ktorých je všetko potrebné pre strelca uvedené. Pokiaľ sú propozície v poriadku (a strelec s nimi súhlasí), nemôže sa stať, že by nastal problém. Tieto pravidlá (a nemyslím len na IPSC) majú svoj význam a zmysel a hlavne to, že je zaručené, že všetci sú si rovnoprávni (majú rovnaké podmienky ku strelbe, rovnaké hodnotenie...) a zároveň nemôže prísť k tomu, aby strelec špekuloval, či jeho zásah je za 5 bodov alebo za 3.
Týmto chcem len doporučiť, aby ste si všetky pravidlá pretekov, na ktoré chodíte prečítali a porozumeli im a tak sa vyhli zbytočným problémom.
Každý organizátor preteku sa drží nejakých pravidiel, ktoré zároveň musí rešpektovať i strelec. Pred samotným pretekom organizátor napíše propozície, v ktorých je všetko potrebné pre strelca uvedené. Pokiaľ sú propozície v poriadku (a strelec s nimi súhlasí), nemôže sa stať, že by nastal problém. Tieto pravidlá (a nemyslím len na IPSC) majú svoj význam a zmysel a hlavne to, že je zaručené, že všetci sú si rovnoprávni (majú rovnaké podmienky ku strelbe, rovnaké hodnotenie...) a zároveň nemôže prísť k tomu, aby strelec špekuloval, či jeho zásah je za 5 bodov alebo za 3.
Týmto chcem len doporučiť, aby ste si všetky pravidlá pretekov, na ktoré chodíte prečítali a porozumeli im a tak sa vyhli zbytočným problémom.
- In - FinitY
- prispievateľ
- Dátum registrácie: 17 years 4 months
- Kontaktovať používateľa:
-
inspiring_tereshkova
...ešte chcem doplniť, že pravidlá IPSC nikde nehovoria o rozdelení na registrovaní a neregistrovaní (myslím tým v SAPSe). Toto vzniklo len za účelom, aby sa aj neregistrovaní v SAPSe mohli porovnať s ostatnými...a znova zopakujem to, že v PREMATCH si môže streliť aj neregistrovaní, aj keď to je Level IV...ale je to na organizátorovi ale takýto strelec nebude zaradený (oficiálne) do výsledkovej listiny.
- Igoca
- častý prispievateľ
- Dátum registrácie: 18 years 3 months
BALISTIK napísal:Takze uz som spat-predmenstruacny syndrom nemam,ale k veci este tolko.bbpd co napisal mal uplnu pravdu,niektore veci sa myslia ako podj...b a niektory ich beru vazne.Vsetko ostatne bolo vysvetlene,WFC zostava zachovany,nic sa nemeni,ani som nic ja osobne menit nechcel.Iba si chcem povedat co si myslim.Teraz k tomu panovi co rad pise farebnym pismom.igoca-SAPS-robi level 1,alebo viac menej kluby tomu nakloneneDoteraz som poriadal aj s partou akcie u nas,dalej som chodil do MT gun klub hodne rokov,ked este niektory s vam nemali ani ZP.Takze mne nejaka organizacia nechyba,dalej je tu v SR situacka,lacna,podla pravidiel IPSC na urovni SAPS.tO ZE KAZDY NEMA MOZNOST SI IST BUCHNUT NA STRELNICU,ALEBO DO VLASTNEHO KLUBU,je dotycnych problem.Na slovensku je vela klubov co radi uvitaju novych clenov,len sa treba kopnut a ist.To ze ma niekto strelnicu a klub to neni na zavidenie.Ten kto presiel pataliamy ten vie co to je,schvalovanie,posudky,zmluvy,najmy a hlavne ked je 50ludi plnych reči a nikto nič preto neurobi.Ako som dostal klub od byvaleho predsedu tak nas bolo 22,teraz vyse 50strelcov,ktorych som skoro vsetkych dotiahol ja.Uz 8 rokov sa snazim aby som zvyditelnil strelectvo u nas v regione,snazim sa pomoct ludom co maju zaujem a pod.Potom ma uraza ked niekto napise kazdy nema moznost-ma ju len treba niečo robit aj pre ludi,treba sa obetovat a mate klub strelnicu a podobne veci.Trocha som sa rozpisal mimo temy ze
ako obvikle,ale nevrtam do nikoho iba sa snazim obhajit utok ako niekto niečo robi na level 1.Robit sutaze v levele 1 je makacka ,zodpovednost,ale pritiahnut ludi vobec strielat,vysvetlit im ze my strelci niesme zabijaci to je umenie :?PS-musel som pisat lebo po telefone by som sa nedostal k slovu
NECHÁPEM
Mne si povedal o čo sa jedná. Ale, väčšina na fóre to nevie
1.nefer chovanie niektorych strelcov na sutaziach!2.diskriminacia neregistrovanych3.vecne zakazovanie alebo napominanie o nepisani negativnych skusenosti,sme verejne forum! K akciam level 1 nemam nic len ich vitam,len ze akcie level 1 robia kluby a nadsenci.K veci chcete povedat ze male kluby ako nas nerobia nic na prilakanie novych strelcov?na nasich klubovkach odrastol aj noacoak,popieral by ak by povedal ze to ak neni.Dalej sig ked zacinal koncil na chvoste a kde je?len to ze len sapsom zivy clovek strelec nemi.Ak mate navrhy,alebo navrh igoca!zorganizuj nieco ako sutaz rad pridem!dalej uz nemam co povedat!
-
inspiring_tereshkova
...ja to vybavím rýchlo a jednoducho
:
K bodu 1: obráť sa na toho komu to patrí - možno sa spamätá
K bodu 2: každý pretek má pravidlá a podľa toho ide - ale to som už písal
K bodu 3: nikomu nič nezakazujem ani neprikazujem - tiež som vyjadril len svoj názor - je to fórum
...budme v pohode a s úsmevom na tvári...veď to máme aj v Pravidlách WFC...

K bodu 1: obráť sa na toho komu to patrí - možno sa spamätá
K bodu 2: každý pretek má pravidlá a podľa toho ide - ale to som už písal
K bodu 3: nikomu nič nezakazujem ani neprikazujem - tiež som vyjadril len svoj názor - je to fórum
...budme v pohode a s úsmevom na tvári...veď to máme aj v Pravidlách WFC...
-
inspiring_hamilton
Môžem len tak máličko, tichúčko.... opýtať sa niečo?
Neviem či som pochopila úplne správne, takže preto. Ako sa stane niekto členom SAPS?
Pevne dúfam, že som to nepochopila a naozaj to nie je len registráciou a zaplatením a organizovaním sa......
. Dúfam, že sa robia náročné testy a nejaké tie praktické skúšky. Berte to úplne ako normálnu otázku, som úplný laik, začiatočník a ešte aj ženská... nadávať mi prosím nenadávajte.....
Ja tu vnímam nejaké tie :tento lepší a tento menej lepší a týto na to majú a týto nie....... apod ďakujem veľmi pekne za trpezlivosť - dúfam, že ma tu za moje otázky nevylúčite
a nebudem persona non grata
Ako som napísala už jednému spolučlenovi tu na WFC v ss- odpoveď na jeho správu...... ja som športovala profesionálne , poznám čo je to presadiť sa, byť vybratá a aj si to obhájiť zotrvanie v družstve- a ak sa chce niekto radiť k tým naj, nestačí doniesť si len tenisky a športové oblečenie poprípade nejaké šport. náčinie.... stojí to veľa driny.......
Neviem či som pochopila úplne správne, takže preto. Ako sa stane niekto členom SAPS?
Pevne dúfam, že som to nepochopila a naozaj to nie je len registráciou a zaplatením a organizovaním sa......
Ja tu vnímam nejaké tie :tento lepší a tento menej lepší a týto na to majú a týto nie....... apod ďakujem veľmi pekne za trpezlivosť - dúfam, že ma tu za moje otázky nevylúčite
Ako som napísala už jednému spolučlenovi tu na WFC v ss- odpoveď na jeho správu...... ja som športovala profesionálne , poznám čo je to presadiť sa, byť vybratá a aj si to obhájiť zotrvanie v družstve- a ak sa chce niekto radiť k tým naj, nestačí doniesť si len tenisky a športové oblečenie poprípade nejaké šport. náčinie.... stojí to veľa driny.......
- In - FinitY
- prispievateľ
- Dátum registrácie: 17 years 4 months
To Bionda.
Stanovy SAPS hovoria. Členstvo v SAPS je dobrovolné. V SAPS sú registrované kluby (musia to byť Občianské združenia s vlasným IČO - prečo to neviem ani ja). Ty ako jednotlivec musíš byť členom niektorého z klubov (zoznam je na www.saps.sk), alebo založíťe viacerý (min traja) vlasné OZ. Juniori a lady členské da SAPS neplatia (sú oslobodený). Takysto na veľa súťažiach je pre juniorov a lady štartovné zadarmo, prípadne znížené o 50%.
Žiadne testy sa nerobia, testy sa robia len pri skúškach rozhodcov. Strelci by mali najskôr prejsť pretekmi level I, ktoré nie sú tak náročné na bezpečnosť (v tom duchu by sa mali aj súťaže level I stavať), a naučiť sa bezpečné zaobchádzanie so zbrňou.
Stanovy SAPS hovoria. Členstvo v SAPS je dobrovolné. V SAPS sú registrované kluby (musia to byť Občianské združenia s vlasným IČO - prečo to neviem ani ja). Ty ako jednotlivec musíš byť členom niektorého z klubov (zoznam je na www.saps.sk), alebo založíťe viacerý (min traja) vlasné OZ. Juniori a lady členské da SAPS neplatia (sú oslobodený). Takysto na veľa súťažiach je pre juniorov a lady štartovné zadarmo, prípadne znížené o 50%.
Žiadne testy sa nerobia, testy sa robia len pri skúškach rozhodcov. Strelci by mali najskôr prejsť pretekmi level I, ktoré nie sú tak náročné na bezpečnosť (v tom duchu by sa mali aj súťaže level I stavať), a naučiť sa bezpečné zaobchádzanie so zbrňou.
-
inspiring_tereshkova
Ďakujem BALISTIK. Vždy hľadám férové riešenie a viem, že všetci čo sme tu chceme strielať a aj budeme. A žiadne žabo-myšacie vojny nás nerozhádžu.
In - FinitY - Občianske združenia a IČO je kvôli účtovníctvu ale najmä je to dané Zákonom o združovaní občanov č.83/1990 Z.z. Z toho dôvodu je v Pravidlách WFC bod 1 napísaný tak, ako je.
In - FinitY - Občianske združenia a IČO je kvôli účtovníctvu ale najmä je to dané Zákonom o združovaní občanov č.83/1990 Z.z. Z toho dôvodu je v Pravidlách WFC bod 1 napísaný tak, ako je.
-
inspiring_tereshkova
-
inspiring_ptolemy
To BALISTIC: na margo tvojho príspevku ,to že vedieš klub a to že ako klub ste otvorený stále novým členom je len tvoje veľké plus . (keby takých ľudí a klubov bolo viac ) Viem že si fajn chlap a že sa nemalou mierou snažíš o rozvoj streleckého športu u vás doma a že robíš aj akcie pre nás cezpoľných. Je fajn že si ochotný venovať kopu svojho času ľuďom ktorí sa chcú venovať streleckému športu, a je to vidieť aj tu na fore s tvojich príspevkov. Pevne dúfam že sa s teba nestane namyslený a arogantný preceda (hajzel) s ktorími som prišiel do styku ja , a naďalej budeš ústretový novým členom a spravíš neakú tú súťaž aj pre nás z WFC.
PS: Verím že si nechcel mútiť vodu ale občas streliš skôr ak pípne timer. Ono občas tie satirické poznámky nepadnú na úrodnú pôdu a už je oheň na fóre.
A na IGOCU sa nehnevaj keď ma občas cituje lebo tie príspevky sa čítali hrozne.

PS: Verím že si nechcel mútiť vodu ale občas streliš skôr ak pípne timer. Ono občas tie satirické poznámky nepadnú na úrodnú pôdu a už je oheň na fóre.
A na IGOCU sa nehnevaj keď ma občas cituje lebo tie príspevky sa čítali hrozne.
BENO-dakujem za kladne hodnotenie,svoje sme si povedali len o to mi islo povedat si co je vo veci nie pst bud ticho,to nieje moj styl.Igoca je pohode my sme vecny vrtaci
Wfc bude slapat dalej nic sa nedeje a ani sa nic neudialo okrem povedania nazoru.Ak by si mal problem s klubom tak kludne ta vezneme mame ludi od Oravy po Blavu-fakt