www.mekuria.net
-
inspiring_jemison
-
eloquent_haibt
-
friendly_blackburn
V stredu som tam bol osobne - výber je slušný, niektoré ceny šialené (väčšina)
, diabolky JSB za velmi slušné ceny (nakúpil som)
. Čo sa týka reklamácie známi má problém s Waltherom Dominátorom a majitel mu prislúbil vrátenie peňazí. Dám vedieť ako to dopadlo. Caco. Sakra niekto mi tu potiahol prezývku 
-
friendly_blackburn
-
inspiring_bell
-
inspiring_jemison
pocul si o tom ako nejaky 2 chalani kupili asi5 krabiciek JSB a ked ich otvorili boli rozmlatene? tak zavolali do firmy JSB a vysvetlili svoj problem a oni povedali ze maju poslat foto. tak poslali a povedali im aby tie diabolky im poslali spat a oni im poslu nahradu a poslali im 8 krabiciek a este 2 tricka s logom JSB 
-
friendly_cray
ja som si kupil kratku vzduchovku Lider W-38, dosla mi po 2. dnoch ale bola to sunka pretoze po 4. vystrele sa zasekla a uz sa neda zlomit. Napisal som im mail tak odpisali pekne ze im to mam poslat ale neviem ci nieco vybavim pretoze ked je to nejaka cinska hracka tak potom nic z toho...aj ked poslu novu zas sa po chvili pokazi...
-
inspiring_bell
ako hovoris cinska hracka doslova "jednorazova" a podla mna aj keby si im to tam poslal pride ti taka ista sunka...ale ked myslis posielaj ale ja by som si ak je moznost priplatil a kupil nejaku inu kratku zalamovacku len aby to nebol Lider!!!!!!!! a je tam aj beretta elite 2 a to je sice na CO2 ale je to pekne hracka akurat ze do nej len broky idu
-
inspiring_jemison
-
inspiring_darwin