WEBFORUM Cup
-
inspiring_wu
a je to tu, mám po prvom tréningu so Shadowom...
teda poviem vám, nejak to nenaplnilo moje očakávania, mieridlá majú slabé svetlo, spúšť ako tak, dve zádržky počas jedného cvičenia, presnosť nic-moc... jááááj moment, to píšem o noacoakovom Norinku
takže ku tomu Shadowu, spúšť má skutočne trošku horšiu ako edge (niet divu, je to SA/DA) ale na svoje pomery neskutočne fajn, mieridlá sú čitateľnejšie, úchop super, chovanie zbrane po výstrele balada, alfy padali jedna radosť, zádržky zhodou okolností tri, ale to boli neskontrolované náboje (vyduté pri krčku - evidentne z K100!!! a jedna nedolisovaná zápalka) inak sme z nej vyskúšali 4 druhy Lugerov a padalo to tam jedna báseň. po maličkej úprave mi sadla do Fobusu, čo mám na G17, takže v Komárne bude mať súťažnú premiéru
mimochodom, ďakujem vám všetkým vopred za gratulácie a prajné príspevky
P.S: noacoak s nou skutočne strelil lepšie ako s EDGE. a to o poznanie
teda poviem vám, nejak to nenaplnilo moje očakávania, mieridlá majú slabé svetlo, spúšť ako tak, dve zádržky počas jedného cvičenia, presnosť nic-moc... jááááj moment, to píšem o noacoakovom Norinku
takže ku tomu Shadowu, spúšť má skutočne trošku horšiu ako edge (niet divu, je to SA/DA) ale na svoje pomery neskutočne fajn, mieridlá sú čitateľnejšie, úchop super, chovanie zbrane po výstrele balada, alfy padali jedna radosť, zádržky zhodou okolností tri, ale to boli neskontrolované náboje (vyduté pri krčku - evidentne z K100!!! a jedna nedolisovaná zápalka) inak sme z nej vyskúšali 4 druhy Lugerov a padalo to tam jedna báseň. po maličkej úprave mi sadla do Fobusu, čo mám na G17, takže v Komárne bude mať súťažnú premiéru
P.S: noacoak s nou skutočne strelil lepšie ako s EDGE. a to o poznanie
-
inspiring_tereshkova
-
inspiring_wu
-
inspiring_lederberg
Ako uz bolo spomenute boli sme dnes potrenovat a otestovat...
a vsetko uz bolo povedane ( vsak bbpd
) takze ja uz nemam velmi co
Striela to lepsie ako to vyzera
Mieridla su citatelnejsie to musim uznat ale kazdemu vyhovuje nieco ine... mne sedeli...
bbpd... kedze viem ze mas slabsiu pamat napisem to za teba
jeden naboj v spcku 2x zavada tak som ho dal pozut norincu-bez problemov
na prvu 
a vsetko uz bolo povedane ( vsak bbpd
Mieridla su citatelnejsie to musim uznat ale kazdemu vyhovuje nieco ine... mne sedeli...
bbpd... kedze viem ze mas slabsiu pamat napisem to za teba
jeden naboj v spcku 2x zavada tak som ho dal pozut norincu-bez problemov
-
magical_nash
-
magical_nash