Puškár v okolí Prešova

Používateľov profilový obrázok
Venet
prispievateľ
Registered for: 19 years 3 months

Puškár v okolí Prešova

Príspevok od používateľa Venet »

Potreboval by som pomôcť. Poznáte nejakého puškára v okolí Prešova?
Takého ktorému by ste Vy zverili svoju zbraň. Je dosť možné že budem potrebovať skrátiť hlaveň na malorážke. :( :( :(
arminius
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 2 months

Príspevok od používateľa arminius »

Ja síce nepoznám osobne , ale v Prešove je priamo jeden z nich .
Skús ...
PROJEKTIL spol.s.r.o - Norko ladislav
mesto: B.Nemcovej 23, 080 05 Prešov
telefón: 0905 905 527, 0905 579 301
email: projektil.spol@zoznam.sk
veľkoa maloobchod so zbraňami,strelivom a poľovnickými potrebami. vývoj, výroba, úprava a znehodnocovanie zbrani, preprava zbraní a streliva
http://www.google.com/search?hl=sk&clie ... %C5%A5&lr=
Panzer
Administrátor
Registered for: 18 years 10 months

Príspevok od používateľa Panzer »

Laca Norka poznám osobne cca desať rokov a môžem potvrdiť, že je to "pán puškár". Robil mi zatiaľ všetky moje zbrane a maximálna spokojnosť!

Presná webová adresa je http://projektil.szm.sk/ .
Venet
prispievateľ

Dakujem.
inspiring_wescoff

Príspevok od používateľa inspiring_wescoff »

no v prvom rade ide o to o aku zbran sa jedna Malorazka lovecka alebo sportova preco chces skracovat hlaven ??

Norkovi by som nezveril ani nasadu od lopaty
Panzer
Administrátor

to jozo456

Dosť silné slová bez podloženia konkrétnou skúsenosťou!

Vide som, držal som a strieľal som z množstva zbraní, ktoré Laco Norko robil a môžem po tých rokoch, ktoré ho poznám zodpovedne povedať, že je to človek, ktorý sa v zbraniach vyzná ako málokto a dokáže z črepu urobiť kvér. Skrátka - "pán puškár".
Venet
prispievateľ

Panzer trosku Ta poopravim. Je asi odbornik, ale ked sa s niecim v minulosti nestretol, tak neveri ze by sa to mohlo stat. Konkretne: kupil som malorajdu, a bohuzial som si nevsimol ze v druhej tretine smerom k hlavni ma hlaven vydutu. Preto som sa pytal. Ked som to k nemu priniesol tak povedal ze neexistuje, malorazka nemoze mat vydutu hlaven, ze on sa s niecim takym nestretol, ze to tam mam len nanos olova. A bol som znova na pochybach, ci to vobec je vyduta hlaven, zaniesol som to druhemu - (pri nitre) ten povedal ze to je jednoznacne vyduta hlaven a ukazal mi aj vypukly kruzok okolo hlavne v mieste vydutia a ze vo vnutry je jednoznacne vyduty prstenec. Teraz to ale uz neriesim, idem ju vratit povodnemu majitelovi.
Panzer
Administrátor

Venet

OK. To beriem, pretože konkrétne poukážeš na to, v čom pochybil.

Čo ale nemám rád sú keci typu - tomu by som nezveril ani násadu... Buď mám konkrétnu skúsenosť a aspoň ju naznačím, aby to ostatní mohli posúdiť, alebo niečo hovoril kamarátovho svokra kolegov bratranec a vtedy som radšej ticho.
inspiring_wescoff

Príspevok od používateľa inspiring_wescoff »

takze ja som pre zmen uvidel par jeho montazi kao zakladni tak aj kruzkou co ako vyrobil a nepotrebujem viac na lovecku gulovnicu to nepochybne staci ale to je tak vsetko , panou puskoarou som uz videl a toto rozhodne nemozem povedat o norkovi zrejme to tvrdis preto lebo poznas len jeho ...
Panzer
Administrátor

Máš pradvu v tom, že iného puškára nepoznám. Videl som však prácu iných puškárov, ktorých prácu Laco Norko naprával.
Venet
prispievateľ

Ono, podla mna, aj u puskarov je to tak ako vsade. Niekto vie spravit montaz tak ze ostatny cumie, iny Ti doladi spust tak ze ostatny ticho zavidia. Kazdy sa moze specializovat na nieco ine. Ale frajer je vtedy, ked povie: toto mi moc nejde, chod stym za XY ten to vie lepsie. Alebo to zobere, a sam ide za druhym. Na druhej strane, myslim ze puskarov na Slovensku je jak safranu.
Ozaj ked tu uz preberame puskarov, skuste sem hodit vs. puskarov kt. poznate. Schvalne kolko ich na Slovensku je. Alebo mozme na to vytvorit nove vlakno.
Panzer
Administrátor

Vytvorím na puškárov nové vlákno.
Napísať odpoveď

Návrat na "Dolaďovanie, nastreľovanie zbraní a úpravy"