Ako som ziskal ZP sk. A
C08R4: mas teda prehlad ohladne trestnej cinnosti a organizovaneho zlocinu
Je este nejaka organizovana skupina pachajuca trestnu cinnost v Bratislave? co myslis ?
Ked budem mat sukromnu bezpecnostnu spolocnost, tak ma hned priradis k organizovanej skupine, ktora robi "zlobu" ?
takto to teda chapes ?
Je este nejaka organizovana skupina pachajuca trestnu cinnost v Bratislave? co myslis ?
Ked budem mat sukromnu bezpecnostnu spolocnost, tak ma hned priradis k organizovanej skupine, ktora robi "zlobu" ?
-
eager_cannon
vdaka za odpovede i navrhy, vyrozumel som to tak, ze ani svedcenie ak budem mat zapisane u seba nieje adekvatny dovod, ani moje (vcelku drahe) hobby - pravidelne nastroje hore-dole a ked raz za cas niekto ma u mna zaujem si spravit aparat, tak mam zodpovednost za slusnu ciastku penazi, plus na ulici su ludia, ktori mi nevedia odolat
, ci koli vlasom, ci koli BDUckam...
chcem len podotknut, ze zatial nieje zbrojak aktualna tema (az ked budu peniaze na vsetko) cize tak za rok asi, mozno skor, ale kazdopadne nechcem saskovat az o 5minut 12, chcem v tom vsetkom mat jasno a takouto formou si cibrit vedomosti a skusenosti.
ak to inak nepojde, asi budem nuteny teda zalozit zivnost trebars s tymi aparatmi a uvidim potom.
chcem len podotknut, ze zatial nieje zbrojak aktualna tema (az ked budu peniaze na vsetko) cize tak za rok asi, mozno skor, ale kazdopadne nechcem saskovat az o 5minut 12, chcem v tom vsetkom mat jasno a takouto formou si cibrit vedomosti a skusenosti.
ak to inak nepojde, asi budem nuteny teda zalozit zivnost trebars s tymi aparatmi a uvidim potom.
-
friendly_cannon
Ragnar: ak mas pocit, ze potrebujes zbran, necakaj s nou, az budu prachy. Daju sa zohnat dobre zbrane aj z druhej ruky za par supov. V stredu kupil svagor CZ 50 (kaliber 7,65 Br) za 50 €. Dlhodoby pacifista co zistil, ze svet je zly a je lepsie sa na to pripravit. Je lepsie mat aspon nieco za pasom, ked to potrebujes, ako setrit. Uz hrozba zbranou vie vyriesit vela problemov, ktore by sa inac bez bitky nezaobisli. Najprv nieco kup, ako nudzove riesenie a potom setri. Ja tiez nosim CZ50, ked treba. Planujem prejst na PM (pistolet makarova kaliber 9mm Makarov) ale stale su nejake prednejsie vydavky. A ani ta nie je draha - 9500 Sk. Je mala sikovna s dostatocne vykonnym strelivom na obranu.
-
eager_cannon
tiez som si toho vedomy, vybratu mam moju oblubenu p22 bo p99 je draha na mna bohuzial (ale tak ktovie),cize to bude dokopy treba takych 13 a pol cca, to musi este pockat, zatial mam so sebou plynovku, no raz nemala ucinok a prisiel na rad boxer. no radsej by som sa problemom samozrejme vyhybal, len nie vzdy sa to da, okrem teleskopu zatial nosim vsetko co sa legalne na obranu nosit moze, ale tak predsa no...
-
inspiring_margulis
Plynovku by som nikdy nevyťahoval voči osobám. Ten druhý vytiahne ostrú, až už stojíš pred Svätým Petrom. Kaser môže byť účinnejší.....
- dobrá rada nad zlato.
Voči zvieratám odporúčam.
Ak si v ohrození, tak zabazpeč si pre seba potrebné dokumenty a šup na políciu, 30 dní, skúška a máš zbroják.
Až potom stačí začať sporiť na vhodnú zbraň.
- dobrá rada nad zlato.
Voči zvieratám odporúčam.
Ak si v ohrození, tak zabazpeč si pre seba potrebné dokumenty a šup na políciu, 30 dní, skúška a máš zbroják.
Až potom stačí začať sporiť na vhodnú zbraň.
-
eager_cannon
-
eager_cannon