II. kolo WFC-Rachotu Predajná 5.9.09

friendly_jemison

Príspevok od používateľa friendly_jemison »

Nóó tie parkúry vyzerajú super , to bude kopec zábavy , už sa nesmierne teším :D
Používateľov profilový obrázok
BALISTIK
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 3 months

Príspevok od používateľa BALISTIK »

Marek urobim co mozem :roll: ,ved v septembry je aj MT gun,nemam sancu :cry: ale aspon Predajnu a Tekov chcem absolvovat :roll:
inspiring_lederberg

Príspevok od používateľa inspiring_lederberg »

Obrázok

Dve nabojnice v lufte tretia mozno :lol: v okienku...

Asi pridame par no shootov do Predajnej co ty na to Rastik :?: :P
BALISTIK
moderátor

Non shoty nie :roll: ale nebojte ak mi to vijde,tak uvidite rachot.Hlavne fote na tom dlhom,tam sa rozbehnem-mozno :roll:
BALISTIK
moderátor

Chlapi a holky :lol: kto sa hlasi do Predajnej na akciu,dajte vediet aby sa chalani vedeli zariadit :wink: a aby sme vedeli na koho sa mame pripravit :twisted:
inspiring_wu

Príspevok od používateľa inspiring_wu »

už mám niektorých strelcov potvrdených, dokonca aj mimo WFC, čo ma teší, lebo takéto súťaže sú aj o tom pritiahnuť do nášho kolotoča nové tváre. Po dohode so správcom strelnice mám priamo na strelnici k dispozícii cca 10 miest na spanie, len je treba doniesť si nejaký spacák a tak. takže kto bude mať záujem o ubytovanie, tak mi to prosím pripíšte ku mailu prípadne PM.
BALISTIK
moderátor

chlapi len drevo do hory nenoste :lol: :twisted:
inspiring_wu

Príspevok od používateľa inspiring_wu »

milí priatelia, cez víkend sme sa s Jarom Kuracinom dohodli, že počas preteku v Predajnej tam bude mať svoju prezentáciu, takže je pravdepodobné, že tam donesie aj ukážky svojich noviniek. budete mať teda možnosť konzultovať svoje otázky priamo s ním na našom preteku.
BALISTIK
moderátor

bbpd-alebo BB-puding je lepsie :lol: uz si povyvaral to kladivo co mas :lol: lebo ked bude Kuro predvadzat masinky mal by si sa po nejakej aj obzret :lol: alebo ti ta CZ ti uz poslala servismena :twisted: Nehneval ja musel som uz ma nebavi klikat a furt nic,ozaj mam smutnu spravu nebude u nas tri dni v obci od zajtra elektrika kvoli obchvatu obce,len skoro rano alebo az pobede :evil: taky abstak bez fora :(
SIG1
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 11 months

Príspevok od používateľa SIG1 »

A čo už CZ zožrala hrdza :?: :?: :?:
BALISTIK
moderátor

Mal ist do Phantoma ten je aspon cast s plastu :twisted: ale mu nedame pokoj cooooo :!: darmo na odrovnanie supera pouzivat osvedcene triky :twisted: ved aj mna furt spehovali s baletakom po Sielnici,tajne spiclovali cas,pchali zaobnik do kaceny :cry: Ozaj Baletka je kde :?: Puding mal ostat pri glocku ten aspon ide co ten shadow za chvilu hlaven v prdeli,alebo v oprave :twisted:
SIG1
častý prispievateľ

Žiadny problém CZ predáva kufrík s 60 dielmi najčastejšie poruchovými v Martine ich majú dosť.. Ale nie je mi jasné či sa CZ skladá s 62 alebo 64 súčiastok???
BALISTIK
moderátor

Ved puskari vedia kolko ich ma :roll: ale najlepsie ked ti nieco ostane aj tak to striela :twisted: Aj Cyro ma ku tactikalu tri capy zachyty zaveru, :lol:
SIG1
častý prispievateľ

A to ho predajca ešte o pár dielov obtiahol :lol: :lol: :lol:
BALISTIK
moderátor

Asi doma dava tu chybnu suciastku :lol: ked je ticho :twisted: