Strelba na velke vzdialenosti

Používateľov profilový obrázok
AKI
expert
Registered for: 22 years 8 months

Príspevok od používateľa AKI »

Z hobby si nebudem robit job. A za lezanie na streche sa az tak dobre neplati, ak teda nestojis na tej temnej strane. :wink:

:idea: To tenorista tu machroval, ze treba vela strielat. Ja som skromny ako Lenin mne staci aj susit. 8) Za jeden den na strelnici 20-30 ran a mam dost fyzicky myslim. Vyhodnotit, vycistit gun...
Turbiak:
''kolko toho vystrielas? myslim ze sa da s tym zit .. zas kazdy podla platu to hej .. ako nic v zlom voci tebe , ale robis v cine
a asi nie za 400-500 eur ze ?''
len 500 Eur? a z coho by som platil sofera, chyznu a zahradnika :D

Moje posledna bilancia za dva tyzdne 150 .308W, 2500 Lugerov, a asi 1000 .22LR ak to zoberies len 2xrocne tak je to unosne.
Pena
častý prispievateľ
Registered for: 17 years 1 month

Príspevok od používateľa Pena »

A práve kvôli cene streliva som sa rozhodol kúpiť si pre účely zábavy pušku v kalibry 7,62 x 54R. Náboje po cca 30 - 60 centov sú pre účely zábavy cenovo prijateľné. A chodiť kontrolovať a vymieňať terče na 300m úplne stačí ... :twisted:
PS: Keby mal dakto záujem, tak mám vo vyššie spomínanej ráži na predaj "zopár" nábojov, všetko civilné a za dobrú cenu. :idea:
TURBIAK
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 3 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TURBIAK »

xx
Naposledy upravil/-a TURBIAK v 04 Nov 2010, 20:27, upravené celkom 1 krát.
inspiring_liskov

Príspevok od používateľa inspiring_liskov »

a prave kvoli cene streliva si idem kupil malorazku :):) aj mi bude stacit mensia strelnica :lol:
TURBIAK
častý prispievateľ
Kontaktovať používateľa:

xx
Naposledy upravil/-a TURBIAK v 04 Nov 2010, 20:30, upravené celkom 1 krát.
tenorista
prispievateľ
Registered for: 17 years 4 months

Príspevok od používateľa tenorista »

ja rozmýšlam že by som si kúpil airsoftovú pušku a bude mi stačiť aj moja terasa.Nie je to super? Trocha od veci že sa tu bavíte o malorážkach a menčích strelniciach keď to je tuším streľba na dlhé vzdialenosti
Gunslinger
moderátor
Registered for: 17 years 11 months

Príspevok od používateľa Gunslinger »

tango: Co presne by ta zaujimalo ? (inak, stvrtok, piatok, a v sobotu bude koncentracia A.I.ciek na stvorcovy kilometer v okoli Senice dost vysoka, heh :wink: :twisted: :lol:

Gunslinger
tenorista
prispievateľ
Registered for: 17 years 4 months

Príspevok od používateľa tenorista »

a kto tam bude s AI-čkom???vlastne áno mali by tam byť chalani zo žiliny
Gunslinger
moderátor

tenorista: Anglani ich tiez donesu (ti londynski policajni odstrelovaci donesu A.I.cka 308my), skoda ze nedojde Nigel s Ewanom (ti mali tusim A.I. .338my, nie?)

tango: Turbiak ma AIckove pazbenie v kombinaci s Rem700kou, mne osobne A.I. nesedi ergonomicky (mam dlhe ruky a prsty, a spust je tam proste prilis blizko). Na SK ich par je, ale ich majitelia sem asi nechodia. Na rozdiel od Uniqy a x dalsich zbrani je A.I. system ozaj spolahlivy a overeny rokmi a tvrdymi podmienkami. Dokonca ani cenovo nie je zasa az tak nejak horibilne drahy, hlavne ak clovek pozrie konkurenciu, a pri sucasnom kurze libry su tie ceny dokonca este lepsie

Co sa tyka PR, rozoberame to tu v inom vlakne, ten moj budem mat asi az koncom oktobra, takze potom budem moct povedat skusenost z prvej ruky, ale podla vsetkeho je od S&B a Zeissu vo viacerych detailoch lepsi (teda aspon pre mna podstatnych detailoch), a len cas ukaze ci prejde aj skusku casu (vsetky ostatne presiel na vybornu). Inak, Horus by bolo trochu podradne porovnavat s PR, ta horusovska optika je o dve triedy nizsie, a v ostatnom zaostava tiez.

Gunslinger
TURBIAK
častý prispievateľ
Kontaktovať používateľa:

xx
Naposledy upravil/-a TURBIAK v 04 Nov 2010, 20:31, upravené celkom 1 krát.
Gunslinger
moderátor

tango: Mhm, toto je celkom dobre urobene, aj ked na ozaj dlhe prsty to je stale malo, a ten otvor na palec sa neda o moc viac zmensit lebo potom to uz tlaci. To je tvoje A.I.cko alebo ?

Ja osobne ak by som chcel ist do klasiky (rozumej: nie semi ;-) tak by to asi bolo to nove MSRko v 308/300WM/338, ktore sa da poupravovat presne na mieru, vid:
http://www.remingtonmilitary.com/msr.htm

Obrázok
Obrázok
Obrázok

Ale zatial zostanem verny semi-cku (a pockam az to MSR-ko zozenie/donesie/otestuje Mark77 ;-)

Na PR cakam uz 6ty mesiac, mal byt zaciatkom juna ale nejak sa to natahuje (Premier dlho posuval terminy, aj ked uz tusim prve varky niektorym predajcom dodal). Objednany mam 5-25x ktora sa zatial robi len s DT, ale ST by bol tak ci tak na mna az prilis jemny (prilis lahko sa da moc preklikat) a nevidim v nom ziadnu vyhodu, skor naopak - na DT mi jedna otocka vystaci az do kilometra, cize na ST by som vyuzil len cca dve tretiny a mal zbytocne a prehnane jemne klikanie.

Gunslinger
TURBIAK
častý prispievateľ
Kontaktovať používateľa:

xx
Naposledy upravil/-a TURBIAK v 04 Nov 2010, 20:31, upravené celkom 1 krát.
AKI
expert
Registered for: 22 years 8 months

Príspevok od používateľa AKI »

To MSR je kus
Gunslinger ma vkus...
Uz dlhsie sa zaoberam tym ako premenit fasadu mojho remiho na nieco take.
inspiring_wescoff

Príspevok od používateľa inspiring_wescoff »

vyzera to akcne ale ktoy bs to cistil ... :-) ja prilis niesom zastanca orejlovanych a ovesanych zbrani len to co je potrebne max. ...
TURBIAK
častý prispievateľ
Kontaktovať používateľa:

xx
Naposledy upravil/-a TURBIAK v 04 Nov 2010, 20:29, upravené celkom 1 krát.
Napísať odpoveď

Návrat na "Športové zbrane"