PS: Som rád, že glock34 má KONEČNE PORIADNY GUN, ktorý jeho Zuzka oslávila krásnym sexi prejavom
VIVAT WFC
Nemal som zo sebou desiatu, tak som sa snažil získať aspoň dákie živiny prijímaním fotosyntézyBALISTIK napísal:roman ja som sa dnes usulal aj s partou ked vas clen Hinderburg hodil pekny ksicht do slnka a vyhrieval sa![]()
Dikibbpd napísal: P.S: akosi tu ustala debata o baleťákovom Norincu. kto z vás si pamätá jeho poslednú závadu??? zdá sa, že už to chlapcovi bude šlapať, tak držím palce
Jááj, tak potom nič. Pomýlilo ma to, lebo v mailovej komunikácii našej prešporskej partie občas označia chalani moju choreografiu na stejdžoch tiež ako baletnúbbpd napísal:to Hindenburg: tá poznámka o Norincu nebola smerovaná na Teba, baleťákom sa na fóre označuje noacoak (kvôli spôsobu cúvania na stage) a jeho Norinco je vlastne STI EDGE![]()
moj gun takticky prebijal sam od seba kedykolvek sa mu zachcelo. samozrejme v tych nejnevhodnejsich okamihochglock34 napísal:...a to ste si všimli, že naši strelci začínajú i takticky prebíjať![]()
Konečne sa naučili, že prebiť sa dá i vtedy, keď nie je záver vzadua aj to je pokrok...super