Na Luníku IX prepadli Košičanku

správy o útoku alebo obrane so zbraňou
Používateľov profilový obrázok
Jack
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 5 months

Príspevok od používateľa Jack »

AKI, presne o tom hovorím. :-)
inspiring_shamir

Príspevok od používateľa inspiring_shamir »

darmo budeme ukazovat na ine krajiny, ten problem stejne ostane u nas
inspiring_lovelace

Príspevok od používateľa inspiring_lovelace »

viem že problém ostane u nás ale vyčlenenie územia nieje od veci ... viď film okrsok 13 :twisted:
R
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years

Príspevok od používateľa R »

13 :?:
luke
častý prispievateľ

Príspevok od používateľa luke »

district 9 http://www.imdb.com/title/tt1136608/ mimozemske ghetto
banlieu 13 http://www.imdb.com/title/tt0414852/ francuzske ghetto
assault on precinct 13 http://www.imdb.com/title/tt0398712/ 1976/2005

zrejme mal na mysli druhe menovane.
inspiring_shamir

stale mi unika spojenie z realitou lunika 9 a toho filmu.........
asi bude problem vtom ze ja take filmy nepozeram :idea:
luke
častý prispievateľ

Príspevok od používateľa luke »

ze v tom filme neprisposobivym vyhradili ghetto, ktore obohnali vysokym murom, drotom a straznymi stanoviskami a nechali ich, nech si tam nazivaju ako sa im paci. taka metafora lunika, inak ziadna dalsia spojitost.
Akira
prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 5 months

Príspevok od používateľa Akira »

obcania sa o svoju bezpecnost maju starat sami,ak to stat s jeho instituciami nezvlada a nechce zvladat.idealne by bolo zlegalizovanie drzby a nosenia plnoautomatickych zbrani pre civilistov (netrestanych a starsich 21 rokov) :wink:
inspiring_shamir

nie..... to by tu bola anarchia a divoky zapad, legalizovat plnoautomacke zbrane by bolo podla mna asi najhorsie riesenie, nesystematicke, kontraproduktivne.

Skor by som prijal kroky aby uniforma nadobudla respekt a dostojnost, plus bud zrusenie pravneho vyrazu rasovo motivovany cin ,alebo ked zachovat tak aspon jeho spravneho chapania tj nielen biely voci tmavemu je rasove ale aj opacne
gewehr
expert
Dátum registrácie: 21 years 4 months

Príspevok od používateľa gewehr »

Akira napísal:...a nosenia plnoautomatickych zbrani pre civilistov
to by nemalo absolutne ziadny zmysel, vacsina drzitlelov ma problem zvladat seriozne "obycajnu" pistol, nie sme vo vojnovej zone, aby sa clovek nedokazal ubranit semiauto zbranou
arminius
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 2 months

Príspevok od používateľa arminius »

Tony_Vicks napísal:nie..... to by tu bola anarchia a divoky zapad, legalizovat plnoautomacke zbrane by bolo podla mna asi najhorsie riesenie, nesystematicke, kontraproduktivne.

Skor by som prijal kroky aby uniforma nadobudla respekt a dostojnost, plus bud zrusenie pravneho vyrazu rasovo motivovany cin ,alebo ked zachovat tak aspon jeho spravneho chapania tj nielen biely voci tmavemu je rasove ale aj opacne
Policajti mali u nás rešpekt naposledy medzi obyvateľstvom za prvej republiky ....

Za socíku boli tým , čím boli , no aspoň trochu bol aký-taký rešpekt ...

Po 89 sa každý poliš bál vytiahnuť obušok a nieto ešte s ním pridrbať ... :roll:

Všetko záleží od právnej úpravy , povedal by som , že nie je potrebné hľadať najprv vinníka-poliša , keď urve , ale skôr opačne ...
Na druhej strane je potrebné , v skrátenom konaní , dobabrať policajtov , ktorí si zmyslia byť v jednej osobe aj prokurátorom a aj sudcom ...

Ozaj , k tomu L IX. ....kto tam nebol , nevidel - NEPOCHOPÍ ....smiešne šoty v TV sú o ničom ...
Akira
prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 5 months

Príspevok od používateľa Akira »

len by som si Ta dovolil trochu poopravit,za 1. republiky tiez nemali bohvieaky respekt.uz boli moc nakazenny humanizmom.respekt mali tak do roku 1914 madarski zandari a policia v mestach.
dedo raz spominal,ako cigani niekedy okolo roku 1910 kocovali cez nase vinohradnicke mesto a isli za nimi madarski zandari ked nahodou nejaky odbehol od hlavne skupiny tak dostal ranu ak by sa nahodou chceli vzpierat tak by ich dobodali s bajonetmi,alebo by ich postrielali.
inspiring_shamir

to Akira:
tak vtomto to asi trocha prehanas aj ked v kocke mas kdesi pravdu.
Inac trocha mam pocit ze tvojim nazorom na policiu resp. idealna policia je podla teba take Gestapo "zum beispiel"
aris
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 1 month

Príspevok od používateľa aris »

inspiring_galileo

Príspevok od používateľa inspiring_galileo »

Na takýto prípad už len tú špecku na gumové projektili a páckal by som hlava nehlava :evil:
Napísať odpoveď

Návrat na "Udalosti"