WEBFORUM Cup
-
inspiring_tereshkova
-
inspiring_hamilton
Ďakujem za pozvanie, ale už mi manželka zhabala hračky a kúpila pexeso
Ale vážne : Na súťaži asi toho veľa neukážem, nie som akosi súťaživý typ a ak mám objektívne zhodnotiť svoje strelecké kvality, tak taký šedý priemer. Už mi viacerí povedali, že by som mal viac trénovať a súťažiť, ale toto ma akosi neberie a tak strieľam v rámci voľného času ( čoho je veľmi málo ) a finančných možností ( čoho je ešte menej ).
Tak som sa potešil, že budem mať toľko zákazníkov. Už som dohodol spoluprácu s patológom, keby sa "náhodou" niečo nepodarilo a ešte aj zabezpečí "náhradné diely".
Takže kto sa hlási? Igoc máš samozrejme protekciu, teba beriem aj mimo poradia.

Ale vážne : Na súťaži asi toho veľa neukážem, nie som akosi súťaživý typ a ak mám objektívne zhodnotiť svoje strelecké kvality, tak taký šedý priemer. Už mi viacerí povedali, že by som mal viac trénovať a súťažiť, ale toto ma akosi neberie a tak strieľam v rámci voľného času ( čoho je veľmi málo ) a finančných možností ( čoho je ešte menej ).
Tak som sa potešil, že budem mať toľko zákazníkov. Už som dohodol spoluprácu s patológom, keby sa "náhodou" niečo nepodarilo a ešte aj zabezpečí "náhradné diely".
Takže kto sa hlási? Igoc máš samozrejme protekciu, teba beriem aj mimo poradia.
-
inspiring_hamilton
-
inspiring_tereshkova
-
inspiring_wu
robogti, tento týždeň mám za sebou nachystanie, zloženie, káľanie a ukladanie 20 metrov bučiny, takže na mojom chrbte sa už pokaziť nedá nič, môžeš mi len pomôcť, takže sa hlásim. na oplátku prezradím, ako vyhrávať súťaže 
alebo aby som dal návod aj pre ostatných - treba si všímať toho, komu sa aktuálne najmenej darí a robiť to úplne inak
alebo aby som dal návod aj pre ostatných - treba si všímať toho, komu sa aktuálne najmenej darí a robiť to úplne inak
- Igoca
- častý prispievateľ
- Dátum registrácie: 17 years 11 months
- Kontaktovať používateľa:
Rank list po R.Sobote
Kliknite na link a lebo ho vložte do prehliadača.
http://spreadsheets.google.com/ccc?key= ... FTnc&hl=cs
Kliknite na link a lebo ho vložte do prehliadača.
http://spreadsheets.google.com/ccc?key= ... FTnc&hl=cs
-
inspiring_tereshkova
-
inspiring_lumiere
Na americkém mistrovství v IPSC střelbě totiž zvítězil v divizi PRODUCTION střelec Teamu CZ-USA Matthew Mink. Matt střílí s uherskobrodskou pistolí CZ 75 SP-01 Shadow a v obtížném závodě porazil celou plejádu výborných střelců reprezentujících významné světové výrobce jako jsou S&W, Glock či SIG. Jedná se o obrovský úspěch českých zbraní, které doposavad úspěšně reprezentoval na americkém kontinentu další střelec Teamu CZ-USA Angus Hobdell.
Dočítali ste sa o nejakej K 100? vid fuul článok na CZ-UB
Dočítali ste sa o nejakej K 100? vid fuul článok na CZ-UB