SAPS

Používateľov profilový obrázok
In - FinitY
prispievateľ
Registered for: 17 years
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa In - FinitY »

Balistik. Členské do SAPS je 10€ pre nových členov. Level II budú zhruba tri súťaže (aj ked nikdy nevieš), všetko SPL. Za rok sa strelec rozkuká a už je potom na ňom či zostane alebo pôjde svojou cestou. Viem že v dnešnej dobe je vela aj Level I aj rôznych klubových súťaží, tá potreba byť registrovaný v SAPS má význam len hlavne vtedy ak chceš strielať večšie preteky. Na budúci rok aj mi asi prejdeme na kludnejšie Level I (80 - 90 rán), a povenujeme sa nejakej Level II a možno aj Level III. :D
BALISTIK
moderátor
Registered for: 18 years 3 months

Príspevok od používateľa BALISTIK »

Tak co odporucas :?: ist alebo ostat pri levely 1.
In - FinitY
prispievateľ
Kontaktovať používateľa:

Jasné že vyskúšať. 10€ ťa pri týchto výdajoch nezabije. Ak sa ti nebude páčiť, jednoducho na ďalši rok si nezaplatíš :cry:
Ako som už písal, chceme trochu skľudniť v Level I a trochu viac sa povenovať Level II prípadne aspoň jednu Level III
BALISTIK
moderátor

Kedy vyberas clenske :?: my sme iba v SSZ :!:
In - FinitY
prispievateľ
Kontaktovať používateľa:

Dakedy v decembri, začiatkom januára, bude to na klubovej stránke nášho klubu. Ale predtým treba vyplniť prihlášku do klubu :D
BALISTIK
moderátor

Ja ale nemusim byt v SSZ,lebo vraj by som nemal byt dvoch kluboch co sa odvadza clenske.Jasne tak na rok skusim :wink:
inspiring_wu

Príspevok od používateľa inspiring_wu »

to sú dve rôzne veci, SSZ a SAPS sú dve organizácie a Ty môžeš byť členom obidvoch a čo sa týka klubovej príslušnosti, tú môžeš mať iba jednu. jedine že by si si vybavil hosťovanie v Artemis :) v každom prípade ale musíš byť členom klubu, ktorý je "registrovaný" v SAPS, aby si SAPS-ku mohol strieľať
Michal1
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 9 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michal1 »

Presne.
Musis byt clenom klubu ktory je reg. v SAPS.

10€ je ok, ale ked mas zaplatit 80€ tak je to uz ine kafe.
A Level III. boli tusim len 4 kola kazde min po 30€ + cesta + naboje+papanicko. :cry:

To ti uz na Level I moc neostane! :cry:
BALISTIK
moderátor

To radsej tri levely 1. :lol:
In - FinitY
prispievateľ
Kontaktovať používateľa:

Balistik, sprav si rozhodcovské skúšky, začni na sebe pracovať ako rozhodca. Aj toto je jedna z možností ako si streliť drahšie preteky na Slovensku, a možno aj v zahraničí. Boli sme teraz v Maďarsku na MFS Open, štyri dni aj s cestou ma vyšli na 35€ (ak nepočítam muníciu a nejaké súčiastky čo som si tam pokúpil)
Michal1
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 9 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michal1 »

Keby bolo na RO tolko casu, tiez by som to tak urobil!
inspiring_tereshkova

Príspevok od používateľa inspiring_tereshkova »

Presne toto som už vravel BALISTIKovi a aj iným z WFC...je veľmi dôležité aby vaše kluby mali oficiálnych RO a aby sa nestalo to, čo bolo v MT. Ale keď chceš byť RO, najskôr musíš byť v SAPSe...o tomto budeme tiež rozprávať... 8)
BALISTIK
moderátor

Ja som sa uz bavil s Ondrom,idem ku nemu do SAPS a ak bude moznost idem aj na rozhodcovske skusky :wink: Inac aj nas Duri by siel na RO-skusky :wink: No a ked budem v SAPS tak to tam trocha pomiesam ako koktail :twisted:
inspiring_liskov

Príspevok od používateľa inspiring_liskov »

nieco k povodnej debate, ktoru tu zacal Michal1 :

http://www.kssk.sk/download/List%20prezidentovi.doc
inspiring_lumiere

Príspevok od používateľa inspiring_lumiere »

Nie som v SAPS ale čo sa týka KSSK Komárno je to jediný klub kde chodím ,,ako domov,, lebo som si istý že je to jediný klub na SLOVENSKU ,ktorý sa venuje skutočne v plnej miere svojimi LEVEL I začínajúcim strelcom a aj vďaka prístupu všetkých v Komárne k mojej osobe ako takej a mojim priateľom ktorý do KN vždy s radosťou chodili strielať a tak dúfam že i budú,že arogancia jednotlivcov nebude deštruktívne pôsobiť na silný koreň komárňancov. Držím palce!!!!!
Napísať odpoveď

Návrat na "Súťaže"