Tým pádom WFC rachot v Kláštore a súťaž v Čachticiach sa ešte bude zaratávať do celkových výsledkov.
Prajem všetkým presnú mušku
Zo zaciatku som EDGE cistil po kazdej strelbe (preteky,trening) teraz som skusil 5 pretekov "zanedbat" udrzbu. Zbran som rozobral skontroloval bordel ale necistil som. Nepostrehol som ze by to malo nejaky vplyv na zbran co sa tyka poruchovostigewehr napísal:Tak STI vzhladom na male vole potrebuje riadnu udrzbu a hlavne mazanie. To moje co dostalo, to zozralo a to nie je ziadny "zavodny special". Treba udržiavať a poctivo mazat, konieckoncov ako vsetky presne vyrabane 1911 klony.
glock34 napísal:Z mojich skúseností (čo vidím a počujem od iných pretekárov) má STI najmenej závad a porúch...
Myslim ze 99,9% poruch a zavad na mojej zbrani bolo sposobenych zasobnikmi. Podla jedneho kusu nemozno objektivne posudit poruchovost celej znackybbpd napísal:to Glock34: najlepší ftip, aký som kedy počul, a noacoakovi sa po prečítaní tiež asi vykrívia ústa![]()
stacilo aby drazky zostali nenamazane a bol problem s nezovretim zaveru, 4 kvapky oleja a bolo po probleme. Napr. Gcko alebo HKcko taky problem nepoznaju.noacoak napísal:Zbran som rozobral skontroloval bordel ale necistil som. Nepostrehol som ze by to malo nejaky vplyv na zbran co sa tyka poruchovosti
Ak si niekto mysli ze pojde do Klastora vyhrat ci nazbierat body tak ma smolu ja som uz Balistikovi mierne naznacil ake meno ma byt na zlatej medailewerty napísal:Tým pádom WFC rachot v Kláštore a súťaž v Čachticiach sa ešte bude zaratávať do celkových výsledkov.
Prajem všetkým presnú mušku
noacoak šamannoacoak napísal:Zo zaciatku som EDGE cistil po kazdej strelbe (preteky,trening) teraz som skusil 5 pretekov "zanedbat" udrzbu. Zbran som rozobral skontroloval bordel ale necistil som. Nepostrehol som ze by to malo nejaky vplyv na zbran co sa tyka poruchovostigewehr napísal:Tak STI vzhladom na male vole potrebuje riadnu udrzbu a hlavne mazanie. To moje co dostalo, to zozralo a to nie je ziadny "zavodny special". Treba udržiavať a poctivo mazat, konieckoncov ako vsetky presne vyrabane 1911 klony.![]()
glock34 napísal:Z mojich skúseností (čo vidím a počujem od iných pretekárov) má STI najmenej závad a porúch...Myslim ze 99,9% poruch a zavad na mojej zbrani bolo sposobenych zasobnikmi. Podla jedneho kusu nemozno objektivne posudit poruchovost celej znackybbpd napísal:to Glock34: najlepší ftip, aký som kedy počul, a noacoakovi sa po prečítaní tiež asi vykrívia ústa![]()