WEBFORUM Cup

inspiring_hermann

Príspevok od používateľa inspiring_hermann »

Vzhľadom na voľby ktoré sa budú konať v novembri sme nenašli vhodný termín na vyhodnotenie WFC. Vyhodnotenie sa teda uskutoční 5. decembra 2009 v Čachticiach. Chceli sme pomôcť Glockovi34 aby toho nemal veľa na svojich pleciach v daný deň ale nevyšlo nám to. Takže GLOCK34 ak budeš potrebovať pomoc som(sme) ti k dispozícii!!!
Tým pádom WFC rachot v Kláštore a súťaž v Čachticiach sa ešte bude zaratávať do celkových výsledkov.
Prajem všetkým presnú mušku :wink:
Používateľov profilový obrázok
rob999
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years

Príspevok od používateľa rob999 »

Tak to sa ešte v rebríčku posuniem hore? Igoca, tras sa! :twisted:
Igoca
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 11 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Igoca »

to rob999: ..a čo ideš na rebríku oberať višne :D :D :D , keď sa ideš posúvať :wink:
inspiring_lederberg

Príspevok od používateľa inspiring_lederberg »

gewehr napísal:Tak STI vzhladom na male vole potrebuje riadnu udrzbu a hlavne mazanie. To moje co dostalo, to zozralo a to nie je ziadny "zavodny special". Treba udržiavať a poctivo mazat, konieckoncov ako vsetky presne vyrabane 1911 klony.
Zo zaciatku som EDGE cistil po kazdej strelbe (preteky,trening) teraz som skusil 5 pretekov "zanedbat" udrzbu. Zbran som rozobral skontroloval bordel ale necistil som. Nepostrehol som ze by to malo nejaky vplyv na zbran co sa tyka poruchovosti :roll:
glock34 napísal:Z mojich skúseností (čo vidím a počujem od iných pretekárov) má STI najmenej závad a porúch...
bbpd napísal:to Glock34: najlepší ftip, aký som kedy počul, a noacoakovi sa po prečítaní tiež asi vykrívia ústa :) :wink:
Myslim ze 99,9% poruch a zavad na mojej zbrani bolo sposobenych zasobnikmi. Podla jedneho kusu nemozno objektivne posudit poruchovost celej znacky :wink:
gewehr
expert
Dátum registrácie: 21 years 4 months

Príspevok od používateľa gewehr »

noacoak napísal:Zbran som rozobral skontroloval bordel ale necistil som. Nepostrehol som ze by to malo nejaky vplyv na zbran co sa tyka poruchovosti
stacilo aby drazky zostali nenamazane a bol problem s nezovretim zaveru, 4 kvapky oleja a bolo po probleme. Napr. Gcko alebo HKcko taky problem nepoznaju.
inspiring_lederberg

werty napísal:Tým pádom WFC rachot v Kláštore a súťaž v Čachticiach sa ešte bude zaratávať do celkových výsledkov.
Prajem všetkým presnú mušku :wink:
Ak si niekto mysli ze pojde do Klastora vyhrat ci nazbierat body tak ma smolu ja som uz Balistikovi mierne naznacil ake meno ma byt na zlatej medaile :lol:
Naposledy upravil/-a inspiring_lederberg v 22 Okt 2009, 16:26, upravené celkom 1 krát.
Igoca
častý prispievateľ
Kontaktovať používateľa:

Ďakujem Majo, si fajn chalan :wink:
BALISTIK
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 4 months

Príspevok od používateľa BALISTIK »

Prave zvazujeme ci pridu aj zeny,lebo mame viac medailí,celkove hodnotenie,WFC,zeny ci budu ci nie nevieme :roll: ak nie dame kategoriu senior,alebo slepec roka :twisted: na toho seniora ma nabeh jeden šaman :wink:
Igoca
častý prispievateľ
Kontaktovať používateľa:

noacoak napísal:
gewehr napísal:Tak STI vzhladom na male vole potrebuje riadnu udrzbu a hlavne mazanie. To moje co dostalo, to zozralo a to nie je ziadny "zavodny special". Treba udržiavať a poctivo mazat, konieckoncov ako vsetky presne vyrabane 1911 klony.
Zo zaciatku som EDGE cistil po kazdej strelbe (preteky,trening) teraz som skusil 5 pretekov "zanedbat" udrzbu. Zbran som rozobral skontroloval bordel ale necistil som. Nepostrehol som ze by to malo nejaky vplyv na zbran co sa tyka poruchovosti :roll:
glock34 napísal:Z mojich skúseností (čo vidím a počujem od iných pretekárov) má STI najmenej závad a porúch...
bbpd napísal:to Glock34: najlepší ftip, aký som kedy počul, a noacoakovi sa po prečítaní tiež asi vykrívia ústa :) :wink:
Myslim ze 99,9% poruch a zavad na mojej zbrani bolo sposobenych zasobnikmi. Podla jedneho kusu nemozno objektivne posudit poruchovost celej znacky :wink:
noacoak šaman :D :D :D no to sa Ti podarilo :roll: Továrenský strelec DH s.r.o.
rob999
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years

Príspevok od používateľa rob999 »

Hlásim, že Dolná Zem sa na vás teší. Noacoak, ak si trénoval, máš aspoň teoretickú šancu :twisted:
inspiring_lederberg

rob999...
Budem susit a trenovat celu noc :lol:
inspiring_tereshkova

Príspevok od používateľa inspiring_tereshkova »

Vážení...takže vyhodnotenie WFC 2009 bude v Čachticiach 5.12.2009 (na 99%), ale keďže je medzi tým dlhšia pauza a aby ste nechytili absťák, doporučujem http://www.saps.sk/index.php?session=&p ... id_kal=237 a 27.12.2009 sa chystá STEEL CUP v KN - bude to zábava na kovové terče, ale "Peter" vám dá včas všetky informácie.
inspiring_tereshkova

ááá ... skoro som zabudol...vyskúšal som kačenu...striedavo som strielal z G34 a z K100 a mám taký pocit, že kačena má väčší spätný ráz a väčšie splity medzi ranami...možno je to tým, že to ešte nemám "v ruke" ale keď budeme spolu, budem rád, keď si to vyskúšate viacerí a porovnáme to...
Igoca
častý prispievateľ
Kontaktovať používateľa:

Stav WFC serálu po Rachote III
Kliknite na link, alebo hovložte do prehliadača :roll:
http://spreadsheets.google.com/ccc?key= ... yemc&hl=cs
inspiring_tereshkova

nooo...je to natesno...posledné kolo bude rozhodujúce... :lol: :lol: :lol: