3.kolo WFC Rachotu-ukončenie sezony
HEdo, vedľa jak tá jedľa aj s Balistikom. Čoskoro to bude iné železo, HK bola možným kandidátom veeeeľmi dávno. Nechajte sa prekvapkať.HEDO napísal:Ticht BONZBionda pokukuje po HEKLEROVI
![]()
clapi sa mi vidi ze sa chista miesat poradie vo
WFC
![]()
![]()
![]()
Mimochodom: Dúfam, že 7.11. prídete strieľať do Jelenca (Nitra) na Helloween pretek a že sa dobre narehoceme do akých masiek a kostýmov sa navlečeme.
Viem si predstaviť kostým Balistika - trúd Vilko (navrhla Bionda - včielka Maja).
Igocovi pristane kostým supermana, Hedo - Dedo Mráz, bbpd - čert, noacoak - Snehulienka, Dušan Hajro - batman a ja pôjdem za macka Pusíka.
Dúfam že nesklamete
Ostatným ešte vymyslíme
-
friendly_beaver
-
inspiring_liskov
Chlapi, neriešme to! Dávajme DQ keď je to potrebné. Neriešme to po súťaži. Ak som si to zaslúžil a v tomto prípade určite áno, malo to byť DQ a nemusíme to viac riešiť. Určite by som nemal dnes pocit že som dostal niečo za moje modré oči. A ak by som náhodou mal aj diplom dostať (čo mi zatiaľ nehrozí
), verte že by som vám ho tam nechal. Ide hlavne o to aby si strelec uvedomil svoju chybu a snažil sa jej vyvarovať. Rozhodca by ho o tom nemal presviedčať. Mám pravdu Lubo? Ja som ťa nepresviedčal ale bol som prekvapený keď sa rozhodnutie zmenilo.
P.S. Text je tučným písmom, lebo ja si chybu priznám. Láskavosti neočakávam. Kto robí chyby musí za ne pykať.
P.S. Text je tučným písmom, lebo ja si chybu priznám. Láskavosti neočakávam. Kto robí chyby musí za ne pykať.
Pekne si to napisal,tak to ma byt.Vraj neni strelec co nemal DQ
este ma to caka
je to o tom aby si kazdy uvedomil kde sa daju veci zlepsit.Ty Robo niesi amater ako boli v MT,preto ako poznam Luba nieje to clovek co by chcel za kazdu cenu niekomu ublizit.Aj ja s Sielnici som sa tocil vraj trocha blbo
Inak ako takto sa to riešit neda ,lebo my sme nemali pri organizovani ani cas poriadne s vami pokecat
Dufam ze sa nikto nehneva,viac to neriesme 
Viac to nepitvajme
Kazdy je omylny.Ale pokial by ti vysla rana pod nohy ako sa stalo raz v MT,letel by strelec ako handra
chlapi vedia o co sa jedna
Uz sa aj mne raz pri treningu stalo ze si jeden znamy skoro prestrelil nohu,ranou istoty do zeme
este k tomu lekar
uhli pokial je aspon prst mimo spuste sa daju utolerovat 
-
inspiring_lederberg
Doporucujem uz neriesit nechajme to na Cachtice...
Mna zatial napadlo:
1. Vyska startovneho
2. Bezpecnost + DQ
3. IDPA+Steel cup - zaradit/nezaradit do WFC pre rok 2010
4. Prepocitavanie vysledkov WFC po dodatocne zistenej chybe pri oficialnych vysledkoch.
Tento rocnik uz nejak dostrielame ale mali by sme dohodnut jasne pravidla aby sa to nemuselo riesit pocas sezony.
Mna zatial napadlo:
1. Vyska startovneho
2. Bezpecnost + DQ
3. IDPA+Steel cup - zaradit/nezaradit do WFC pre rok 2010
4. Prepocitavanie vysledkov WFC po dodatocne zistenej chybe pri oficialnych vysledkoch.
Tento rocnik uz nejak dostrielame ale mali by sme dohodnut jasne pravidla aby sa to nemuselo riesit pocas sezony.
-
inspiring_lederberg
-
friendly_beaver
rob999 neriesme to ako myslim, ze sa urobilo rozhodnutie ake sa urobilo a to co som povedal, tak si za tym stojim, ale moja prva reakcia bola taka a potom ked som to rozdychal bola ina, lebo urcite si sa vcitil do mna co ma napadlo v prvej chvili ked si ju otocil, vtedy mi prebehlo pomaly milion inym myslienok.
Naposledy upravil/-a friendly_beaver v 28 Okt 2009, 23:01, upravené celkom 1 krát.
-
friendly_beaver
rob999 ked si raz skusis rozhodcu ako ja po prvy krat na vacsej sutazi, tak potom zistis, ze to fakt nie je sranda.
ja sam robim chyby a priznavam si to ako aj ty.
neurobil som to kvoli modrym ociam ako si napisal, ale kvoli tomu, ze som vychladol a uvedomil si, ze take nieco sa mohlo stat aj mne...
sme hadam, teda myslim si jeden strelecky kolektiv ludi, ktorych to bavi a naplna, tak robo kasli sa na golf ostan pri zbraniach, zakopeme valecnu sekeru a pri najblizsiom stretnuti si podame ruky a potom sa tomu vsetkemu len zasmejeme

ja sam robim chyby a priznavam si to ako aj ty.
neurobil som to kvoli modrym ociam ako si napisal, ale kvoli tomu, ze som vychladol a uvedomil si, ze take nieco sa mohlo stat aj mne...
sme hadam, teda myslim si jeden strelecky kolektiv ludi, ktorych to bavi a naplna, tak robo kasli sa na golf ostan pri zbraniach, zakopeme valecnu sekeru a pri najblizsiom stretnuti si podame ruky a potom sa tomu vsetkemu len zasmejeme
to crocop545: Nebol by som už reagoval na tú tému, lebo je to uzavreté, ale dovolím si jednu maličkosť.
My nemusíme žiadnu vojnovú sekeru zakopávať. Ja nie som ani urazený, ani nahnevaný. Ja som rešpektoval rozhodnutie rozhodcu a to je všetko a nemal som problém to verejne priznať. Aj chyby sa stávajú (sme ľudia), ale buď ich nerobíme, alebo ak ich robíme tak si to odsereme. A proti tebe nemám vôbec nič.
My nemusíme žiadnu vojnovú sekeru zakopávať. Ja nie som ani urazený, ani nahnevaný. Ja som rešpektoval rozhodnutie rozhodcu a to je všetko a nemal som problém to verejne priznať. Aj chyby sa stávajú (sme ľudia), ale buď ich nerobíme, alebo ak ich robíme tak si to odsereme. A proti tebe nemám vôbec nič.