SAPS

inspiring_hamilton

Príspevok od používateľa inspiring_hamilton »

Bionda milá prečítala, myšku vzala napísala: Roman ďakujeme za článok, celý som si ho prečítala.
môjho pohľadu:na porovnanie pretekov , môžem povedať, že tie I. v Komárne sú kvalitou vysoko nad iné , na ktorých som bola či ako strelec alebo len ako "krovie" :lo:
Používateľov profilový obrázok
Michal1
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 9 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michal1 »

Chalani v KSSK, kvam na pretek pridem vzdy :!:
Drzte sa :!:
inspiring_wu

Príspevok od používateľa inspiring_wu »

tiež som bol s pretekmi v Komárne spokojný, napriek tomu, že im raz neprišli rozhodcovia, dokázali zabezpečiť fullservis aj s obmedzeným počtom ľudí na výbornej úrovni. Držte sa chlopi, rád ku vám opäť prídem
Rasto
expert
Registered for: 16 years 10 months

Príspevok od používateľa Rasto »

Tiez som uvazoval o vstupe do SAPSu, ale ako tak pozeram (precitanie zapisnice + reakcia predsedu klubu), o nic som neprisiel a nadalej o to nic mozem prichadzat.
Nadalej budem verny WFC a klubovkam a usetrim si nielen peniaze, ale i nervy a zdravy usudok.
inspiring_tereshkova

Príspevok od používateľa inspiring_tereshkova »

Rasto - pozri sa na to tak, že strieľanie nie je len o SAPSe. My preteky nerobíme pre SAPS...ale pre ľudí... :!: :!: :!:
duros
častý prispievateľ
Registered for: 17 years 9 months

Príspevok od používateľa duros »

Ja sa čudujem , že tolko rozumných ľudí a určite veľmi šikovných vyprodukuje niečo ako túto situáciu, čo nás k tomu vedie aby sme konali takto, keď to cele robíme pre radosť a zábavu vobec nerozumiem ako takáto situácia môže vzniknúť pri realizovaní zábavy.
Rasto
expert
Registered for: 16 years 10 months

Príspevok od používateľa Rasto »

To nie je zabava (WFC) to je SAPS :idea:
inspiring_lederberg

Príspevok od používateľa inspiring_lederberg »

Rasto... (kde sa flakas uz si vynechal minimalne 2 preteky)
Ja by som neporovnaval SAPS a WFC...

WFC... by malo byt hlavne o pohodovej (bezpecnej) strelbe o ludoch co sa stretnu vymenia si skusenosti strunky pruzinky daju si gulas ci po papuli jednoducho relax a utek od starosti bezneho zivota...

SAPS... ( myslim ze mne neprinalezi hovorit o com je alebo by SAPSka mala byt )
BALISTIK
moderátor
Registered for: 18 years 3 months

Príspevok od používateľa BALISTIK »

Na stranke SAPS-u je ze od 1.1.2010 maju byť na starte v divizii production len po 15ran v zasobnikoch :shock: Vie o tom niekto niečo blizsie :?:
In - FinitY
prispievateľ
Registered for: 17 years
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa In - FinitY »

Ahoj Balistik. Jednoducho povedané, môžeš štartovať len s 15 nábojmi v zásobníkoch (škoda tých 19tok :( ). Ako sa to bude kontrolovať na pretekoch to si zatial neviem ani predstaviť. (všetkým v PRD vizuálne kontrólovať každý zásobník to je utópia, takže asi to budú náhodné kontroly ktoré budú mať za následok preradenie do OPN) Ja len dúfam, že nebudem musieť kupovať nejaké nové zásobníky s obmedzenou kapacitou.
BALISTIK
moderátor

Ved s K-100 mozem production,ale s upravenym shadowom pojdem standard.Ale preco to dali na 15 :?: zeby vacsina sluzobnych zbrani mala 15 nabojov kapacitu :?: :roll:
spotter
prispievateľ
Registered for: 16 years 11 months

Príspevok od používateľa spotter »

Zdá sa mi to nejaké vadné.VeĎ keď je to fabricky vyrobená zbran, čo sa zmestí do krabice atd...tak aké obmedzenie kapacity?Niekomu asi ide lepšie prebíjanie :evil:
inspiring_wu

teda počujem to prvý krát, ale ak to tak naozaj bude, tak to určite vyšlo z medzinárodnej scény a nie od nás. nás by taká blbosť nenapadla. btw, hodlám jednoznačne strieľať standart, takže prd ma až tak netrápi.
BALISTIK
moderátor

To preto ze uz mas lievik :twisted: ved v standarte je vela vybornych strelcov a este aj bude coraz viac :!:
inspiring_wu

nielen kvôli lieviku, ale ani sprinco by mi to nedovoľovalo. a ďalšou vecou je, že keď som si kukol aktuálnych strelcov v std, tak tam mám veľa priateľov, tak zase bude s kým sa podpichovať :)
Napísať odpoveď

Návrat na "Súťaže"