3.kolo WFC Rachotu-ukončenie sezony

Používateľov profilový obrázok
rob999
častý prispievateľ
Registered for: 17 years

Príspevok od používateľa rob999 »

Vidíš Roman? Lepičiek v Jelenci sa báli len naše baby a Igoca :lol: :lol: 8)
Igoca
častý prispievateľ
Registered for: 17 years 11 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Igoca »

Ja som sa nebál. Vtedy som zistil, že Bionda má modré oči 8) :D :D :D
rob999
častý prispievateľ

Ako tak vidím, počasie si z nás robí dobrý deň. Pozrite sa von - nádherné slniečko a asi aj na zajtra (sobotu) hlásia podobné počasie.
Keby teraz bola súťaž to by sme boli happy.
inspiring_hamilton

Príspevok od používateľa inspiring_hamilton »

Inak súhlasím, veru to je to správne počasie na pretek.
Ale jednu vec som zabudla, ale musím to napraviť!! lebo si to zaslúžite- pochváliť organizátorov v Kláštore za pretek, nedalo sa porovnať -organizácia preteku s prvou súťažou, zasluhujete si naozaj veľkú !!!!pochvalu, možno aj Jurko obličku za holé kríže ( lebo snažili sa naozaj všetci ako mohli!!!) :lol:, ale naozaj ak sa vyladia ešte malé drobnosti, môžete sa kľudne s hocikým rovnať !!!!!Super! Gratulujem !!!!! Ďakujeme!
friendly_beaver

Príspevok od používateľa friendly_beaver »

ale na buduci rok aj ked viem, ze to je este daleko zozenieme lepicky v bikinkach na sutaz a kazdy kto bude strielat sa musi najprv pozriet a az potom ho odstartujeme a to potom len uvidime ake budu koeficienty :D :D :D
inspiring_liskov

Príspevok od používateľa inspiring_liskov »

ujo Igoca , daj mu panboh a Liecebne kupele dlhe zdravie sa tak rozklepe ze prvy zasobnik vysype davkou hned po pipnuti timera
friendly_beaver

rob999 neboj rypadlo zozenieme a aj ratrat, len im musis povedat, ze my tu zijeme troska severnejsie nad vami, tak si musia dat nejaku kozusinku
friendly_beaver

ale zas aj na zeny budeme mysliet to sa nebojte :D namiesto startovneho nebude gulas, ale kazdy dostane tanga tak sa aj vy budete mat na co pozerat :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
rob999
častý prispievateľ

crocop545 napísal:rob999 neboj rypadlo zozenieme a aj ratrat, len im musis povedat, ze my tu zijeme troska severnejsie nad vami, tak si musia dat nejaku kozusinku
to crocop545: tak ja ti napíšem že ti pošlem baby hore bez a ty by si hneď kontoluvau ich kožušinky? Ty si iný čávo :lol:
BALISTIK
moderátor
Registered for: 18 years 3 months

Príspevok od používateľa BALISTIK »

Priatelia strelci,chcem vas poprosit ak mate fotky s letneho rachotu a aj terajsieho poslite mi ich prosim na mail BALISTIK33@azet.sk,rad by som napisal clanok do zbrane a bezpecnost.Vzhladom na usporiadatelske starosti som nemal na to cas,dakujem.
rob999
častý prispievateľ

Nakoľko moja babenka bola na letnom Rachote v Kláštore ešte viac za fotografky ako strelkyne, máme tých fotiek kopec (a mnohí z vás ich dostali na CD), posielať mailom - nemožné nakoľko fotky sú vo vysokom rozlíšení.
Toť za nás
Napísať odpoveď

Návrat na "Súťaže"